Skocz do zawartości
Gość marantz5003

Wszystko o GeForce GTX 660 Ti / 670 / 680 / 690

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marantz5003

Więc jaki będzie następca 580tki? Chciałbym zobaczyć w nim 1024 cores:) i minimum 60fps w crysis :) na moim gtx 570 mam minimum 40 zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to pieklo zamarzlo ?

Nie to Charli z Semi accurate aka najwiekszy fanboy AMD i hater nvidii w necie przyznaje, ze Kepler wygrywa z GCN pod niemal kazdym wzgledem

Nvidia Kepler vs AMD GCN has a clear winner | SemiAccurate

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

Więc karty będą się jednak nazywały gtx600?? 1024cores na gtx680 nie źle na wykresie jest również gtx690 z 2048 cores :)

Czemu ostatnio nvidia jest ciągle w tyle za radkami? kiedyś było inaczej :(

Edytowane przez marantz5003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, nazwa tematu jest chyba niezbyt aktualna, bo GK110 będzie sercem GTX 660 Ti / 670 / 680 jeśli się nie mylę, więc pasowałoby zaktualizować :>

Jeśli mogę coś zaproponować to: „Wszystko o GeForce GTX 660 Ti / 670 / 680” i pod spodem „28 nm GK110 Kepler”.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

Ja już się w tym wszystkim pogubiłem co jest co Dla mnie gtx 6000 i 700 to miało być to samo :) Jak się zmienia nazwę tematu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już się w tym wszystkim pogubiłem co jest co Dla mnie gtx 6000 i 700 to miało być to samo :) Jak się zmienia nazwę tematu?

Bierzesz” Edytuj” (przycisk z prawej pod postem), potem w edycji „Użyj pełnego edytora” i na górze masz linijki do tematu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tabelce do której podał Pan link nie ma nic o GK110 tylko o GK 100 więc jak to w końcu jest?

Tutaj z kolei jest info o GK110 GeForce GTX 680 o 45% wydajniejszy od Radeon HD 7970? | PurePC.pl - na chwile obecną uznajmy, że GK100 i GK110 to będzie to samo (acz głowy nie dam). Najwyżej się temat w przyszłości zedytuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NVIDIA Kepler Yields Lower Than Expected

Nvidia in for a tough year, pressure on both high end and low end?

Nvidia in for a tough year, pressure on both high end and low end? by VR-Zone.com

"By now, it's clear that the very high end Nvidia Kepler parts aren't going to see the light until much later this year, while the GK104 definitely can't fight AMD GPUs for the performance crown..."

Report: NVIDIA is releasing GK104 in March as GeForce GTX 670 Ti

"A report from Sweclockers claims that NVIDIA is finally set to release the first Kepler GPU in March. As expected, first in line will be GK104 - to be branded as GeForce GTX 670 Ti..."

"They peg the release date in March after Cebit 2012. This suggests a release some time between March 11th and March 31st..."

"As the nomenclature suggests, GK104 / GTX 670 Ti is more of a successor to the GF114 / GTX 560 Ti. The flagship GTX 580 sucessor is at least half a year away, and will not release till Q3 or Q4 2012..."

Edytowane przez gando
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi