Androctonus Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Oj tam, widziałem fotki i faktycznie wyglądał rewelacyjnie. Mój troszkę gorzej wygląda ale sprawny :D TWKR sprzedał się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_michu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 muzeum można spokojnie otworzyć! kozak ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Piękna kolekcja! :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Przyszła czwarta EVGA GTX 285 Classified :D :D Kolekcja 285 w pełnym komplecie (wyżej 3x ASUS Matrix GTX 285) :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Grzesiek, więcej więcej. : > No i prośba, mógłbyś pokazać szafę/ miejsce gdzie i jak to trzymasz ? (wszystko w pudełkach?) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Konkret kolekcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Teraz to mam konkretny roz*****, bo kartony ze sprzętem walają się po całym domu i są w każdym możliwym miejscu (w szafach, na szafach, a nawet na podłodze) i to w kilku pokojach ;) W tym tygodniu będę się przeprowadzał i w nowym lokum planuję wszystko elegancko poukładać na regałach przemysłowych. Jak uda mi się to ogarnąć, to zrobię fotkę. Na razie nie chce mi się robić zdjęcia, ale kolekcja Lightningów się ładnie rozrasta ;) 1x GTX 275 1x GTX 480 2x GTX 580 3x HD 5870 2x HD 6970 5x HD 7970 Edytowane 4 Listopada 2014 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Obiecałem zdjęcia tego, jak mam wszystko poukładane ;) W miarę się wprowadziłem, więc można coś wrzucić. Pewnie wszyscy stwierdzą, że mieszkam jak w magazynie, ale co tam :lol2: Jak dla mnie jest spoko :P Jedni mówią, że to magazyn, inni że raj. Sądzę, że zależy od podejścia ;) Na 17 m2 mieszczę ponad 100 płyt głównych, ponad 80 kart graficznych, ponad 100 procesorów, kilkadziesiąt kitów pamięci, dwa dewary po 30 litrów na ciekły azot oraz absolutne mnóstwo różnego sprzętu i osprzętu do kompów. Na półkach jest sporo wolnych miejsc, bo dopiero wszystko sobie elegancko poukładam. Na razie jest tak, żeby nie było bałaganu. Pudełek jest w sumie mało, bo w każdym są po dwie, lub trzy płyty główne, albo po kilka kart graficznych. Będąc w domu o dużym metrażu (300 m2), ale bez regałów, miałem totalny Sajgon w porównaniu z tym co mam teraz w takim małym pokoju, ale z regałami. 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Nareszcie, doczekałem się w naszym pięknym kraju overclockera-pasjonata z prawdziwego zdarzenia. Też tak kiedyś żyłem, ale nie mogłem sobie pozwolić na takie luksusy jak tona sprzętu i dwa dewary ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 10 lat za XS, ale lepiej późno niż wcale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Tylko zobacz co się z XS porobiło... Forum jest praktycznie martwe :P Dzięki za miłe słowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 4 Way ready ;)4x Enermax Platimax 1000 W OC Edition1x SilverStone Strider 1500 WWybór na Stridera jako główny zasilacz padł dla tego, że ma bardzo mocne linie 5 V oraz 3,3 V (każda po 40 A), a więc dużo więcej, niż nowoczesne jednostki (zazwyczaj mają po 20 A). Dzięki temu jest dobry do socket 370, socket 7 i innych starych wynalazków. O tej zasiłce będę jeszcze pisał, bo wkrótce otrzyma moda @single rail 12 V (obecnie linii 12 V jest aż osiem) ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) I stado zasilaczy :D Lubię to! Heh i nawet kawałek łóżka widzę :D Edytowane 29 Listopada 2014 przez Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 To jest twój pokój czy magazyn, ivanov? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Dwa w jednym ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...