Mutos Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Brzydnk!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>a!! Już po szybce!! Wielki wał!! Buda z oknem a bez szyby!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>a!! Następnym razem wstawie plexi!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>A!! Sorry za ciachi ale zły jestem jak cholera. Jak nie urok to sraczka :( Złośliwość rzeczy martwych!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Jak nie urok to sraczka:lol: rozjebales mnie tym, a z szyba trza bylo uwazac mimo to wspolczuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Brzydnk!! <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!! Już po szybce!! Wielki wał!! Buda z oknem a bez szyby!! <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!! Następnym razem wstawie plexi!! <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!! Sorry za ciachi ale zły jestem jak cholera. Jak nie urok to sraczka :( Złośliwość rzeczy martwych!! trzeba było wstawić jakąś szybe zbrojoną albo pancerną :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Brzydnk!! <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!! Już po szybce!! Wielki wał!! Buda z oknem a bez szyby!! <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!! Następnym razem wstawie plexi!! <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!! Sorry za ciachi ale zły jestem jak cholera. Jak nie urok to sraczka :( Złośliwość rzeczy martwych!! Upsss, ajak to sie stalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ano kuźwa zdjołem szybkę, żeby umyć :( I kompa odkurzyć. Zaczhciało mi sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a porządków :( Potrąciłem nogą i się obaliło!! Wprost na metalową nogę od fotela :( <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, po prostu cudownie!! Jak nie urok to przemarsz armii czerwonej!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 O boze, szczerze wspolczuje jeszcze o fotel :( . Nie martw sie! Moze nastepna okaze sie bardziej szczesliwa (albo plexi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Dlatego ja będe wstawiał plexe.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 hmm ja mam szybke 4 mm :] i juz mi pare razy gmotnela na ziemie :] poki co sladu nie ma :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 hmm ja mam szybke 4 mm :] i juz mi pare razy gmotnela na ziemie :] poki co sladu nie ma :>A myślisz, że moja to 1mm była?? Gruba cholera!! Ale zderzenia z metalowym elementem nie wytrzymała :( <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mać!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Plexi sie nie zbije ale za to sie rysuje i co tu wybrać :/. Ja mam plexi i nie nażekam narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Plexi sie nie zbije ale za to sie rysuje i co tu wybrać :/. Ja mam plexi i nie nażekam narazieAle plexe jak sie porysuje to możesz łatwo wypolerować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Plexi sie nie zbije ale za to sie rysuje i co tu wybrać :/. Ja mam plexi i nie nażekam narazieAle plexe jak sie porysuje to możesz wypolerowac łatwo. Czym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Plexi sie nie zbije ale za to sie rysuje i co tu wybrać :/. Ja mam plexi i nie nażekam narazieAle plexe jak sie porysuje to możesz wypolerowac łatwo. Czym ?? Zależy od głębokości rysy. Papier 600 potem 1500 i pasta polerska. sam sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Przyjmij drogi Mutosie najszczersze kondolencje z powodu rozbicia szyby. Byles do niej zapewne bardzo przywiazany, i jej straty z pewnoscia nic Ci nie zrekompensuje. Totez jeszcze raz przesylam wyrazy najszczerszego ubolewania, majac nadzieje ze podobna sytuacja nie bedzie wiecej miec miejsca. PLEXI ROX :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Plexi sie nie zbije ale za to sie rysuje i co tu wybrać :/. Ja mam plexi i nie nażekam narazieAle plexe jak sie porysuje to możesz wypolerowac łatwo. Czym ?? Zależy od głębokości rysy. Papier 600 potem 1500 i pasta polerska. sam sprawdzałem. Może byc papier 1200 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 hmm ja mam szybke 4 mm :] i juz mi pare razy gmotnela na ziemie :] poki co sladu nie ma :> to samo u mnie..... upadala.......komp byl przewozony i nie ma sladu na niej :D szyba roxxuje ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ano kuźwa zdjołem szybkę, żeby umyć :( I kompa odkurzyć. Zaczhciało mi sie porządków :( Potrąciłem nogą i się obaliło!! Wprost na metalową nogę od fotela :( ...przypomnialo mi sie jak sobie kupilem antyrame i nioslem ja pieszo z centrum miescinki na moje wywiejewo (jakies 3 km) coby mi nikt nie zbil w srodku pojazdu komunikacji miejskiej i tesh tracilem noga i pipka-pałka poszla sie je....ć wspolczuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 aRoo"]Przyjmij drogi Mutosie najszczersze kondolencje z powodu rozbicia szyby. Byles do niej zapewne bardzo przywiazany, i jej straty z pewnoscia nic Ci nie zrekompensuje. Totez jeszcze raz przesylam wyrazy najszczerszego ubolewania, majac nadzieje ze podobna sytuacja nie bedzie wiecej miec miejsca. PLEXI ROX :!: :!: :!: Oj tam bardzo przywiązany... Ale była fajna - miał otwór na wentyl i była z przyciemnianego szkła :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 aRoo"]Przyjmij drogi Mutosie najszczersze kondolencje z powodu rozbicia szyby. Byles do niej zapewne bardzo przywiazany, i jej straty z pewnoscia nic Ci nie zrekompensuje. Totez jeszcze raz przesylam wyrazy najszczerszego ubolewania, majac nadzieje ze podobna sytuacja nie bedzie wiecej miec miejsca. PLEXI ROX :!: :!: :!: Oj tam bardzo przywiązany... Ale była fajna - miał otwór na wentyl i była z przyciemnianego szkła :(I kosztowała pewnie krocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zależy od głębokości rysy. Papier 600 potem 1500 i pasta polerska. sam sprawdzałem. Może byc papier 1200 ?? Ale i tak będziesz musiał użyć pasty polerskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 aRoo"]Przyjmij drogi Mutosie najszczersze kondolencje z powodu rozbicia szyby. Byles do niej zapewne bardzo przywiazany, i jej straty z pewnoscia nic Ci nie zrekompensuje. Totez jeszcze raz przesylam wyrazy najszczerszego ubolewania, majac nadzieje ze podobna sytuacja nie bedzie wiecej miec miejsca. PLEXI ROX :!: :!: :!: Oj tam bardzo przywiązany... Ale była fajna - miał otwór na wentyl i była z przyciemnianego szkła :(I kosztowała pewnie krocie. hehs.....mysle, ze z otworem ponad 100 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 aRoo"]Przyjmij drogi Mutosie najszczersze kondolencje z powodu rozbicia szyby. Byles do niej zapewne bardzo przywiazany, i jej straty z pewnoscia nic Ci nie zrekompensuje. Totez jeszcze raz przesylam wyrazy najszczerszego ubolewania, majac nadzieje ze podobna sytuacja nie bedzie wiecej miec miejsca. PLEXI ROX :!: :!: :!: Oj tam bardzo przywiązany... Ale była fajna - miał otwór na wentyl i była z przyciemnianego szkła :(I kosztowała pewnie krocie. hehs.....mysle, ze z otworem ponad 100 :D Nieee, szyba akurat mnie nic nie kosztowała bo mi ją szklarz zrobił po znajomości wię przynajmniej na polu finansowym nie jestem aż tak bardzo stratny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...