Destiny Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mam sprzęt jak w podpisie i problem z tymi głośnikami. Muszę przyznać że to moje pierwsze głośniki które mają więcej niż 2 kolumny. Pojawił się więc problem z zainstalowaniem ich. Kupiłem wersję OEM i zero jakiejkolwiek instrukcji. Możecie mi powiedzieć jak się je wpina?? Z góry dzięki. Z tyłu na subwooferze są wejścia do satelitek ale jak to potem wpiąć do płyty?? Tymi kablami Line-In?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker_24 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 wtyk na zielonym przewodzie podpinasz do płyty (karty dzwiękowej) jako przód(front out) czarny jako tył (rear out) tylko że podpinając do płyty głównej musisz mieć specjalny sledź z wyprowadzeniem sygnału na tylne głosniki.Chyba że twoja płyta ma komplet wyjsć. Jako że jest to zestaw4.1 nie ma dodatkowego przewodu dla subwoofera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 wtyk na zielonym przewodzie podpinasz do płyty (karty dzwiękowej) jako przód(front out) czarny jako tył (rear out) tylko że podpinając do płyty głównej musisz mieć specjalny sledź z wyprowadzeniem sygnału na tylne głosniki.Chyba że twoja płyta ma komplet wyjsć. Jako że jest to zestaw4.1 nie ma dodatkowego przewodu dla subwoofera Płyta ma wyjścia: Rear R+L, Front R+L, Center/Subwoofer, Line=In, Mic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Proponuje skrecic tez karte Creativa, np. Live'a 4.1. Poczujesz wtedy power... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Proponuje skrecic tez karte Creativa, np. Live'a 4.1. Poczujesz wtedy power... Jak się nie mylę to na tym jego ABICIE jest Sound Storm a to jest lepsze od Livea 4.1 :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Proponuje skrecic tez karte Creativa, np. Live'a 4.1. Poczujesz wtedy power... Jak się nie mylę to na tym jego ABICIE jest Sound Storm a to jest lepsze od Livea 4.1 :idea: No nie porownywalbym jakiejs integracji do karty Creativa. Wiele juz widzialem tych kart (int) i z reguly do Live'ow nie podjezdzaly. Mialem Awe64, Live! 5.1 a teraz Audigy - wszystkie wypas. 4.1 nie widzialem ale zaproponowalem bo taki kupil zestaw glosnikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Proponuje skrecic tez karte Creativa, np. Live'a 4.1. Poczujesz wtedy power... Jak się nie mylę to na tym jego ABICIE jest Sound Storm a to jest lepsze od Livea 4.1 :idea: No nie porownywalbym jakiejs integracji do karty Creativa. Wiele juz widzialem tych kart (int) i z reguly do Live'ow nie podjezdzaly. Mialem Awe64, Live! 5.1 a teraz Audigy - wszystkie wypas. 4.1 nie widzialem ale zaproponowalem bo taki kupil zestaw glosnikow. Poczytaj sobie na www.frazpc.pl o Sound stormie to zmienisz zanie albo jakieś inne recenzje w sieci Ja nie twierdzę że Live jest zły ale jak ma tego Soun Storma to niech go wykorzysta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 4.1 jest, Sound blaster 4.1 digital to karta w sam raz na te głośniki. Ma 2 wyjścia-Front, Rear czyli na satelitki przednie i tylnie. Jest zrobiona pod kątem tych głośników a kosztuje około70zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 ale sound storm jest lepszy a do tego juz jest i nie trzeba go kupowac. proponuje drobne doszkolenie w dziedzinie kart dzwiekowych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Sound Storm bije nawet karty z rodziny Audigy i Audigy2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ja mam takie glosniki na Genius 5.1 :oops: :lol: i żadnym audiofilem nie jestem wiec nie narzekam, dobrze grają :) (a zapłaciłem za tą karte całe 15 zł na allegro) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Proponuje skrecic tez karte Creativa, np. Live'a 4.1. Poczujesz wtedy power... Jak się nie mylę to na tym jego ABICIE jest Sound Storm a to jest lepsze od Livea 4.1 :idea: No nie porownywalbym jakiejs integracji do karty Creativa. Wiele juz widzialem tych kart (int) i z reguly do Live'ow nie podjezdzaly. Mialem Awe64, Live! 5.1 a teraz Audigy - wszystkie wypas. 4.1 nie widzialem ale zaproponowalem bo taki kupil zestaw glosnikow. do: 2002JSQ 8O 8O 8O to chyba widziałeś za mało polecam lekturę: http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/154-105 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Mam sprzęt jak w podpisie i problem z tymi głośnikami. Muszę przyznać że to moje pierwsze głośniki które mają więcej niż 2 kolumny. Pojawił się więc problem z zainstalowaniem ich. Kupiłem wersję OEM i zero jakiejkolwiek instrukcji. Możecie mi powiedzieć jak się je wpina?? Z góry dzięki. Z tyłu na subwooferze są wejścia do satelitek ale jak to potem wpiąć do płyty?? Tymi kablami Line-In?? www.creative.com a niech będzie, poświęce się: http://uk.europe.creative.com/support/manu...als/welcome.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...