Pinki Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ktos orientuje sie gdzie w Krakowie mozna kupic myszke Microsoft Wheel Mouse Optical :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ?! Nie bede pisac czemu tak zaeagowałem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ?! Nie bede pisac czemu tak zaeagowałem :/ THX :lol: Ciezko ja gdzies znalezc :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ?! Nie bede pisac czemu tak zaeagowałem :/ to moze ja napisze :) po kiego grzyba zakladales drugi temat?? :P: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ?! Nie bede pisac czemu tak zaeagowałem :/ to moze ja napisze :) po kiego grzyba zakladales drugi temat?? :P: Bo jest pozno i mi sie nudzi :wink: Ten post wskazuje tematem o co dokladnie mi chodzi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ja mojego intellimouse`a szukalem (choc moze niezbyt dokladnie;) i nie znalazlem nigdzie w krk... kupilem w koncu via net w komputroniku i jestem happy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michkord Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 widziałem dawniej w empiku w dziale komputerowym na rynku głównym w kraku :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 A ja się dopiszę i zapytam, gdzie M$ multimedia natural keyboard w Kraku? Chciałem to cudo obejżeć z bliska :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...