NewNickPL Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Pytanie czy trzeba ściągnąć pirata żeby zainstalować ten mod. Pirata żeby nie dostać bana w multi, bo pewno będą banować za poprawienie deweloperów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Kurde po 10 miesiącach (z przerwami) w końcu przeszedłem kampanię w GTA V :D Jak dla mnie dubbing w grze i gra aktorów podkładających głosy zasługuje na Oskara ;] Chyba nie słyszałem nigdy przedtem tak dobrze zdubbingowanej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleps123 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie czy któryś mógłby wstawić na jakiegoś hosta plik RESIDENT.rpf, znajduje się on tu : Gta 5/x64/audio/sfx/RESIDENT.rpf ? Z góry dzięki za pomoc :) Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Pleps123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Przechodzę na BMX w GTA 5: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 A ja wracam do aktywnej gry, lvl 120 wbity :D trzeba odrobić kasiutę po zakupie Hinda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Ja zaraz też odpalam. Dobre video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 EDIT! Nowy patch do GTA V już 15 września! Coś nowego w multi ale bez szału Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Szykuje się coś fajnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Naprawili stuttering. Grałem tą misję co trzeba zabić kolesia w willi i zrobić mu zdjęcie. Ta misja co jak było dużo policji to gra aż cięła. Ten problem został naprawiony w tym patchu. Do tego naprawili problem ze spadkiem klatek podczas skakanie i wymiany ognia z AI znajdującym się za zasłoną. U mnie całościowo jest jeszcze płynniej niż było. Z innych błędów to naprawili też raportowanie przestępstw do policji przez zwierzęta. Czyli teraz jak jesteśmy na odludziu i kogoś zabijemy to nie wyskoczą nam nagle gwiazdki. Edytowane 15 Września 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Pograłem; update dla mnie ciekawy, byłem nawet bestią. (udało mi się przeżyć). Trochę z innej beczki po wgraniu własnej muzyki do GTA gra zaczeła mi ostro lagować (opóźnienia w doczytach miasta itd) kto ma na ten problem jakieś rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Pograłem; update dla mnie ciekawy, byłem nawet bestią. (udało mi się przeżyć). Trochę z innej beczki po wgraniu własnej muzyki do GTA gra zaczeła mi ostro lagować (opóźnienia w doczytach miasta itd) kto ma na ten problem jakieś rozwiązanie? Właśnie jak zostać tą bestią? Bo na mapie nigdzie nie widzę tej misji. Tutaj masz temat o problemie z radiem. http://gtaforums.com/topic/785430-self-radio-stutter/page-3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Przez przypadek!! :D Wbiłem na mapę dostałem info że zaraz rozpocznie się event z bestią i gra mnie zapytała czy jestem zainteresowany by nią zostać. Wcisnąłem "E" a po 45 sekundach pojawiła się animacja która wywaliła mnie z helikoptera i przemieniła w bestię. 30 minut max event trwa trzeba odwiedzić 10 punktów będąc bestią (ja zaliczyłem je w 12 z paroma pomyłkami). Epicki moment był gdzie poprostu stałem spokojnie na pasach a obok mnie 5 graczy na zmianę się zabijający jechali w miejsce mojego ostatniego pobytu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schumacher Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Czy ktoś z Was posiada GTA V i procesor skylake? Chciałbym kupić sobie tą grę a GTA IV na i5 6600K nie chce mi się odpalić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Aż taki słaby ten procesor jest że nawet GTA IV nie odpala się? (sorki musiałem :D) Dla bezpieczeństwa sprawdź oficjalne forum ale zdaje mi się że powinno pójść (te gry to 2 różne światy pod względem mechaniki) Edytowane 24 Września 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Na W10 z skylake odpala sie ok choc odpalilem tylko benchmarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 Jaka karta graficzna będzie najtańsza ale najlepsza pod GTA V? Mój obecny Zotac 480 GTX świetnie dawał sobię radę z I5 3570K ale po dwóch dniach grania poległ... Stawiałbym na Geforce no chyba że radeon ma w swojej ofercie jakiś best buy do 300-400zl ( w używce oczywiście ) 660 GTX na pewno da radę ale już tani nie jest , jak to się ma do 560 GTX czy 650 ? Potrzebuje GPU tylko do GTA stąd szukanie oszczędności... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 radek 7850 2GB ew. 7870 ale ostatnio poszły w górę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Nowy update trailer 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 w sumie gierka po pierwszym zachłyśnięciu wydaje się nudna, co z tego że możesz kupować fury jak pod domem ich nie można trzymać tylko w garażu, do którego i tak trzeba dojechać, nie raz wykupić z policyjnego parkingu, można ciuchy kupować jak w wątku fabularnym ciuchy z automatu sie zmieniają na inne ... mapy wieją pustką, nie wiem być może za mało się zagłębiłem (jak jest w co) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Ktoś z paczki pisze się na misje z "Lamarem" w niedzielę? Grałem pierwszą do połowy i w sumie nic nowego oprócz lepszego wprowadzenia filmikowego, niż w innych tego typu misjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Ktoś z paczki pisze się na misje z "Lamarem" w niedzielę? Grałem pierwszą do połowy i w sumie nic nowego oprócz lepszego wprowadzenia filmikowego, niż w innych tego typu misjach. W niedziele po 22 może będę w domu ale mogę być później. O której chcesz grać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 No właśnie raczej przez cały dzień do 23 h. btw fajne działa hydraulika w tych low riderach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 http://pl.socialclub.rockstargames.com/news/article/52524/grand-theft-auto-online-halloween-surprise#comments#comments Trzeba się wkońcu zalogować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 Wydałem miliona na nową brykę :< milion na brykę to możesz wydać po pierwszym skoku w grze, tylko szkoda że nie można jej pod domem trzymać tylko latać do garażu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 http://pl.socialclub.rockstargames.com/news/article/52524/grand-theft-auto-online-halloween-surprise#comments#comments Trzeba się wkońcu zalogować :D Grałem dziś sporo w ten nowy tryb oprawcy. Całkiem dobra zabawa. I nie wiem czy to wina ostatnich patchów czy Windowsa 10 ale GTA chodzi niemal idealnie płynnie. Nawet w online nie ma już stutteringu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) I mi nie dałeś znać ? Łajza! pisz gg 4303086 Edytowane 1 Listopada 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Nie mam takich rzeczy. Zaraz będę grał znów. Pisz na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 I mi nie dałeś znać ? Łajza! pisz gg 4303086 GG :D Dinozaur się znalazł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 GG :D Dinozaur się znalazł :D A dziękuje dziękuje! Kuzwa nawet nie ma kiedy zagrać w gta teraz;p do kiedy jest ten event? Bym zdąrzył sobie laterkę kupić:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 A dziękuje dziękuje! Kuzwa nawet nie ma kiedy zagrać w gta teraz;p do kiedy jest ten event? Bym zdąrzył sobie laterkę kupić :P Do 16 listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...