Yog-Sothoth Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Titan Fall, Ryse, Quantum Break jeszcze a reszta może być. Cena zabójczo przeliczona, spodziewam się że Sony zrobi jednak lepszą cenę dla EU bo choćby ostatnio obniżali do 299$/249€. Trochę żałuję WoT ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie grania na padzie więc strata mała. Dead Rising 3 ex czy nie? Bo że Wiesiek jest multiplatormą to jasne. Ps. Insomniac mnie rozbawił lekko, odeszli od robienia exów bo chcieli trafić do większej ilości ludzi a tu znowu się sprzedali tylko drugiej stronie :) Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Yog-Sothoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) 499 USD or 499 EUR Czyli dokładnie tyle ile się spodziewałem. To teraz czekać tylko aż Sony zapowie PS4 w tej samej cenie. Co do konferencji - tak jak mówili tak zrobili - półtorej godziny gier, bez zbędnego pieprzenia o bzdurach. W sumie nie jest źle, trochę kontynuacji, trochę nowych tytułów i trochę crapu w stylu Minecrafta. Jednak mimo to raczej nie kupię konsoli na starcie. No chyba, że Sony także wyjdzie z jakimiś ograniczeniami w handlu używakami to wtedy kto wie A co mnie zaskoczyło? Nowy Xbox 360 edit: Dead Rising 3 to exclusive Edytowane 10 Czerwca 2013 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Titanfall imo na jakims zmodowanym cyrengine, wygladal ok. Ponoć Source... Dead Rising 3 ex czy nie? ex. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Troszkę poprawili reputację po tym TV blamażu. Nie widziałem początku konferencji ale wspominali chyba, ze będą dwie darmowe gry miesięcznie dla posiadaczy GOLDa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 No a nikt Forza 5 nie komentuje? McLaren na scenie spoko, ale ten pomysł z Drive-atarem to WTF???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Zaśmiałem się jak powiedział że to nie AI prowadzi tylko "prawdziwi ludzie" po czym samochód z przodu wjebał się w bok drugiego i stanął bokiem. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Yog-Sothoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 USA 499 USD EU: 499 EUR = 660 USD ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 No ale jacy prawdziwi ludzie, skoro AI Tyle, że niby adaptujące się do stylu gry i uczące się w chmurze czy coś takiego, kto to wie ile w tym prawdy i co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 USA 499 USD EU: 499 EUR = 660 USD ;D 499 USD + 23%VAT = 614 USD 499 EUR = 660 USD 429 GBP = 666 USD W Europie ledwie 50 USD więcej, ale jednak Najgorsze, że w Polsce pewnie oficjalna cena wynosić będzie jakieś 2199zł, czyli 680 USD. No ale nas stać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Prosze Cie, ruchy dretwe jak polski team w piatek na boisku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 No dlatego piszę w cudzysłowiu skoro to uczące się AI.. najwidoczniej od jakichś leszczy się uczyło bo manewr przedni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Uczylo sie od innych botow ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Ryse i może MGS mnie zainteresuje oprócz Forzy 5. Na razie dalej stawiam na $ony. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 499 EUR czyli ponad 2100 po obecnym kursie? Dziękuję, dobranoc. Pudło nie jest tyle warte. Na plus tylko Ryse i Quantum Break. No i 2 kotlety miesięcznie dla Goldów. Ale to nie jest warte takiej kasy jak sobie życzą na start. Jak Sony zapowie taką samą cenę LUB mniejszą to pozamiatają. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Uczylo sie od innych botow ;D Tak, bo te boty, przepraszam drivetary, będą się ścigać "w chmurze" 24 na dobę i szlifować skilla. Tak teraz czytam że Titanfall to w sumie nie ex bo ma też wyjść na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ta, tez widzialem ze Titan Fall ma wyjsc na PC, moze byc ciekawie. Z poczatku myslalem ze chca pokazac Hawken'a, a tu cos troche innego. Ale az nie chce mi sie wierzyc, ze to na Source Engine - ten ruchy rak jak skakali i lapali sie krawedzi to wyjete zywcem z Crysisa - moze development na poczatku byl z Crysisa a potem przesiedli sie na Source, cholera wie. W tym biznesie kazdy od kazdego podbiera pomysly, animacje, tekstury i cos kombinuje ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Tak teraz czytam że Titanfall to w sumie nie ex bo ma też wyjść na PC.Oraz na X360 - http://www.polygon.com/2013/6/6/4401938/respawns-first-game-is-titanfall-coming-to-xbox-one-xbox-360-and-pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 hahahaha 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 http://i.imgur.com/t0EL5xz.jpg hahahaha Czepiasz się na siłę. Połowa tych gier z prezentacji pewnie na PC była odpalana. Tak samo było w przypadku PS4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 http://www.gram.pl/news/2013/06/10/xbox-one-w-listopadzie-tego-roku-ale-nie-w-polsce.shtml <_< Kolejny raz pokazali jak mają w dup.ie ten kraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie zdążą wyprodukować dostatecznej ilości więc uderzają na najważniejsze rynki najpierw. Ciekawe czy to może wynikać z tych plotek o ESRAM. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 No to kolejny powód, żeby nie kupować. Dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Stałem murem za MS od zawsze, ale są pewne granice. Konsola będzie później, cena normalna chociaż połowa rzeczy nie działa, non stop online, inwigilacja Kinectem, brak MS Points (zaczną doić w złotówkach po sugerowanych cenach), brak używek, a w zamian co? Dwa kilkuletnie pazdzierze co miesiac i jakies quasiexlusivy? Fuck that. Za taka kase to ja chce byc traktowany jak ci na zachodzie, a skoro nie to calujta slonia w trabke. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ale niestety jestes na wschodzie a nawet gorzej, bo w takim wschodzie najechanym przez wschod. Vide sklepy online typu Apple Store/Google Play, gdzie nadal nie da sie pewnych rzeczy kupic z powodu porypanych zasad ekonomicznych i własności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Co do różnic w cenach, to tak jak ktoś już pisał - pamiętajcie, że ceny europejskie zapewne zawierają VAT, a cena z USA tj. $499 nie zawiera "Sales tax" (w stanach nawet w spożywczaku podają cenę bez podatku). Co prawda jest to w zależności od stanu 5-6% ale zawsze coś. Różnica w cenie rzeczywiście jest ale większe pretensje trzeba mieć do polityków za wysokość VAT-u niż do M$ za rozbieżności między rynkami. Właśnie obejrzałem po łebkach prezentację. Jak powiedzieli tak zrobili. Same gry, zero pitolenia o bzdurach. Czekam na prezentację Sony. Jeśli cena będzie ta sama to będzie się nad czym zastanawiać. Co do braku konsoli w PL w dniu premiery światowej - brak słów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 http://www.engadget.com/2013/06/10/xbox-one-day-one-edition/ No nie moge, Sony wytarło sobie nimi buty, a MS wyskakuje z Day One Edition? To brzmi jak "Look-at-me-I'm-Stupid" Edition. Early adopters to chyba zacznie być synonim tych co mają za dużo kasy i nie wiedzą co z nią robić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 "Day One" achievement, ja pier... Kolekcjonerzy achievementów pewnie nie będą mogli tego odpuścić. Ktoś fajnie podsumował pod newsem o cenie Xboxa - "I will be a year five adopter". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja już bankowo nie kupie drugiej konsoli, nawet po 5 latach. Obecna generacja mnie nauczyla, ze brac jedno i trzymac sie jednego. Zreszta cena w tym wszystkim nie odgrywa wcale glownej roli, chodzi o sume roznych mniejszych i wiekszych spraw. MS zmienil swoj profil biznesowy, celuja w inny target, a ja sie w nim nie mieszcze - proste. Strasznie jestem ciekaw co będą robić w najbliższych miesiącach, bo na chwilę obecną nie jestem w stanie wymyślić jednej zalety X1, która przebijałaby cokolwiek co ma PS4. Może czuli mocnego kopa w powietrzu i dlatego odwołali wszystkie wywiady wcześniej? Nie bardzo chciałbym teraz być PR-owcem MS po wczorajszej konferencji Sony. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Btw jest też instruktaż nt dzielenia się grami na Xbone ;) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 http://www.engadget.com/2013/06/11/xbox-one-launch-asia-2014/ Nie wiem która emotka bardziej do tego pasuje: , ta czy ta . A może wszystkie naraz. Ja nie wiem co się dzieje, ale to aż niemożliwe żeby MS popełniał tak karygodne błędy raz po razie. A rzecznicy nadal żyją we własnym świecie: "Microsoft does plan to launch Xbox One, the ultimate new-generation all-in-one entertainment system" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...