Skocz do zawartości
Niemiec

Moja stronka

Jak podoba sie stronka?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jak podoba sie stronka?

• Moze byc
      10
    • Taka sobie
      19
    • Do bani
      19
    • Nie mam zdania
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż mogę powiedzieć, jak wyżej, treść jest dobra, więć 7/10 bo to nie zaawansowany kurs :wink: Natomiast co do Lay'a to skromnie, ja bym CSSa dodał wtedy nie było by roboty z wpisywaniem komend typu <font> do formatowania textu.

Do obróbki polecałbym pajączka bo polskie i darmowe, a do profesjonalszego wyglądu Dreamweaver 4 albo MX, MX ma wsparcie w php i parę innych nowych drobiazgów oraz poprawione szczegóły z wersji 4. Więcej kolorystyki, bo naprawdę skormnie t o wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tresc w porzadku, do niczego sie nie czepiam.

Co do wygladu: tu bym sie czepil... wszystkiego.

W moj gust po prostu nie trafia tak zrobiona witryna, bo przypomina mi stronki z poczatkow Internetu, a tamte byly dosc "spartansko" wykonane.

Aczkolwiek. Moze byc [vote cast; vote passed :D ]

Powodzenia w dalszej przebudowie- rozbudowie. Sluze pomoca (w miare mozliwosci :) ).

Update: Trzeba bylo pousuwac smieci po Wordzie :D

<meta name=ProgId content=Word.Document><meta name=Generator content="Microsoft Word 9"><meta name=Originator content="Microsoft Word 9">

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja GoLive'a używam tylko do szukania kolorów odpowiednich na strone, bo ma ten program zaje.bi***** funkcje dotyczące tego, oraz do formatowania CSSa, sie tworzy hurtowo :), natomiast design to tylko i wyłacznie w Dreamweaverze, co do grafiki to Photoshop 7 ewentualnie PSP 7.0.2 oraz oczywiście SWISH oraz Flash MX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za wszystkie wypowiedzi, te pozytywne jak i negatywne. stronka byla robiona na zajecia z infy bo pani psor sobe tak zazyczyla i musialem cos wymyslic. Stronka bedzie uaktualniana i zmieniany wyglad, ale dopiero po egzaminach na studia.

PS. Mam nadzieje, ze ktos klinkal na banerek allegro :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heheh. Zawsze trafiam na moment, kiedy wszystko chodzi, nawet jak strony maja limity transferu :D

Chcesz sugestii? OK.

1. zablokuj resize ramek;

2. Dodaj css do plikow(uprosci ci sie edycja, dojdzie pare ciekawych efektow)

3. pomysl nad jakims fajnym designem strony (bez urazy, ale tlo wyglada jakby ktos to wyjal z kosza :D )

4. moze jeszcze cos wymysle...

A zreszta nie bede nowego tematu zakladal...

czy moglibyscie ocenic moja nowa witrynke? dzisiaj ujrzala swiatlo dzienne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stronka to nie łatwa rzecz :) trzeba nad nia troszeczke posiedziec aby wygladała cool !! ta twoja taka sobie jak wiekszosc w ankiecie popracuja nad nia jeszcze troszeczke to bedzie ... :) a tak poztym fajne linki ze stronkami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi