maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Znalazłem w promocji za 482zł. Więc wybrałem ten, 80gb powinno starczyć do lapka do zwykłej pracy i multimediów. Mam więc pytanie o szybkość i awaryjność tych dysków. Czy możecie je polecić? Intel niby mówi za siebie, ale wolę dopytać, bo różne kwiatki miałem już z dyskami seagate, czytałem też o problemach z SSD OCZa. Nie wiem na prawdę, nie siedzę teraz w dyskach SSD i nie wiem czy ten model nie ma znaczących wad? Intel SSDSA2CW080G310 80 GB Edytowane 30 Listopada 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wszystko o SSD -- FAQ 1. Strona! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Dzięki za link. Poczytałem nieco i zdecydowałem się wymienić HDD na SSD tego intela :) Akurat tak się złożyło, że serwis odesłał mi nowy dysk i tak musiał bym przeinstalować system. Edytowane 5 Grudnia 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...