grzegrz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Więc i założę temat. PLATFORMY: X360 / X1/ PS3 /PS4 GAMEPLAY PS4: OFICJALNA STRONA: http://www.destinythegame.com/ Obok The Division jest to mój must have na next geny. Gra ojców Halo. Nie wiem jak wy, ale widząc gameplay gdzieś przez umysł przenika mi Halo 3. Być może świadomość, że za ścieżkę dźwiękową odpowiada Martin O'donnell, który muzyką nadawał specyficzny klimat serii Halo mam wrażenie podobieństwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 A co tak cicho w tym temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Dlatego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 taaaa.. Coś im nie wyszło bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 No ja wczoraj odpalilem... Powiem szczerze ze przydalaby sie klawiatura i myszka... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...