Gość Bio Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 oglądnąłem Ghost Ridera... kto czytał komiks niech lepiej nie ogląda bo będzie chciał zabić całą ekipę, która wypluła ta szmirę... taki sam shit jak spawn (film oczywiście) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Fountain, The (Źródło) - Ciekawa i magiczna perspektywa wiecznego życia, miłości i nieuniknionej śmierci. Film mnie poruszył; z pewnością jest smutny ale ukazanie przez Aronofsky'ego myśli "co by było gdybym mógł żyć wiecznie" poprzez trzy jakże łączące się ze sobą historie - jest genialne. Nie wiem co w nim jest ale mnie wmurowało. A muzyka - kwint esencja!!! Mocne +4/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Oho, widze, ze juz dvdrip jest. Poki co francuski, ale porządne 2 cd z org. scieżką dzwiękową powinno byc lada chwila. Inna sprawa, ze dystrybutor nie zamierza wydac edycji specjalnej, tylko zwykle pudelko z jednym DVD - załosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Marsh, The (Bagno) - Film bagno. Sam się chyba pogrzebał. Oklepany schemat i temat. Wiele oczywistych błędów i niedoróbek. Nudne dialogi... 1/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Turistas - 0/5!Cicho wlasnie siadam do niego :D Jakbyście mieli noge w gipsie i zaj**iście by się wam nudziło to też byście oglądali co popadnie ;o Zresztą ku woli wyjaśnienia, nie każdy film (ogólnie) jest zły, tylko może ja mam specyficzne podejście i tak nisko je oceniam. Co do tego co napisał Pioorek o 300, to imo takim momentem jest ""oddanie się"" sprawie Gorgo. Nie podobało mi się to wcale. Niestety to tak jak ja , ogladam co popadnie. Prestiz - 8/10 Iluzjonista 7/10 - 3 punkty za koncowke.... reszta troche nudna RV - Lekka komedyjka 6/10 WIeczny Student 2 - 2/10 nuda z lekka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Kolejny.... TMNT (Wojownicze żółwie ninja) - To tylko bajka i nie ma się czym zachwycać, aż dziwię się że ma na imdb tak wysokie noty. No ale to USA... Krótki, a o fabułę to mogli się bardziej postarać. Imo takie coś to można puszczać tylko na Fox Kids. I chodź nic nie mam do tych żółwi to jednak produkcję oceniam na -2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Wojownicze żółwie ninja ogladalalo sie w wieku 10lat ;) Wiec po co oceniac tutaj takiego typu produkcje? Ogladal moze ktos juz Labirynt Fuana? Na imdb jest w pierwszej 50tce 8.4/10 przy 36tys glosow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 ja 300 daje 9/10, wlasnie za te przerysowane efekty, nietuzinkowe kreacje i sceny walki napedzajace ta produkcje. odejmuje 1 punkt za akcje poboczna w samej sparcie, jak ktos juz powiedzial "flaki z olejem" ps. postac Kserksesa genialna, ten głos, stroje... swietnie pokazane. ps2. skad oni wytrzasneli tylu "klaciarzy" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Ogladal moze ktos juz Labirynt Fuana? Na imdb jest w pierwszej 50tce 8.4/10 przy 36tys glosow icon_smile3.gifDzisiaj mam zamiar oglądać :) Kilku moich znajomych oglądało i reakcje są podzielone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 To mam nadzieje, ze po powrocie podzielisz sie wrazeniami :) Moze wtedy jutro moja kobiete zabiore w ramach urodzin na ten film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Wojownicze żółwie ninja ogladalalo sie w wieku 10lat ;) Wiec po co oceniac tutaj takiego typu produkcje? Ogladal moze ktos juz Labirynt Fuana? Na imdb jest w pierwszej 50tce 8.4/10 przy 36tys glosow :) obejrzalem 30min i wylaczylem, mozna powiedzie ze przez te 30min nic ciekawego sie nie dzialo, stwierdzilem e to strata czasu , zaraz zabieram sie za 8 mm a poznie Beauty Shop :P i cos tam jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 SKRYTOBOJCA - q woli wyjaśnienia, ja oglądałem wersje 2007. Jeśli chodzi o Fauna, wpisz sobie na dole topicu w okienku search a się dowiesz, że m.in. ja oglądałem (nie wiesz że jest taka opcja?) tymczasem kolejny gniot ;s Premonition (Przeczucie) - Kolejny raz powielony temat filmów które ostatnimi czasy robią za niby thrillery. Trochę nudzi tym przeplataniem się "przyszłego dnia" i "przeszłego". Myślałem, że chociaż końcówka będzie dobra ale w ostatnim momencie musieli ją zj*bać (ostatnie sekundy filmu). -2/5 niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Moge polecic Labrynt Fauna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Dzisiaj na jedynce dwa dobre filmy - mozna obejrzec bez reklam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Kukułka - Kukushka bardzo fajny film o spotkaniu Fińskiego żołnierza (snajpera w barwach wojsk niemieckich) , rosyjskiego żołnierza uważanego za zdrajce i Lapońskiej kobiety. Nic nowego nie wnosi ale fajnie sie oglada. 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) Labirynt jest swietny. Taka Narnia w stylu braci Grimm. Czyli polaczenie bajki ze spora doza okrucienstwa i brutalnosci. W dodatku bardzo ladny wizualnie. Edytowane 31 Marca 2007 przez Vasago Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Dzisiaj na jedynce dwa dobre filmy - mozna obejrzec bez reklam :)kurde, 13 pietro, swiatny film, u mnie w top20 jest a na imdb.com ma 6.5/10 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 13 pietro jest ok ale w moim top20 na pewno by sie nie znalazl... moze w top100? I w sumie nie dziwie sie ze ma taką a nie inna ocene na imdb.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Dla mnie też był dobry w swoim gatunku ,ale do jednych z najlepszych bym tego nie zaliczył. Obejrzę też 300 ,bo po recenzjach wydaję się być wart obejrzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 glupoty gadacie, oglodalem go wlasnie teraz, i wogle zapomnialem ( albo jak kiedys ogladlaem to tego nei weidzialem ) i teraz tym bardziej go zaliczam do top20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) Labirynt Fauna - nie wiem skad takie wysokie oceny na imdb, jak dla mnie film momentami nudny i tak naprawde nie przekazujacy zadnych wyzszych wartosci. Do tego Faun wyglada jak Jigsaw z Pily :lol: Mimo wszystko jest to napewno cos wyrozniajacego sie sposrod tego co zwykle przychodzi nam ogladac wiec daje 7,5/10 300 - Ogladalem w kinie i chetnie wybiore sie raz jeszcze. Tak swietnie pokazanej walki nie widzialem jeszcze w zadnym filmie. O nudzie nie mozna mowic ani przez chwile. 9,5/10 Edytowane 31 Marca 2007 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Johny Trucker Must Die - Taka sobie amerykanska komedia , szkola, liceum i takie [ciach!]ly dla mnie 4/10 Beaty Shop - kolejna komedia, bardzej dla kobitek niz dla facetow 5/10 Dzis Wykolejony, The Holiday, An Inconvenient Truth i jak zdaze The Village Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A co powiecie o filmie Sublime, czytalem, ze zapowiada sie ciekawie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 300 - Ogladalem w kinie i chetnie wybiore sie raz jeszcze. Tak swietnie pokazanej walki nie widzialem jeszcze w zadnym filmie. O nudzie nie mozna mowic ani przez chwile. 9,5/10Imho można. Na początku, ale to szybko mija ;) Świetny film, ale do oglądania tylko w kinie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Czy ktoś może polecić jakieś filmy o tematyce zbliżonej do filmów takich jak Hero, Crouching Tiger, Hidden Dragon lub House of Flying Daggers? Będę wdzięczny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Seraphim Falls - Prawie 2 godzinny pokaz jak facet ucieka przed garstką gości, którzy go ścigają. I to wszystko... NUDDAAAAA i BEZNADZIEJA. Po trailerze spodziewałem się zupełnie innego filmu. Plus za końcówkę. +1/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) @Crosis Huo Yuan Jia? Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) @Crosis Huo Yuan Jia? Ye yan (The Banquet) - luźna adaptacja Hamleta Man cheng jin dai huang jin jia (Curse of the Golden Flower) Chat gim (Seven Swords) - mistrzostwo świata Tian di ying xiong (Warriors of Heaven and Earth) Wu ji (The Promise) Shu shan zheng zhuan (The Legend of Zu) Kung Fu Hustle - parodia gatunku Wuxia Dao (The Blade) - jeszcze nie widziałem, ale znajomy polecał. Pozdrawiam i smacznego. Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No i dla fanow Jeta Li obowiązkową pozycją jest Fist of Legend, ale to troche inne klimaty (bardziej realistyczne) - w kazdym razie walki swietne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Teraz Goldfinger na TVP2 znowu leca cala serie o 007-zajedwabiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...