Generic Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 cos w tych 6310 musi byc skoro ludzie je tak chwala i ciagle kupuja... sam takiej w rece nie mialem wiec ciezko mi powiedziec... ale za to kiedys bawilem sie 6210 i musze przyznac ze cos w tym jest... telefon dobrze lezy w rece i robi wrazenie solidnosci... no i klawiatura jest naprawde swietna - chodz o skok i klikniecie klawisza - wydaje mi sie ze z lepsza jeszcze nie mialem od czynienia... a i jeszcze jedna sprawa - 6210 wyglada ladnie ale juz 6310 to dla mnie paskudztwo... nasrane krzywych klawisz i jeszcze te kolory - zdecydowanie FUJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) slasher ja wczoraj za rowne 400 wyrwalem 8910i w bdb stanie (tylko bez logo nokia bo odpadło ale to nie problem) z całym kompletem (pudełkiem, papiery) Kaeres Nokia 6310(i) jest wybierana bo 1) bateria 2) dobry zasięg (lepszy niż w nowych zabawkach - porównywałem) 3) prostota obsługi, szybkość działania (szybciej dziala niz telefony na symbianie) 4) dobra jakość mikrofonu/głośnika 5) perfekcyjne wykonanie i solidność (spada spada i żyje) Siemensem S65, w sumie jest ok ale to zawsze bedzie siemens Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez KaZi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Siemens S65 jest swietnym telefonem. Wiadomo, jest wiele opowiesci o awariach telefonow tej marki, ale jeszcze NIGDY nie slyszalem zeby S65 sie zepsul. Gdyby mial odtwarzacz mp3 to nigdy bym go nie zamienil na 6230i (tego mi wlasnie brakowalo w Sce-odtwarzacz i radio). W tej cenie nie ma rownie szlachetnego z wygladu telefonu na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Myslalem tez nad czyms tanszym moze Motorola ROKR E1. Mielem kiedys Motke E398(poszla do ludzi ;)) i telefonik calkiem fajny ale mial jedna ogromna wade. Pliki mp3 mozna bylo odsluchiwac tylko jesli bitrate byl nie wiekszy niz 128kbit bo inaczej pliki przerywaly. Do tego oprogramowanie strasznie wolne, wlaczenie playera trwalo wieki. Z tego co czytalem to roznice miedzy E398 a ROKR E1 to tylko oprogramowanie. Czy wiec oprogramowanie z ROKR cos zminia w tych kwestiach czy nadal mozna sluchac mp3 max 128kbit. Cos nie chce mi sie wierzyc aby samo oprogramowanie moglo az tak wplynac na dzialanie komorki. Dlatego tez zastanawiam sie czy nie lepiej dolozyc kase i brac np. SE K750i lub Nokie 6230i. Telefon musi byc nowy, nieuzywany z gwarancja. Nie kupuje uzywanych z roznych powodow. Telefon chce uzywac nie tylko do gadania ale rowniez do sluchania muzy. Nie chce bawic sie w mp3 playera i phona. Wole miec dwa w jednym. Dlatego jezeli ta motka nadal ma problem z wyzszym bitrate to ja dziekuje ale nie mam zamiaru za kazdym razem konwertowac mp3 specjalnie aby tylko ngrac piosenki i potem kasowac. Oraz to strata czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 haha, okazalo sie ze moj stary tel jeszcze dziala, ale za miesiac musze juz wymienic tela z ery, na dzien dzisiejszy moge miec Samsunga X820 za 349zl http://www.gsmarena.com/samsung_x820-review-104.php dla mnie ideal! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Co do tej Motki E398 to największy bitrate to 192 kbps z tego co pamiętam. Nie było tak z nią źle. Wszystko zależało od Monstera i oprogramowania wgranego w telefonie. Oczywiście różnica między E398 i E1 to tylko obudowa i oprogramowanie, jednak znalazło się kilka osób, które uważały, że np. "lampa błyskowa" mocniej świeci w E1 lub zdjęcia są jasniejsze na E1, to tylko taki bajki :D. Wydaje mi się, że już ciężko dostać E398 lub E1 oczywiście nową. Jeśli chcesz to możesz wymienić na K750i, ale telefony nie mają dla mnie znaczących różnic - po drugie E398 mi się bardziej podoba. To już jest kwestia gustu (zaznaczam, że mam już w550i, ale chwalę sobie Motkę mimo wielu niedociągnięć w działaniu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Mozliwe ze bylo to 192kbps, bylo to juz dawno temu jak mialem ta motke i moglem sie pomylic, jednak nie zmienia to faktu ze ju wtedy musialem zmieniac praktycznie kazda mp3 bo wiekszosc mam nagranych w wyzszym bitrate. Jednak nadal w pamieci mam to strasznie wolne oprogramowanie i wieszanie sie komorki np. przy probie wlaczenia odtwarzacza. Uruchaminie go nie dosc ze trwalo bardzo dlugo to jeszcze potrafil sie zaciac. Mozna bylo uruchamiac bezposrednio z karty pamieci ale to polsrodek bo wtedy nie mialo sie praktycznie zadnej kontroli nad odtwarzanym mp3. To mnie odstrasza, jezeli w ROKR ma byc tak samo to ja dziekuje :mur: wole juz doplacic pare zl. i brac SE. Co do E1 to jest kilka molziwosci aby dostac nowa komorke ;) allegro to nie tylko jedna mozliwosc a nowe E1 tez mozna tam kupic. Neci mi w glowie ten SE ale przeczytalem w kilku opiniach ze ma wolny soft a to jest cos czego nienawidze w komorkach. Nie ma to jak dlugo uruchamiajace sie SMS'y czy wspomniany juz odtwarzacz mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 No więc podsumowując: Na co wymienić (i czy wogóle) 6610? do 300-400zł t630 s65(siemens, chyba mam jakąs niechęć do tej marki) N6310i/N8910(8910i) - W sumie ładne i praktyczne, tyle że nie wiem w jakim stanie można dorwać w.w. modele w tej cenie Moje zdanie znasz albo 6310i albo 6230 która z tych wybierzesz i tak bedziesz zadowolony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Telefon dla kobiety... W300i za 220zł czy moze BenQ Siemens EL71 za 305zł ? Ktory lepszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) W temacie wyboru sluchawki na prezent dla mojej narzeczonej wybieralem m .in. 1. Sagem MYC2-3 2. Alcatel E259 3. Siemens AF51 4. Samsung X200 Gdy zobaczylem Alcatela E259 to obudowa zrobila na mnie dobre wrazenie bo jest z takiego dziwnego materialu, ktory sie nie rysuje. Taka niby miekki plastik albo twarda guma, fajny w dotyku. Ale jaki wyswietlacz to juz prehistoria. Okropne badziewie. Odpadl odrazu po odpaleniu. Sagem w sumie wypada przy nim 100 krotnie lepiej pod wzgledem...niemal kazdym. Jest zdecydowanie mniejszy niz na zdjeciach widac. Doslownie zlozony jest jak 1,5 pudelka zapalek. Ale rowniez odpadl gdy zobaczylem... ...Samsung X200 - kurcze klasa. Swietny wyswietlacz, ladny design, rowniez malutki ale juz nie sprawia wrazenie miniaturki jak Sagem. Niestety narazie straszy cena. Siemens AF51 - to jeden telefon, ktorego narazie nie widzialem na oczy. Ciezko sie o nim wypowiadac ale dokonalem pomiarow z wyczytanych danych i wydaje sie calkiem fajny. Wiekszy od wszytkich ale nadal zachowuje wymiary malego telefonu do kobiecej torebki. Bede musial sie przejechac 60KM (koles z allegro) aby go sprawdzic bo u mnie w miescie takiego nie uswiadcze. Jezeli zrobi na mnie wrazenie prawie takie jak X200 to go wezme bo jest srednio 80PLN tanszy. Tak wiec w finale narazie AF51 pomimo, ze go nie widzialem oraz moj cichutki czarny koń - Sagem MYC-3b (taka puderniczka z wyswietlaczem-lusterkiem gdy jest wygaszacz, z biorytmami i rozowym kalendarzykiem). Tego to juz nigdzie nie moge zobaczyc bo najblizszy z allegro jest kilkaset KM ode mnie. Musze po prostu zaryzykowac albo skoczyc po AF51 i mi przejdzie ochota na Sagema. Telefon dla kobiety... W300i za 220zł czy moze BenQ Siemens EL71 za 305zł ? Ktory lepszy ? W300i niezaprzeczalnie lepszy design. Co to za ceny, nie mow ze w jakies PL sieci sa dostepne te fony ? Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Mam stary numer w Idea Firma i przechodze do Orange . Pani przez telefon zaproponowala rozne modele , akurat te dwa wpadly nam w oko . Zonka tez sie nastawila na SE ale wolalem zapytac ;) Dzieki za szybka odpowiedz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kaeres - W300i w Erze też mają...przysłali mi ulotkę ostatnio... z tych dwóch też bym go wybrał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A ja zwracam sie z prosba o porade. Potrzebuje telefon w pelni obslugujacy internet (edge lub umts a najlepiej obydwa standarty). Mile aby mial jakis aparacik, obsluge roznych plikow, mp3 player Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja zwracam sie z prosba o porade. Potrzebuje telefon w pelni obslugujacy internet (edge lub umts a najlepiej obydwa standarty). Mile aby mial jakis aparacik, obsluge roznych plikow, mp3 player Max cena jaką dysponujesz :wink: @Heat Brać w300 i się nie zastanawiaj Benq sie strasznie kaszani. @Kareas Samsung X200 ma koleżanka i sobie chwali a ja miałem tez z nim styczność i bez problemowy fon. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zaraz bede mial wymiane w plusie, abonament wysoki podobnie jak rachunki. Mysle ze cos kolo 500 przy wymianie moge dac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) mi odpowiada i ma wszystko co mi potrzebne, jednak zdałem sobie sprawę że od października zacznie się nauka no i przydałoby się coś wytrzymalszego, nie to żebym o nią nie dbał, bo chucham i dmucham ale, spadania wole nie testowac, w razie "W" wolałbym uniknąć kosztownej naprawy. Wydaje mi się że, budowa "block" będzie bezpieczniejsza (miałem 4 nokie i nie miałem na co nażekać) niż "clamshell" (to mój pierwszy i wole nie testować jego wytrzymałości). Na fona moge przeznaczyć koło 400-450 zł, bo nie chce za dużo dokładać po sprzedaniu obecnego. Szukam telefonu o podobnych funkcjach do 6101 więc słuchawka musi posiadać: *radio i/lub odtwarzacz mp3 (w tym drugim wypadku, musi mieć slot na karty, a nie np. 30mb pamięci, nie musi super odtwarzać muzyki, po prostu lubie jak coś gra) *jeśli ma tylko radio, to przydałaby się obsługa mp3, chociaż na dzwonek i min. 2,5-3mb pamięci *wyświetlacz, najlepiej 65k kolorów (format dowolny kwadrat.prostokąt) *obudowa "block", *bez aparatu przeżyje, do zdjęć mam cyfrówkę (jednak kupić dzisiaj tel. bez aparatu to wyczyn ;) ) *nie musi być nowy, jednak dobrze gdyby był na gwarancji *jeśli simlock to tylko na Ere *telefon nie musi być mała ale żeby nie był to klocek ;) *cena 400-450 zł (za cały komplet, czyli fon, pudło i reszta dodatków, a nie za tel.+ładowarka) *nie chce Siemensa, bo mi się nie podobają:) *dobrze wykonany "Przeryłem" całe allegro ale nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny model. zastanawiam się nad: N6230 ("i" niestety wykracza poza próg cenowy), motką e398, (z obiem komami miałem do czynienia i bardzo mi odpowiadają), ewentualnie myśle nad N5140i Który wybrać, oba są do siebie zbliżone funkcjami (n6230 i e398), ewentualnie co możecie mi jeszcze polecić?? Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość veiss Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jaki telefon polecicie do 200 zł. Obecnie biorę pod uwagę Samsunga X200 lub SE T630. Ale może ktoś zaproponuje coś jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 mi odpowiada i ma wszystko co mi potrzebne, jednak zdałem sobie sprawę że od października zacznie się nauka no i przydałoby się coś wytrzymalszego, nie to żebym o nią nie dbał, bo chucham i dmucham ale, spadania wole nie testowac, w razie "W" wolałbym uniknąć kosztownej naprawy. Wydaje mi się że, budowa "block" będzie bezpieczniejsza (miałem 4 nokie i nie miałem na co nażekać) niż "clamshell" (to mój pierwszy i wole nie testować jego wytrzymałości). Na fona moge przeznaczyć koło 400-450 zł, bo nie chce za dużo dokładać po sprzedaniu obecnego. Szukam telefonu o podobnych funkcjach do 6101 więc słuchawka musi posiadać: *radio i/lub odtwarzacz mp3 (w tym drugim wypadku, musi mieć slot na karty, a nie np. 30mb pamięci, nie musi super odtwarzać muzyki, po prostu lubie jak coś gra) *jeśli ma tylko radio, to przydałaby się obsługa mp3, chociaż na dzwonek i min. 2,5-3mb pamięci *wyświetlacz, najlepiej 65k kolorów (format dowolny kwadrat.prostokąt) *obudowa "block", *bez aparatu przeżyje, do zdjęć mam cyfrówkę (jednak kupić dzisiaj tel. bez aparatu to wyczyn ;) ) *nie musi być nowy, jednak dobrze gdyby był na gwarancji *jeśli simlock to tylko na Ere *telefon nie musi być mała ale żeby nie był to klocek ;) *cena 400-450 zł (za cały komplet, czyli fon, pudło i reszta dodatków, a nie za tel.+ładowarka) *nie chce Siemensa, bo mi się nie podobają:) *dobrze wykonany "Przeryłem" całe allegro ale nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny model. zastanawiam się nad: N6230 ("i" niestety wykracza poza próg cenowy), motką e398, (z obiem komami miałem do czynienia i bardzo mi odpowiadają), ewentualnie myśle nad N5140i Który wybrać, oba są do siebie zbliżone funkcjami (n6230 i e398), ewentualnie co możecie mi jeszcze polecić?? Motorole E398@rokr e1 :D ew n 6600/6230i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zaraz bede mial wymiane w plusie, abonament wysoki podobnie jak rachunki. Mysle ze cos kolo 500 przy wymianie moge dac http://www.gsmarena.com/nokia-phones-f-1-7.php :) Masz duze pole do wyboru :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Motorole E398@rokr e1 :D ew n 6600/6230i6600 nie ma ani radia ani mp3/ na 6230i nie mam kasy, a nad motką muszę pomyśleć bo "chodzi" za mną od zeszłego roku ;) Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Co myślicie o noki 3230 w porównaniu z SPV c550? Bo możliwości i cena chyba podobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Jaki telefon polecicie do 200 zł. Obecnie biorę pod uwagę Samsunga X200 lub SE T630. Ale może ktoś zaproponuje coś jeszcze. Jak znajdziesz X200 do 200pln to daj znac. Udalo mi sie znalezc w okolicy Sagema MYC-3b (ta puderniczka slawna). Jutro jade sprawdzic co to za zabawka i dam znac. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 6600 nie ma ani radia ani mp3/ na 6230i nie mam kasy, a nad motką muszę pomyśleć bo "chodzi" za mną od zeszłego roku ;)Ceny motki E1 mogą jeszcze spaść w związku z wejściem na rynek wyczekanej przez wielu "komórko-maniaków" Motorolli ROKR E2. Jest szansa, że będzie tańsza, ale to tylko moje przypuszczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dobra, znalazlem telefon. Na stronach wczesniej podalem moje wymagania i generalnie bylem zdecydowany na dwa rozwiazania : N6233 i SPV C600. Potem po selekcji zostala Nokia, az tu jak grom z jasnego nieba przywalil we mnie...E50 (tez Nokia). Telefonik mniejszy od N6233 (tylko 3 milimetry wyzszy, ale wezszy i cienszy) a poza tym z najnowszym Symbianem 9.0!! Widzialem ten telefonik na stronie Nokii, ale tam pisali ze nie ma on aparatu a okazalo sie ze ma!! Sa po prostu dwie wersje : z kamera i bez. Wprawdzie tylko 1,3mln ale i tak git. Jedyne czego brak to 3G ale i tak jestem zachwycony, jakos sobie poradze. No i cena : noweczka na Allegro bez sima za 1100 PLN!! Jutro kupuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ceny motki E1 mogą jeszcze spaść w związku z wejściem na rynek wyczekanej przez wielu "komórko-maniaków" Motorolli ROKR E2. Jest szansa, że będzie tańsza, ale to tylko moje przypuszczenia.eee tam mi osobiście się ROKR E2 nie podoba, a narazie E1 jest dla mnie trochę droga, chociaż jak na te możliwości to za nówkę i tak nie trzeba dużo płacić (porównując do innych nowych o podobnych możliwościach). musze pomyslec nad e398 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ...generalnie bylem zdecydowany na dwa rozwiazania : N6233 i SPV C600. Potem po selekcji zostala Nokia....Co cię nakłoniło do rezygnacji z SPV? Pytam, bo sam zastanawiam się nad kupnem c550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Co cię nakłoniło do rezygnacji z SPV? Pytam, bo sam zastanawiam się nad kupnem c550To, ze juz mialem Symbiana, znam go i bardziej mi odpowiada jako "system telefonu". Poza tym mozna chyba powiedziec, ze jestem przywiazany do marki. Nie mowie, ze SPV jest kiepski, bardzo mi sie podoba, ale jakos nie mam przekonania. Wole sprawdzone rozwiazania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dobra, znalazlem telefon. Na stronach wczesniej podalem moje wymagania i generalnie bylem zdecydowany na dwa rozwiazania : N6233 i SPV C600. Potem po selekcji zostala Nokia, az tu jak grom z jasnego nieba przywalil we mnie...E50 (tez Nokia). Telefonik mniejszy od N6233 (tylko 3 milimetry wyzszy, ale wezszy i cienszy) a poza tym z najnowszym Symbianem 9.0!! Widzialem ten telefonik na stronie Nokii, ale tam pisali ze nie ma on aparatu a okazalo sie ze ma!! Sa po prostu dwie wersje : z kamera i bez. Wprawdzie tylko 1,3mln ale i tak git. Jedyne czego brak to 3G ale i tak jestem zachwycony, jakos sobie poradze. No i cena : noweczka na Allegro bez sima za 1100 PLN!! Jutro kupuje. Ja bym ci proponował zastanowić sie nad E60 i E61 :wink: W gwoli ścisłosci ma Symbiana 9.1 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A co maja E60 czego E50 nie ma procz topornego designu i braku kamery? Symbian 9.1 no tak, my bad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) No wiec niedlugo konczy sie mi umowa w orange.. do tej pory mialem od nich siemensa c65. Od kilku dni jakas kobieta dzwoni do mnie i dopytuje się co zamierzam dalej zrobic, no oczywiscie mowie, ze nowy telefon (rachunki przez 1rok-ok 40zl, teraz 50zl)zapytalem sie jaki telefon proponuje mi z odtwarzaczem mp3 i przyzwoitym aparatem, powiedziala ze w odsc przystepnej cenie z rabatem bede mogl zakupic SE k510i... pozukalem troche o tym telefonie, nawety spodobal mi sie ale karta pamieci 28mb mnie odstrasza (przy nagrywaniu wideo, zdjeciach i i mp3 jest to masakra + brak mozliwoci dokupienia karty zewn.) Co sadzicie o tym telefonie? Cena jak dla mnie idealna, ale pamiec... ? btw. jest mozliwosc kompresji mp3 do formatu ktory zajmuje o wiele miej miejsca ale jakosc przy odtwarzaniu w tym telefonie jest znikoma? oczywiscie musi ten aparat obslugiwac ten format [ http://telepolis.pl/telefony.php?id=935 ] istenieje także możliwość podpisania nowej umowy w plusie/erze/orangu... ale wtedy w gre wchodzi abonament ok 40zl no i telefon za ok 300-350zl przegladalem tego troche i orientacyjnie w tych cenach i spelniajace moje wymagania to : 1. Motorola SLVR 7 (wie ktos, ktory operator i ile mb daje w karcie pamieci? http://telepolis.pl/telefony.php?id=887 2.Motorola ROKR E1 (to samo pytanie co wyżej) 3. polecacie cos sami ? :D i takie ogolne pytanie : ktory z operatorow ma najnizsze ceny teefonow na abonament ? za wszelkie podpowiedzi, z gory dziekuje :) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...