Ignus Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Też mogę parę zaproszeń wygenerować jak ktoś chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Też mogę parę zaproszeń wygenerować jak ktoś chce... no to czekam na pm z zaproszeniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Ignus, jeśli możesz to wygeneruj parę zaproszeń, ja moje podeśle zaufanemu koledze. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 wygrał ktoś coś do tej pory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Zrobiłem 5 wejść. Skuteczność 100% tzn. nic nie wygrałem. Jak to mówią cierpliwość popłaca. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 (edytowane) wygrał ktoś coś do tej pory? HiB #3 i Terrarie, ok. 120 wejsc. (z ta Terraria niezle przyfarcilem bo bylo prawie 3k entries :lol:) Edytowane 20 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbs Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Prosiłbym o zaproszenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 286 wejść i nic ... jak wam idzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Podobnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Obecnie 669 wejść , w okolicy ~200 wejścia wygrałem Terrarie. Szkoda że po zimowej wyprzedaży steama nie udało się nic trafić bo okazji było aż nadto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Można jeszcze liczyć na jakieś zaproszenie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nie ma już zaproszeń. Steamgifts dostępne dla wszystkich pod warunkiem że masz jakieś wartościowe gry na koncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ja coraz częścej zapominam o tej stronie. Chyba sie już pare tygodni nie logowałem. I tak nic nie wygram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 222 wejścia 0 wygranych. Ale rzucam się tylko na większe ciekawsze tytuły może uda mi się ustrzelić L4D lub Portal 2 :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2012 Jak ktoś odwiedza czasem moją stronke/bloga, to może tam teraz znaleźć informacje na temat moich giveaway-ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Chciałem dołączyć, a tu mi pokazuje, że konto musi być warte 100$, dobrze mi się wydaje, że kiedyś było 50$?? I jeszcze pytanie jak to oblicza wartość konta?? Bo pokazuje, że moje konto jest warte 69,95$ a w żaden sposób nie mogę dojść jak im to wyszło, ani ceny w euro po zsumowaniu i przeliczeniu na $ tyle nie dają, ani ceny ze steam'a w dolarach nie dają 69,95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dobrze ci się wydaje. Jak otwarli rejestrację dla wszystkich to było 50$. Teraz niestety skoczyło do 100$. Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Mam około 250 wejść i żadnych wygranych. Mam takiego pecha, czy po prostu na tym stoi świat i ta strona? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja mam ~2700 wejść i 1 wygraną. A wygrałem przy ~200 wejściu. Statystyki podają 0,5% szansy na wygraną w publicach także nie ma co się załamywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ~1484 wejść i 4 wygrane. Torchlight / Terraria / Faerie Solitaire / Battlefield 2: Complete Pack. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProrokC2 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Też prosił bym o invite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Musisz mieć gry o łącznej wartości ponad 50$ (o ile się nie mylę). Ja ostatnio wygrałem Rig'n'rolla (po 900 wejściach). A przy około stu udało mi się wygrać Portala 2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Zmienili ostatnio, teraz minimum jest 100$. ProrokC2 już nie ma zaproszeń można się bez problemu rejestrować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dzisiaj zarejestrowałem się na SteamGifts i już udało się wygrać :) Darksiders II - Abyssal Forge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Fajnie, ja mam ponad 1000 wejść a jedyne co wygrałem to DOTA 2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Mały giveaway dla społeczności forum http://www.steamgift...giveaway/6Yz3H/ Edytowane 12 Stycznia 2013 przez introvert 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 ponad 1000 wejsc i nic... az do dzisiaj Co ciekawe, wygralem 2 pozycje w przeciągu 20 minut :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Właśnie wygrałem Serious Sam Complete Pack Już myślałem że nigdy nic nie wygram a tu proszę teraz SS a w styczniu jeszcze dwie pozycje. Na ponad 1700 wbić to chyba nie jest źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja wygrałem Tropico Trilogy od introvert przy ok 110 wejściu oraz Half-Life 2 przy 550 wejściu. Obecnie mam 670 Entries. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Kurczę , zachęciliście mnie, bo po 160którymś wejściu zapomniałem o stronie ;> Muszę pamiętać, żeby raz dziennie tam wpaść :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...