mpeg-4 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Tak jak w temacie, poniżej jest nagrana audycja gdzie Krzysztof jackowski uczy jasnowidzenia, sprawdźcie może i wy macie w sobie tą zdolność . Archiwum nagrań 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) Dzisiaj ma być kolejna audycja z Krzysztofem Jackowskim, a tymczasem Krzysztof Jackowski przepowiada upadek Polski : http://radiobc.pl/aktualnosci/ Znany jasnowidz: Polska upadnie w listopadzie - Onet Biznes Edytowane 17 Września 2011 przez mpeg-4 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 to powinien chyba uczyc ciemnowidzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 No mnie też tą wizją nieco zdenerwował, a tym bardziej że przepowiadanie przyszłości nie jest tą jego najmocniejszą stroną (a to są już bardzo mocne słowa które mogą spowodować niepokój i poważne obawy o przyszłość), najmocniejszą stroną Krzysztofa Jackowskiego jest znajdywanie nieżywych i wskazywanie okoliczności zbrodni. Poniżej są dokumenty, gdzie jest udokumentowane że Krzysztof Jackowski będąc pierwszy raz w Japonii, opisał szczegóły otoczenia w jakim dokonano przestępstwa. Kliknij od samej góry na pobierz plik. (gdzie indziej tych materiałów już nie ma, bo zostały usunięte ze względu praw autorskich) http://chomikuj.pl/Aniulek21/K.+Jackowski/Krzysztof+Jackowski+w+japo*c5*84skiej+telewizji+TV+Asahi,366339321.flvhttp http://chomikuj.pl/Aniulek21/K.+Jackowski/Krzysztof+Jackowski+opowiada+o+swoim+pobycie+w+Japonii,366339459.flv Dokumenty policyjne poświadczające trafne wizje Krzysztofa jackowskiego: Krzysztof Jackowski – jasnowidz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 W archiwum pojawiło się już nagranie z wczorajszej audycji : Archiwum nagrań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Wielki mi jasnowisz 'polska upadnie' 'unia upadnie', sam to wczesniej przewidziałem... ciach!ły i tyle. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Znowu upadki, kataklizmy i końce świata? To ten koleś, który pomaga Policji szukać zaginionych? Chyba dla odstresowania się wymyśla po godzinach takie bzdury. Listopad, ta. W grudniu, kiedy oczywiście nic się nie stanie, powie że miał na myśli lipiec. 2054 roku. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terak Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 a czy jackowski uczy typowania 6 w lotto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Najnowszy reportaż o Krzysztofie Jackowskim oraz sprostowanie odnośnie tytułów w prasie że Polska upadnie : Fundacja Nautilus - Artykul - Trzecie zwłoki prawidłowo wskazane przez jasnowidza w Olsztynie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Myslisz, ze jest sens ciagnac temat? Jezeli kogos to interesuje to zapewne sobie doda do ulubionych jakiegos nautillusa czy inna nawiedzona strone... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Myslisz, ze jest sens ciagnac temat? Jezeli kogos to interesuje to zapewne sobie doda do ulubionych jakiegos nautillusa czy inna nawiedzona strone... ;) No tak, ale ta stronka radia z pierwszego linka co na niej Krzysztof jackowski aktualnie się udziela, to raczej nie była zbyt znana a jak kogoś interesują wskazówki i rezultaty działań Krzysztofa jackowskiego to mógłby to przeoczyć. Edytowane 23 Września 2011 przez mpeg-4 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Nowy odcinek audycji już znajduje się archiwum: Archiwum nagrań 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Nowy odcinek już jest w archiwum : Archiwum nagrań 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Audycja z dzisiaj już w archiwum : Archiwum nagrań 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Na razie nie ma nauki ale jest nowa wizja. Są dwie części. Jasnowidz wie, co nas czeka w 2012 roku - Wideo - Dzień Dobry TVN - Oficjalna strona programu - TVN 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jak zwykle tuż przed końcem roku Krzysztof Jackowski udzielił kilku wywiadów dla różnych gazet i portali : Przepowiednie Krzysztofa Jackowskiego na 2012 rok - 30 grudnia 2011 http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/przepowiednie-na-2012-rok-jasnowidz-krzysztof-jackowski-przewiduje-upadek-unii-europejskiej-kryzys-s_220137.html Straszna przepowiednia Jackowskiego - Fakt.pl 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 O !, widzę że jakaś zmasowana zorganizowana akcja bombardowania minusami miała tutaj miejsce. Najpewniej to są jacyś zatwardziali fanatycy biorący wszystko ściśle ideologicznie że to grzech itp. Ja tam staram się na wszystko patrzeć obiektywnie ale co by nie mówić to Krzysztof Jackowski ma na tyle duży procent odnalezień ludzi (w tym w Japonnii gdzie kompletnie nie znał topografii a potrafił określić w jakim otoczeniu została popełniona zbrodnia) że nawet ludzie mający naukowo obiektywne podejście do życia mogą przynajmniej z ciekawości śledzić statystyczną trafność przewidywań kogoś kto ma wymierne rezultaty w odnajdywaniu ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dobra, co mogłem to naprawiłem. Kryptohejt to nie hejt, dajcie spokój :> Sam Krzysztof Jackowski ani mnie ziębi ani grzeje, może dlatego, że (odpukać) jak dotąd nikt z rodziny tajemniczo mi nie zaginął. Trafność przepowiedni - cóż, na wieszczeniu zagłady narodom i państwom nikt się jeszcze nie przejechał: Imperium Rzymskie, Bizancjum, Hunowie, Hunowie 2 a.k.a. ZSRR, teraz ZSRE i US & A. To musi zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Zapis z czatu z Krzysztofem Jackowskim : Krzysztof Jackowski na czacie o przyszłości Polski i świata | Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Reporterzy Tvn-u przeprowadzili test zdolności jasnowidzenia Krzysztofa Jackowskiego : "Trup to moja pasja". Kim jest znany polski jasnowidz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Dziwi mnie, że w ludzie wierzą w takie bzdury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 Ja zadzwoniłem do pana Krzysztofa i przepowiedział mi, że w dzień w którym przyszedłem na świat wypada w moje urodziny ! Skąd on to wiedział ?! WOW ! Niesamowity facet ! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...