mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 na talary z pobrania ? wysłałem kolesiowi, który wygrał na allegro aukcje z moją kartą graficzną paczkę za pobraniem. zazwyczaj dołanczałem polecenie przelewu na adres -> teraz chciałem, żeby było szybciej i taniej i podałem na konto. mineły ponad dwa tygodnie i kapa - ani talarów i zero odzewu od kupującego ( ponad 150 pozytywów ) chciałem wiedziieć ile mogą iść pieniądze ponieważ w poniedziałek wybieram się na pocztę i robię tam mały iraq :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Poczta ma na wysłanie pieniędzy chyba tydzień. Jak ja wysyłałem to też to trwało koło dwóch tygodni (od momentu wysłanie przeze mnie do dotarcia pieniedzy na konto). A jak nie odebrał to za jakieś dwa tygodnie masz do odbioru na poczcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Poczta sobie czasami w kulki leci - moj qmpel na kase za plyte glowna czekal okolo miesiaca.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 umnie maksymalny czas jaki czekałem to 3 tygodnie na kase z pobrania :? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 u mnie ja wysyłam to jak na konto to 15 do 20 dni a jak u listonosza to 3-4 dni baaardzo dziwnie ta poczta działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 taa, chciałem kolesiowi kosztów zaoszczędzić i chyba dałem na tym doopy. mając dowód nadania dojde czegoś na poczcie? chodzi mi o to czy przesyłka została odebrana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Te szuje na poczcie potrafia zakisic kase nawet ze 2 tygodnie. Na Allegro zawsze korzystam z przelewow bankowych i ostrzegam przed ta instytucja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ludki! Pozakładajcie sobie konta w Inteligo (dostajecie jeszcze na dzień dobry 50zł) - 0.99zł/miesiąc za prowadzenie konta. Kasa idzie raz-dwa. Jak wyślecie przed południem, to jeszcze tego samego dnia dochodzi. Nie płacicie poczcie 3zł (tylko 0.99) i nie rudzacie tyłka z domu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja tam wysłałem kolesiowi w poniedziałek płytę główną dostał ją we wtorek a kasę dostałem w piątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ja tam nigdy problemu nie mialem. Paczka za dwa dni dochodzila a pieniadze 3-4 dni pozniej na koncie lezaly. Duzo wysylalem i nie wiem moze mialem szczescie :) ale na pozcte raczej narzekac nie moge, jedynie w swieta czekalem ze 2 tyg chyba na paczke ale to ejstem w stanie zrozumiec :]. Mongo moze koles w kulki leci skoro sie nie odzywa.... bTW Mongo oto moej wyniki :] thx za radiatorki ;] chociaz pamieci jeszce nei dotknalem :] http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=34749 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a inteligo albo mbank pobiera prowizje i czy warto u nich konto załozyć bo narazie krzystam z citi-banku ale tam kasa idze wyplaty 2dni wpłaty 3-2 dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 No, a poczta prowizji nie pobiera? Z tego co mi wiadomo, to pocztowcy łykają 2-3zyla, a e-banki max. 99groszy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a citi-bank 0% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 mBank nic nie ciągnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a inteligo albo mbank pobiera prowizje i czy warto u nich konto załozyć bo narazie krzystam z citi-banku ale tam kasa idze wyplaty 2dni wpłaty 3-2 dni :D mBank nic za nic nie pobiera, a przelewy to sa max speed ! POLECAM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja mam w multibanku i przelewy sa szybsze od swiatla :) w ramach banku po kliknieciu na zatwierdz juz jest forsa. jak wysylasz do innego przed poludniem to po poludniu juz jest, a jak wysylasz po poludniu do na drugi dzien przed poludniem jest. Oplata za konto wynosi 1zl i za karte 1zl, ale sa oddzialy i mi to odpowiada, po za tym pelna obsluga przez WWW/SMS/WAP/TELEFON i oddzial :) do tego mozliwoas ustawienia salda debetowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja mam w multibanku i przelewy sa szybsze od swiatla :) w ramach banku po kliknieciu na zatwierdz juz jest forsa. jak wysylasz do innego przed poludniem to po poludniu juz jest, a jak wysylasz po poludniu do na drugi dzien przed poludniem jest. Oplata za konto wynosi 1zl i za karte 1zl, ale sa oddzialy i mi to odpowiada, po za tym pelna obsluga przez WWW/SMS/WAP/TELEFON i oddzial :) do tego mozliwoas ustawienia salda debetowego i oczywiscie zero oplat za operacje, poza przelewami walutowymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...