Spentany Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 :] wie ktos moze jakie jest jego prawdze imie i nazwisko? albo wie ktos cos o jego aktorskiej przeszłosci ???????????????? :twisted: :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Brian Warner to jego prawdziwe nazwisko. Tyle tylko wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Brian Warner i napewno nie grał w "Cudownych Latach". Troszkę o .... >http://www.filmweb.pl/Marilyn,Manson,kompo...6,lkportret.xml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 MM podobno ma polskie korzenie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 MM podobno ma polskie korzenie :lol: :lol: :lol: Tak jak każda znana postać z zachodu ... ale do jednych możemy się przyznawać oficjalnie a do innych nie ... ze polskie korzenie itd. ja tam uwielbiam jego muze ... mam @LL plyty i bardzo lubie sluchac nawet jednej zapetlonej z 9 razy. (jak ostatnio :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ;-) Koles dotyka w swojej muzie czegos takiego , czego inni sie cykaja ... Trudno TO nazwac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Gościu po prostu potrafi się sprzedać. Ja czasem lubię sobie go posłuchać. Ale ogólnie cała jego popularność to wynik szumu medialnego wokół jego osoby i zachowania. BTW Gdzieś kiedyś czytałem, że plotka, że niby Manson grał kiedyś w "Cudownych latach" to jedna z najbardziej rozpowszechnionych plotek świata 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgadzam sie z przedmowca ... jego popularnosc wiaze sie z tym ze szokuje wszystkich tradycjonalistow Sam uwazam ze robi fajna muze ale osobiscie uwazam go za pozera ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Dla mnie to ŚWIR :!: Przepraszam wszystkich miłośników... Ale Polska to wolny kraj 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Brian Warner i napewno nie grał w "Cudownych Latach". Troszkę o .... > Jak się o tym kiedyś dowiedziałem to spadłem z fotela :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Niemozna powiedziec ze cala popularnosc MM opiera sie na jego zahowaniu, szumie medialnym itp... fakt to jest wielka czesc jego popularnosci zwlaszcza w usa ale gosc robi tez fajna muzyke... nie jestem jego wielkim fanem w zasadzie podoba mi sie kilka jego kawalkow i dopiero ostatnia jego plyta spodobala mi sie na tyle ze ja czesto slucham... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ja to juz sam nie wiem czy on jest az taki gupi czy moze jest geniuszem ;p ale wiem jedno jego nowa plyta jest jedna z najlepszych jakie w zyciu slyszałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Gostek ma nasrane we łbie, nie jest za normalny, nie przepadam za nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 fakt ale jak juz mowilem muze tworzy kozacka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 jak juz ktos napisal to pozer - znalazl nisze w rynku muzycznym i doskonale ja zapelnil - muzyka jest swietna - swietnie sie jej slucha ale i taka musi byc zeby przynosila dochod - bo tylko o kase mu chodzi - poczytajcie o nim a zrozumiecie - caly skandal tez jest nastawiony na kase - nie potepiam go za to :) lubie jego muze ale nigdy nie bede tez jego fanem :) mysle ze jego muza umrze razem z nim - gdyz pamietamy tylko o tych ktorzy tworzyli muze dla czegos wiecej niz tylko kasy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Pytanie za 100 pkt : Jaka role w zyciu Warnera odegral Trent Reznor ? : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 MM podobno ma polskie korzenie :lol: :lol: :lol: Tak jak każda znana postać z zachodu ... ale do jednych możemy się przyznawać oficjalnie a do innych nie ... ze polskie korzenie itd. ja tam uwielbiam jego muze ... mam @LL plyty i bardzo lubie sluchac nawet jednej zapetlonej z 9 razy. (jak ostatnio :) ) lumpa bizkita pewnie tez bardzo lubisz :bij: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 On jest dla mnie żałosny. Swój sposób byc to jest dobre udawanie z jego strony. Nie lubie jesgo za jego muzykę bo czasami coś z tego typu posłucham ale za to jak się prezentuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Pytanie za 100 pkt : Jaka role w zyciu Warnera odegral Trent Reznor ? : ) Ja niewiem ale wiem ze to wielcy kumple sa, podobno to strasznie madre towarzystwao... NIN tez uwielbiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ehh dla mnie ten koles jest marny jak shazza. sory :) n i NIN czasem pogrywaja chyba jeszcze.. ale nine inch nails jest znaaacznie lepszy od teg.. :/ Sucham przewaznie "spokojnej" muzy i nin jest wyjatkiem.. :D ALe nei ma co "maryla" gra załosnie... nin jest the best :D A ja cały czas wierze ze grał w cudownych latakch i ma poslie pochodzenie ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 fakt ale jak juz mowilem muze tworzy kozacka !Jego piosenki są też na maksa porąbane, kwasiarskie i wogóle, ale jest jeden wyjątek w jednej piosence ma zaje.bisty podkładzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Trent Raznor AFAIR był producentem albumów MM przed Mechanical Animals a sam MM IMHO ma żałosny głos ale muze tworzy dość dobrą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 sa informacje mowiace o tym ze Reznor rzekomo zaczal prace zmierzajace ku stworzeniu nowego materialu ale hmm zobaczymy a co do przyjazni z Warnerem nikt do konca nei wie jak to w koncu jest polecam teledysk do Starfuckers i Gave up : ) update aha i beautiful people LIve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja tam za nim nie przepadam, wyglada jak wyglada ale...muze do Residenta zrobil zajeb.ista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Wiadomo ze nikomu sie wszystko niespodoba... Kocham Korn ale kila kawalkow unikam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Dobry jest :) Mam trochę jego Video i muzy- fajne robi jazdy na koncertach- chlastanie się żyletką, bieganie z kupą na widelcu, rwanie biblii na strzepy, żyganie......hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 jak dla mnie to nin szybko sie przejada - posluchalem w zimie przez jakies 2 miechy i mam juz dosc tych dziwnych brzmien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 MM podobno ma polskie korzenie :lol: :lol: :lol: Tak jak każda znana postać z zachodu ... ale do jednych możemy się przyznawać oficjalnie a do innych nie ... ze polskie korzenie itd. ja tam uwielbiam jego muze ... mam @LL plyty i bardzo lubie sluchac nawet jednej zapetlonej z 9 razy. (jak ostatnio :) ) lumpa bizkita pewnie tez bardzo lubisz :bij: :lol: hehe ten avatar to wynik zakładu i jeszcze troche musi powisiec na forum :) a co Kuśtykającego Biszkopta to lubie kilka kawałków. apropo's wiesz ze Fasola nagrywa Singiel ? :) Wracając do MM .. poczytajcie jego biografię ... "stek bzdur" <-- tak powiedzial po tym jak dal prawo do opracowania jego biografii ale musial zarobic .. daltego ta biografia to pic na wode photo.... niedawno na Mtv niemieckim leciala bardzo obszerna recenzja nowej plyty mansona i calej jego tworczosci ... i uwazam go za jak najbardziej normalnego czlowieka jedynie takiego ktory zrobi wszystko dal kasy ... nawet czasem jest 'bezplatny' tzn. nagrywal sie w japoni kobitom na komorki "Hi this is Marilyn Manson" jako dzwiek dzwonka za absolutne :) free ... kiedys powiedzial cos takiego .... "...Z moim głosem i cipką mojej żony podbijemy świat..." uważam ze zrobil to bez tego drugiego :P <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 marlin ... the best !!!! ... jeden z najlepszych virtuozów .. metalu .. cudowny po prostu jest the best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 marlin ... the best !!!! ... jeden z najlepszych virtuozów .. metalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...