lukasrz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Co sądzicie o takim procesorze?? Jak on może się grzać??? Czy zwykły cooler wystarczy?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Spoko, przynajmniej jest idealnie gładka powierzchnia styku radiatora z prockiem :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ja mysle że trzeba go chłodzić wodą bo może sie przegrzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 to penie ten nowy pentium5 od AMD :) P.S.smierdzi fotomontazem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja mysle, ze on w ogole nie potrzebuje zewnetrzengo chlodzenia, ooclera upakowali "pod maska" wiecie taki nowy super plaski ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 to penie ten nowy pentium5 od AMD :) P.S.smierdzi fotomontazem smierdzi ?? srodek jest zbyt brazowy w poruwnaniu z brzegami :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Grał się będzie jak cholera, ale za to cudownie kręcił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 E tam! tamten się przegrzewał wymieniłem go na ten: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 hehe, fajne fake'y mozna sie posmiac:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 E tam! tamten się przegrzewał wymieniłem go na ten: :lol: :lol: :lol: takie to ja mam kafelki w domu i mowie Ci nie grzeja sie wcale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 :lol: normalnie :lol: Nie macie co robić :lol: Wszystko :lol: :lol: Taka mała rzecz, ale tak to się dawno nie uśmiałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Wakacje dopiero się zaczęły, a wam już się nudzi :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ja mam nowy model, 16MB Cache ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ja mam nowy model, 16MB Cache ;) a jaki zegar - 10ghz :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 10ghz?? phi! z 25 ma jak nic:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 10ghz?? phi! z 25 ma jak nic:> to co, ale ten bez tych czarnych badziewnikow na rogach niema prawie caschu :P:P:P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 E tam! tamten się przegrzewał wymieniłem go na ten: :lol: :lol: :lol: :lol: czy Ty sam zrobiłeś ten fotomontaż?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A kto mi powie w jakiego socketa wstawić tego procka, bo szukam i nie mogę znaleźć??? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Socket O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 E tam! tamten się przegrzewał wymieniłem go na ten: :lol: :lol: :lol: :lol: czy Ty sam zrobiłeś ten fotomontaż?? TAK A co? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Socket O :D Zwany potocznie "dziurką" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Socket O :D Zwany potocznie "dziurką" ;) To miejsce na wiatraczek z drugiej strony proca ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...