przemek1126 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam, chce dzisiaj zakupić na allegro kartę pamięci MicroSD 32GB do telefonu SE LWW. Jaką możecie polecić? http://allegro.pl/karta-samsung-micro-sdhc-32gb-sd-galaxy-s3-note-2-i2781819635.html Ta się nadaje czy za tą cenę znajdę lepszą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Jeśli chodzi o telefony to nie ma większego znaczenia jakiej firmy kupisz. Jeśli będzie CL10 to wydajność będzie co najmniej wystarczająca. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Do telefonu to nawet Class 4 będzie wystarczająca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raksusek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Można ją też wygrać w tym konkursie: http://www.purepc.pl/o_serwisie/wygraj_samsung_galaxy_s_iii_konkurs_samsung_purepc_0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja bym wybrał kartę min klasy 10 ... czasem jednak może się zdarzyć że włożysz kartę do czytnika i lepiej mieć transfery odczyt/zapis od 10 MB/s w górę, niż kisić się na 4 MB/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jasne, zgadzam się. Ale jak ktoś ma ciasny budżet, to zaznaczam tylko, że klasa 4 nie będzie ograniczeniem wydajnościowym (no chyba, że ktoś będzie kombinował z Apps2SD czy swap). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jak sie gra w bardziej wymagające gry to clasa 4 ogranicza wydajność , gry przycinaja przy clasie 10 takie coś nie występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Laki1231 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ja polecę SanDiska i najlepiej klasy najwyższej czyli 10, ponieważ class 4 przy 50% załadowania karty będzie masakrą, testowałem osobiście;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Również polecę Ci karty SanDiska - są to karty, z którymi nigdy nie miałem żadnych problemów podczas ich działania. Oczywiście najlepiej: Class 10 - bez wątpienia szybkość ma znaczenie, a dodatkowo - jeśli za tę samą cenę (jak Class 4) można mieć zwyczajnie "lepszą" to dlaczego by nie? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...