Mr.Martin Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Witam Powiedzcie mi jaki wedlug was jest jest najlepszy program do defregmacji dysku pod Windows XP na partycji NTFS ? - O&O Defrag Professional Edition - Perfect Disk 2000 - Norton Speed Disk 2003 ( z pakietu norton utilities) - Diskeeper A moze jakis inny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Witam Powiedzcie mi jaki wedlug was jest jest najlepszy program do defregmacji dysku pod Windows XP na partycji NTFS ? - O&O Defrag Professional Edition - Perfect Disk 2000 - Norton Speed Disk 2003 ( z pakietu norton utilities) - Diskeeper A moze jakis inny ? chyba O&O bo pod 9x/me to NSD 2002/2003 , Dk mnie wk...ł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 O&O Defrag Professional Edition albo Diskkeeper. teraz uzywam o&o i jest spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Speed Disk z pakietu Norton Utilities / Norton System Works i nie ma dla mnie lepszego, no, chyba ze wspanialy Defragmentator MS :lol::mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Speed Disk z pakietu Norton Utilities / Norton System Works i nie ma dla mnie lepszego, no, chyba ze wspanialy Defragmentator MS :lol::mrgreen: Defragmentator z win 2000-XP jest jednym z lepszych programow do derfagmentacji. I nie robil go microsoft. I jest znacynie lepszy do ntfs niz speed disk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A kto? Caritas? I tak wole SD! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 O@O -the best.Defragmentator MS to uboga wersja zakupiona od innej firmy i faktycznie nie taka zla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Defragmentator MS to uboga wersja zakupiona od innej firmy i faktycznie nie taka zla.a dokladniej to diskeeper :wink: pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 O&O Defrag Professional Edition - i wszystko jasne :-) . POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 O&O Defrag Professional Edition - i wszystko jasne :-) . POZDRO Może jakś link :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 ja mam taki prolblem że jak diskeeper mi defragmentuje dysk to stan dysku poprawia sie tylko o kilka procent, i potem musze znow itp. czy ten program tak działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 format c:/q -najlepiej defragmentuje polecam :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 format c:/q -najlepiej defragmentuje polecam :!: :D jaaasne.....a 20 GB mp3 i filmow pojdzie w [cenzura] by Miope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 W/G mnie najlepszy do NTFS jest DISKEEPER najnowszą jego wersję masz pod tym linkiem:http://www1.execsoft.com/us_dk80_protr.exe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 W/G mnie najlepszy do NTFS jest DISKEEPER najnowszą jego wersję masz pod tym linkiem: :wink: a coś do FAT32 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 do fat32 imho najlepszy speed disk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 do fat32 imho najlepszy speed disk popieram SPEED DISK (jeżeli nie wiesz to jest on zawarty w NORTON SYSTEM WORK'S lub NORTON UTILITIES) Do Windows XP używaj tylko wersji 2002 i wzwyż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOLG Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Używałem O&O jednak,jak przestałem regularnie to jakby nie chciał mi doprowadzić pracy do końca tylko zostawiał niektóre pliki zdefragmentowane.Diskeepera też używałem,pracuje raptem kilka minut,a dysk mam 80gb,chyab krótko trochę. Osobiście polecam PerfectDisk,oprócz tego zwykły defrag spod windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...