pawelekmal Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Na tym, że klucz jest np. tylko na Rosję. VPN oszukujesz, że jesteś na jej terenie i aktywujesz grę na koncie steam. Kupiłem tak jedną grę i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 Czyli nie będę mógł przypisać sobie takiej gry do mojego istniejącego już konta na steam? Wysłane z S7 Edge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Bedziesz, ale ryzykujesz utrate konta aktywujac ja przez VPN. Edytowane 17 Maja 2016 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 Konta nie straci co najwyżej grę, raz tak miałem, dostałem komunikat, że dany tytuł znika z mojej biblioteki, bo została wycofana wpłata z karty kredytowej czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Przekrety z chargeback to calkiem inna para kaloszy, za zabawy z VPN i kupowanie po nizszych cenach omijajac podatki i ograniczenia regionalne mozesz dostac bana na konto. http://store.steampowered.com/subscriber_agreement/ You agree that you will not use IP proxying or other methods to disguise the place of your residence, whether to circumvent geographical restrictions on game content, to purchase at pricing not applicable to your geography, or for any other purpose. If you do this, Valve may terminate your access to your Account. Edytowane 19 Maja 2016 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 W takim razie zrezygnuję i kupie oficjalną wersję. Gdzie można dostać najtaniej? Wysłane z S7 Edge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2016 W czerwcu będzie letnia wyprzedaż na Steamie i jest szansa na -50% (29.99 Ojro) ;-) Zdaje się, że 23 czerwca startuje :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 No proszę, R* oprócz liczenia $ jakie przynoszą im karty Shark z GTA robiło coś jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 kod 201 pograne! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Zainstaluj manualnie: http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social-Club-v1.1.9.5-Setup.exe http://patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_757_3.exe Pierwsze Social Club, pozniej launcher. Śmiga. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Mógł by mi ktoś podesłać eksportowany klucz rejestru z GTA V ? Miałem przesiadkę na Win 10 i nie chcę mi się instalować jej od nowa, a teraz się nie odpala :|EDI EDIT: Juz sobie poradzilem. Edytowane 6 Września 2016 przez logimen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDamian Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Co może być przyczyną niskich FPS ~35 przy dużej szybkości w mieście chwilowy spadek do ok. 14 i zamrożenia obrazu. Przy dużej prędkości czasem nie nadąża z wczytywaniem tekstur. Problem występuje nawet na najniższych ustawieniach graficznych :/ i5-6600K, Palit SJS 1060, 16GB RAM, Windows 10 Home 1607, najnowsze sterowniki grafiki, gra zainstalowana na SSD Czy problemem może być to, że gra i Windows są zainstalowane na tym samym dysku? Edytowane 26 Września 2016 przez MrDamian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 Nie mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Co może być przyczyną niskich FPS ~35 przy dużej szybkości w mieście chwilowy spadek do ok. 14 i zamrożenia obrazu. Przy dużej prędkości czasem nie nadąża z wczytywaniem tekstur. Problem występuje nawet na najniższych ustawieniach graficznych :/ i5-6600K, Palit SJS 1060, 16GB RAM, Windows 10 Home 1607, najnowsze sterowniki grafiki, gra zainstalowana na SSD Czy problemem może być to, że gra i Windows są zainstalowane na tym samym dysku? Nie, to nie ma nic do rzeczy. Czas dostępu to domena SSD, może wykonywać wiele operacji naraz. Sprawdź, czy działa na pełnych obrotach SSD (jakiś benchmark) jak i czy grafika chodzi w trybie 16x (CPU-z). Czy podczas przycinek pali się lampka odczytu dysku. Jak nie to może inne sterowniki do grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDamian Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Już rozwiązałem problem. Nie zauważyłem że procesor nie przekraczał 800MHz. Na płycie głównej był przełącznik SLOW_1 który powinien być wyłączony a nie był. A o jego istnieniu nie wiedziałem. Teraz wszystko działa prawidłowo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 Cześć. Gra ktoś jeszcze online? Ostatnio grywam i chętnie z kimś zrobię jakieś napady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Obecnie u mnie to wygląda tak. Wyłączamy AF i Synchronizację pionową w grze. Oraz ustawiamy odświeżanie 50 Hz w grze. W sterownikach dajemy takie ustawienia. I jest na moje oko idealnie płynnie. Ważne by wyłączyć synchronizację pionową w grze i AF w grze. Bo jak włączymy w sterach i w grze to zastaniemy mocny tearing obrazu, który może być odczuwany jako stuttering. Tego szukałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...