Nessay Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ce. Pisze to bo nie wiem co robić :D w pokoju 30* pot pomnie spływa okno non stop otwarte, lekki przeciag i dalej goronco a temperatura spada o pół stopnia, procek sie grzeje a ja sie smarze na krześle.... Co Wy robicie zeby zbić temp w pokoju? nie mowicie, zeby kupić klime ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Żaluzja, lub roleta i przeciąg :P Proc ma ponad 60 stopni (zwolniony wiatrak proc + obudowa). Ale jest full stability :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wiatrak 360 mm @12V :) i żaluzje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja mam północny pokój :D ciągle zimno :D Haha wypas 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Przeciag przez cala chatke mialem dzisiaj, poza tym w pokoju powiewal luzem postawiony Cooler master podpiety do zasilacza na 9V :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 CM 9000 obrotów, wyleci bez okno. A tak naprawdę to też u mnie duszno, aż boli. Ciemno za oknem ale 25 C wciąż grzeje. Pomocy!! Umieram... , a raczej się smaże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 umnie nie swieci po oknie slonce.... ale i tak mam rolety opuszczone tylko szpara zrobiona ;) oko otwarte ale kufa jak w saunie.. kiedy te badziewne lato sie skonczy! moglby przynajmniej deszcze padac i temp do 17* juz bym byl w 7 niebie..... czekam na dalsze pomysly chłodzenia pokoju :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ... czekam na dalsze pomysly chłodzenia pokoju :P fontanna z zmina woda na srodku pokoju (porawi sie caly mikroklimat) albo ... przeprowadzka do piwnicy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Klimatyzacja - 21 C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja mam północny pokój :D ciągle zimno :D Haha wypas 8) Zresztą w 3mieście nie ma raczej takich strasznych upałów jak w innych cześciach Polski... :oops: :?: A nawet jak są, to i tak mamy... wiatr od morza :) (przeciąg można zrobić)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Klimatyzacja - 21 C :D Fajnie sie masz... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja mam północny pokój :D ciągle zimno :D Haha wypas 8) Zresztą w 3mieście nie ma raczej takich strasznych upałuw jak w iinych cześciach Polski... :oops: :?: A nawet jak są, to i tak mamy... wiatr od morza :) (przeciąg można zrobić)... NO fakt przeciagi :D Dzis byl tak iwiatr ze od przeciagu szyba w drzwiach mi sie rozbila :D Ale byla jazda YEAH !: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja mam koło siebie wolno stojący wiatraczek firmy "Predom" i on troche ochładza klimat :) A siebie chłodze zimnym pivkiem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Kurcze dzisiaj poszłem do kupeli (sąsiadka :-) ) i miała taki fajowy wentylator... hmmm super sprawa... aż mi sie nie chciało wychodzić od niej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wentylator Holmes, średnica 40cm, alu łopatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie ma to jak wiatrak z zasilacza :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Kurcze dzisiaj poszłem do kupeli (sąsiadka :-) ) i miała taki fajowy wentylator... hmmm super sprawa... aż mi sie nie chciało wychodzić od niej... nie chcialo ci sie od niej wychodzic przez wiatrak czy z innych przyczyn :P damsko-meskich :D:D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Przepis mojej starej. Bierzesz przescieradlo namaczasz w wodzie i rozwieszasz zamiast zaluzji. Temp spada o min 5 C czuc chlod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Klima ;) mam jeszcze takie rolety, ze jak sie jes zasłoni to jest maksymalnie ciemno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie ma to jak wonostojący wiatrak, pstryk... i od razu chłodno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja mam pokoik o wymiarach 4.5m2, ocieplane mury!! polozenie w ciaglym na slonecznieniu ( swieci mi w okno juz od wschodu az do zachodu!):) zaluzje ciagle zpuszczone! okno otwrte. temp z przed dwuch dni wynosila umnie w pokoju 36*C!!! proc przy norm pracy mial 63* a zasilanie w skazywalo mi 73*C!!! Juz myslalem ze tranzystory mi po wysiadaja!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 wlasnie przydalby mi sie jakis wiatrak!! obrotowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Przeciąg + wentylator. uffff, pływam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja mam koło siebie wolno stojący wiatraczek firmy "Predom" i on troche ochładza klimat :) A siebie chłodze zimnym pivkiem 8) No tak. Dzis juz nie robia takich. Nie ma jak stary dobry Predom - dmucha to jak oszalale i jest ciche! Zastanawialem sie nad chlodzeniem tym kompa!!! :twisted: No i pifffko obowiazkowe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Jam mam wiatrak 30 cm. Ma 3 prędkości i obraca sie na boki. Pierwsza prędkośc wystarcza do chłodzenia pokoju, chodzi ciszej niż wiatrak na procu. Ustawiony tak ze chłodzi również kompa(temperatury spadają o kilka stopni). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 U mnie zaluzje opuszczone, okno uchylone i to wystarcza :P Rano (teraz np. :P) slonce swieci mi prosto do pokoju, ale pozniej juz nie i da sie jakos wytrzymac :P I tak zastanawiam sie nad kupnem wiatraka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Otwieram okna i robie przeciagi. Albo lodowke. :):):) Joke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Rolety Wentyl 450 mm Cold beer 8) Piliscie te imbirowe siki : Gingers ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Rolety Wentyl 450 mm Cold beer 8) Piliscie te imbirowe siki : Gingers ? Ja nie miałem okazji... ale chyba nie bede sie starał o taką :-) Za to nowe pifko od OKOCIMA Harnaś jest całkiem dobre 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Rolety Wentyl 450 mm Cold beer 8) Piliscie te imbirowe siki : Gingers ? Ja nie miałem okazji... ale chyba nie bede sie starał o taką :-) Za to nowe pifko od OKOCIMA Harnaś jest całkiem dobre 8) IMHO zbyt slabe. Po wczesniejszym zassaniu "Tyskiego Gronie" odnosi sie wrazenie ze ktos dolal wody 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...