shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 a ja sobie upatrzylem taka maszynke :) http://www.skleprowerowy.com/towar/author/opus.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 a ja sobie upatrzylem taka maszynke :) http://www.skleprowerowy.com/towar/author/opus.html dla mnie big - bo: - brak oslony na przednie zebatki - z tylu tez kiepsko z ochrona - rogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 http://www.skleprowerowy.com/towar/author/opus.html dla mnie big - bo: - brak oslony na przednie zebatki - z tylu tez kiepsko z ochrona - rogi Potwierdze a jezeli to ma byc rower do miasta to podstawa osloka na przezutki i podaj cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 rogi , aco sie wam w nich nie podoba ?? jak dal mnie rower spox kosztuje 2100 rama aluminium przezutki deore amorek skok 76mm mi tam pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 rogi , aco sie wam w nich nie podoba ?? jak dal mnie rower spox kosztuje 2100 rama aluminium przezutki deore amorek skok 76mm mi tam pasujeja osobiscie do rogow nic niemam mam taie same z mozliwoscia konta nachylenia daj je bardziej do dolu ponizej poziomu i bedzie git ale zastanow sie nad oslonkami niiby nic a mi sie przydja caly czas :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 (...) Potwierdze a jezeli to ma byc rower do miasta to podstawa osloka na przezutki i podaj cene. moze jeszcze mam przewidziec pogode na nastepny rok i wywrozyc daty nastepnych lotow na slonce [joke mode on]a jak chcesz ceny rowerow to zajzyj do cennika TESCO [joke mode off] mnie sie poprostu ten rower nie podoba (a co ma sie podobac) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 a co ty masz za maszyne, ze ten ci sie tak nie podoba ?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 a co ty masz za maszyne, ze ten ci sie tak nie podoba ?;]najlepsza - z Auchana za 299zl ;) :P a tak serio to..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 to ten Boulder Shock F/S?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 to ten Boulder Shock F/S?? :mrgreen: w realu troche inaczej wyglada :P trzeba tez przyznac iz dobrze sie nim jezdzi nawet gdy kondycja siada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 to ten Boulder Shock F/S?? :mrgreen: w realu troche inaczej wyglada :P trzeba tez przyznac iz dobrze sie nim jezdzi nawet gdy kondycja siada :D heh ja tu myslalem, ze to jakas machina, ze tak wrzucasz na tego authora' a, a tu sie okazuje, ze kazda jego czesc jest gorsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 tak wiem ze moj rower to ta sama liga co Romet ;) nie musisz mnie dolowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 nie o to chodzi pewnie sie na nim fajnie jezdzi i to giant czyli wiadomo marka zobowiazuje, ale spodziewalem sie wiecej po twoich wypowiedziach na temat tego authora'a :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 macie problem wybur roweru ukraina jest spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hmmm nie ma to jak zdecydowanie postanowilem, ze kupie Gianta Iguane imho niezly rowerek szczegolnie rama i amor, a to podstawa w sumie :P mysle, ze bedzie to lepszy wybor ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 jak sie chwalic to sie chwalic :) me have cos takiego juz od roku i jestem zufrieden :) http://www.giant-bicycles.com/pl/030.000.0...e=64&model=9831 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no to ja tez wrzuce swojego bika: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 wszyscy sie chwala swoimi maszynami czego ja mam byc gorszy :) tylko ze moj jest no name zlaozony od podstaw :) zgadnijcie co to za rama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 author jakis ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hmm skoro jest taki duzy topic to sie przylacze... co myslicie o moim nowym nabytku? Merida Matts Sport 300 wiecej info na www.merida-bikes.com >>> Bikes 2003 >>> MTB Sport >>> Matts Sport 300 mi dane na tej stronce nic nie mowia... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 wszyscy sie chwala swoimi maszynami czego ja mam byc gorszy :) tylko ze moj jest no name zlaozony od podstaw :) zgadnijcie co to za rama wygląda jak tytanowa, ale chyba bys nie mantowal do tego alivio :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 skoro kazdy sie tak chwali to czemu nie :D Opis od marca tego roku ponad 1300 km :D :twisted: Mozecie wierzyc lub nie ale mam kumpla ktory od poczatku czerwca przejechal ponad 1600km :] Ale to jest psychol. Drugi kolo, ktory cwiczy triathlon nie moze go na kolarzówce dogonic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 to ja też się przyłączę :) oto mój nabytek od początku lipca przejechałem 600km rozwaliłem tylnią obręcz i tarcze 2 opony i 2 dętki :) i jeszcze pedało heh 8) Link do real foto robione zaraz po zakupie teraz już pozdjemowałem te wszystkie wieśniackie światełka itp 8): http://interloper.fm.interia.pl/KONA.JPG http://interloper.fm.interia.pl/KONA2.JPG http://interloper.fm.interia.pl/KONA3.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 skoro kazdy sie tak chwali to czemu nie :D Opis od marca tego roku ponad 1300 km :D :twisted: Mozecie wierzyc lub nie ale mam kumpla ktory od poczatku czerwca przejechal ponad 1600km :] Ale to jest psychol. Drugi kolo, ktory cwiczy triathlon nie moze go na kolarzówce dogonic :) ale to przeciez nic nadwyczajnego, wiec czemu mamy sie dziwic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 wszyscy sie chwala swoimi maszynami czego ja mam byc gorszy :) tylko ze moj jest no name zlaozony od podstaw :) zgadnijcie co to za rama wygląda jak tytanowa, ale chyba bys nie mantowal do tego alivio :wink: tytan to nie jest :) aluminium wysoki stop ponad 6000 rama jest robiona z oplatowania skrzydel Miga :) w Mielcu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 aaaaaaaaaaaaa jasne, znam te ramy!!! ale z tym tytanem palnalem:) myslalem ze jak sie chwalisz to jest jakas najwyzsza klasa, a to tylko samolot:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Sorry że to napisze, ale wydaje mi się połowa z Was nie ma tych rowerów jakimi się chwalicie, dajcie REAL foto. Ja dam swoje jak będe w domu, a nie na działce. Z tego wychodzi że boardowicz Tweak.pl nie jeździ rowerem tańszym niż 2.000 tys :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 oki, fotke dam jak tylko znajde chwile wolnego czasu, zapewne jutro. po 2. moj kosztowal 1599 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 pocachontas : moze wyskoczymy gdzies posmigac ?:) http://www.mkbike.com.pl/giant2003iguanadisc.html Roznice pomiedzy fotkami : brak noskow + odblaski cena 2399 ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 dzisiejszy odpowiednik mojego roweru kosztuje ok 3000-4000zl (pelny Deore LX) a przypuszczam ze 10 lat temu to osprzet shimano musial byc troche drozszy niz dzis :D daje real photo mojego rowerq dzis wyglada juz troche inaczej... nowe wszystkie linki i pancerze (w sumie 200zl)... i pedaly platformy takie ladne :D a po wakacjach kupuje jakis fajny mostek i kiere jakas nowa... w kazdym razie rowereq po 10 latach po pelnym serwisie (siedzialem nad nim 2 dni...) rozlozeniu na czynniki pierwsze, wyczyszczeniu i przesmarowaniu i zlozeniu dziala jak nowy (!!!)... prosty wniosek sie nasuwa... dobry drozszy sprzet bedzie dzialal dluzej i lepiej niz jakis szajs... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...