noob999 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 stronka dziala http://www.nittoracing.com ale jeszcze nie zciagaj bo i tak nie pogrash poczekaj az bedzie info ze wyszla wersja 1.04 i wtedy zassij (noc z glowy :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 NO A JA MAM PYTANIE CZY STEROWANIE JEST TYKO ZA POMOCA MYSZKI ??? bo jak biegi sie zmienia kursorkami w gore i w dol a gaz trzeba myszka nie da sie przestawic jakos ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 No właśnie! Też mam problem ze sterowaniem bo mam trochę lipną myszkę a w FAQ nic nie piszą o klawiszologi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 raczej NIC sie nie da zmienic :( pozatym to autorzy w c**** leca :/ daliby jakies info , ze bedzie za miesiac albo cus..... fkorfiam sie powoli :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 no to chyba jestem pierwszy...... ja juz zapodaje.....nowa wersja jest i juz sie mozna scigac troche sie naczekalem ale warto bylo......jeszcze z godzinke pogram. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Już zasysam :] . Wyzerowali fury tak jak mówili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ja juz tez zasysam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 no karwa troche pogralem i tera mi sie zawiesil na finale jak zwykle i nie moge sie znowu zalogowac bo too many users logged in co to mnie obchodzi wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ide spac .......mam to gdzies......jutro zarżne tego civica a raczej dzisiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Wyzerowali fury tak jak mówili? no niestety........nawet gumoflicow tych fajnych nie zostawili...... :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 jakies istotne zmiany z wersja poprzednia?? bo predzej usne niz sciagne bo leci 2kbps :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 no zmienily sie fury z ktorymi sie scigasz... to raz wiecej na razie nic nie zlookalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Cholera juz 15 minet czekam na kod na maila i NIC !!! Tez musieliscie tak dlugo czekac czy cos jest nie tak ... maila podalem dobrego na bank ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Zwlaszcza ze podajesz go 2 raz. Ja juz czekam od 8:30. I nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 EEEEEEEE ?!?!!?!? ja na stronie dalej mam tylko 1.03 a jak uruchomie gierke to dalej DOWN TO MAINTENANCE WTF ?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jonahtan nie wiem na czym masz skrzynke ale ja mialem problemy z wp - prawie 3 godz. i jeszcze nic . Ale zalozylem nowe konto i podalem maila z poczta.fm - przyszlo w po 2 minetach :D Sprobuj na inne konto - pozdro !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Noob999 - u mnie na stronie 1.04 wiec ... nie mam pojecia jaki Ci pomoc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Dlaczego ta cholerna gra wiesz sie prawie po kazdym przejechanym wyscigu online Wyskakuje mi tylko niebieska plansza "saving race data" i musze logowac sie na nowo bo wisi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hmmmm wtf?! sprawdzalem to nie jest wina cache'a przegladarki WTF ?! :? moglby ktos wkleic (albo na priva) linka bezposrednio do pliku 1.04? PROSZEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Tez mam na Wp. Ale zaraz instalne w robocie i niech mi podesla na inny adres :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hmmmm wtf?! sprawdzalem to nie jest wina cache'a przegladarki WTF ?! :? moglby ktos wkleic (albo na priva) linka bezposrednio do pliku 1.04? PROSZEE podaj maila to ci pośle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 zOnK jak ch...czlonek :) mam linka do pliku exe i zip THX Gie-eN-Zet i wg. mojej IE tego pliku nie ma -_-;; a strona dalej wyswietla 1.03 :) ide cos kombinopwac z zerowaniem cachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 jak sobie chcesz . Chciałem ci gierkę posłać ale jak nie to nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 THX Pepperoni juz sie ssie mialem zlego linka -_-;;;;;;;;;;;;; poprzednia strona:http://www.nittoracing.com aktualna http://www.nitto1320.com/ ...i zadnego info na stronie /tej poprzedniej/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Wlasnie moj silnik w civiczce zakonczyl zywot :( Jogo kosci nie udzwignely ponad 2 barow :) Coz teraz dysponuje 48HP i 500$ a remont silnika to bagatela 1650$ !!! Bede probowal jeszcze jakos zarobic na naprawe choc bedzie ciezko bo czasu jakie wykrecam maja roznice ok 2 sek :) A optymalny czas przejazdu 21 sek... Ma ktos na do sprzedania silnik ??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Nie denerwujcie mnie. Dalej nie dostalem kodu aktywujacego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jak jeszcze nie dostales to juz chyba nie dostaniesz wogule ... Nie wiem jak to dziala ale zalozylem 2 konto i kod przyszedl od razu - zalozylem 3 bo na tym 2 mialem nick ktorego nie wykrywala wyszukiwarka zawodnikow w grze (???) i o dziwo tez nie przyszedl a ponownie dalem maila z poczta.fm (tylko ze innego). Wiec zalozylem 4 konto 8) na maila uczelnianego i nie minelo 2 minuty jak juz moglem grac. Wiec sadze ze jak nie przyszlo od razu to juz chyba wogule sie nie doczekasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Dlaczego ta cholerna gra wiesz sie prawie po kazdym przejechanym wyscigu online Wyskakuje mi tylko niebieska plansza "saving race data" i musze logowac sie na nowo bo wisi :? racja mam ten sam problem ......to musi byc jakis bug... no ...ale ze sprzetem to juz sobie poradzilem... jezdze fordem mustangiem cobra z 870HP..moj rekord trasy to 9,7 (ale przy palowaniu NOS'em)....... moze ktos sie chce przylaczyc do teamu HorsePower???zapraszam moj nick w grze to newmandns...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Abdel_k9: fajnie by bylo jakbys podal jakis nr gg celem jakiejs komunikacji jezeli ktos by sie jeszcze chcial przylaczyc do HorsePower to niech podaje nr gg jak sklada w komentarzu przy logowaniu do teamu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 yyyy wlasnie to zasysam - mam pyt - sa tu jakies PL teamy ??? moze jakis team Tweak.pl ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...