Yearman Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Alpha Dog - 7,25/10 dobry film i o dziwo gra Justina Timberlake-a-Gosciu sie sprawdzil. Naprawde ciekawa historia.polecam Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Piraci z Karaibow 3 - najgorsza czesc niestety. Nudy, dluzyzny, malo smiesznych scen i brak jakiejkolwiek wewnetrznej logiki. Żal. Ogolnie mam takie samo wrazenie ostatnio jak Marcin_gps. Myslalem, ze to ze mna jest cos nie tak, bo nie moge sie skupic na zadnym filmie dluzej niz 20 minut. Czy to ambitne kino europejskie, czy czysta amerykanska rozrywka - wszystko nudzi po krotkim czasie... Dlatego postanowilem sobie tez odswiezyc starszy film, zreszta nie jakis hit, mianowicie Sliver z Sharon Stone i chyba stwierdze, ze na prawde dobre filmy sie skonczyly w polowie lat 90-tych. Nie jest to, zadne arcydzielo, ale oglada sie o wiele lepiej niz mega-szybki-przebajerowany-chłam-bez-klimatu, ktory teraz wychodzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Chłopcy z ferajny - nie ma to ja zobaczyć stary, dobry film. Cóż można więcej powiedzieć, klasyk kina gangsterskiego. Dobra akcja i świetne tempo, gdyby był jeszcze klimat z Ojca Chrzestnego to dałbym dyszke... 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 @qba to POTC 3 jeszcze gorsze niż 2 ? :o Myślałem, że gorsze być nie może. Przecież 2 to takie dno, po 15 min wyłączyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Jak chcecie fajne filmy po ogladac to wlaczcie sobie Zone Europa albo TCM, na tych kanalach lecafajne filmy z fajnym klimatem nie to co dzisiejsze filmy z Hollywood. Edytowane 7 Czerwca 2007 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 POTC 3 to swietne kino rozrywkowe, tak samo jak POTC 2 (ale dwojki juz nie pamietam praktycznie, wiec nie bede ocenial, ktora czesc lepsza). A Zone Europa to faktycznie bardzo dobry kanał, w dodatku nie przerywa filmow reklamami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Przerywa ale tak rzadko i takie krotkie ze tego sie nie zauwazy i nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 To faktycznie bardzo rzadko, bo czasami tam cos ogladam i jeszcze sie nie natknałem na reklame;] Moze to od pory zalezy? (Własnie sie Europa Larsa von Triera skonczyła na ZE :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Piraci z Karaibów: Na krańcu Świata Film bardzo mi sie podobal, nie nudzilem sie ani przez moment. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « dobre bylo jak na koncu plynia ta lodka do "Zrodla Mlodosci", wyciaga kompas a ten wskazuje na butelke rumu :D Ocena : 8/10 Pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2007 przez evocati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Piraci z Karaibow 3 - troszke gorszy niz dwojka (ktora IMO byla troszke gorsza niz jedynka), ale i tak przyjemnie sie ogladalo, nie żałuje wydanej kasy - 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Renno 911 ktos ogladal ?? :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Renno 911 ktos ogladal ?? :D :D :D :D Pewnie chodzi ci o Reno 911. Pare odcinkow podczas pobytu w usia ogladnalem ale.. to jest serial ;) Edytowane 9 Czerwca 2007 przez Slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 za duzo jedno n walnalem ale wyszedl teraz film :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Children of Men - na poczatku troche sie ciagnie, ale z czasem robi sie ciekawie a ostatnie 30 minut to poezja - klimacik HL2 z uzbrojeniem wspolczesnej armii brytyjskiej w akcji 8/10 Crank - akszyn akszyn i jeszcze raz akszyn, bardzo fajnie sie ogladalo, moze troche przesadzili z krwawymi scenami ale ogolnie 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 za duzo jedno n walnalem ale wyszedl teraz film :) Faktycznie, kwestia czy pojawi sie w Polsce.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Oglądal ktoś Ocean's 13 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Wlasnie ogladnalem Snakes on a Plane - szczerze mowiac to jeden z tych filmow do ktorych musialem sie zmuszac aby dokonczyc go ogladac :/ Nie polecam, nie ratuje go nawet Samuel Leroy Jackson.. Edytowane 10 Czerwca 2007 przez Slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 wlasnie skonczylem ogladac Czyja to kochanka? (Doublure, La) - polecam film, duzo smiesznych scen i tekstow ;) ogladalem wersje z lektorem i taka tez polecam, "czytane" komedie to juz nie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 No w końcu porządne kino akcji!! Shooter a nie jakieś de ja vu zenua ;) 8/10 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Next - 7/10 film ma pelno dziur i bledow ale nie o to chodzi...ogladalo sie to przyjemnie, czasami co prawda trzeba bylo zacisnac zeby ale ten film to rozrywka, akcja i co najwazniejsze obyło sie bez zbednych dluzyzn. Po fatalnych Wicker man i ghost rider jest jeszcze cien nadziei dla pana Cage-a. Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Własnie skonczylem ogladac Epic movie. Parodia wrecz genialna, mozna sie poplakac ze smiechu jezeli lapie sie wszystkie nawiazania do dzisiejszych "hitow". Jak dla mnie 10/10 ;] Kapitan Jack Swallows zmiazgunil ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Shooter dzis obejrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Shooter dzis obejrze :) dobre kino akcji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Wczoraj byłem w kinie na Ocean's Thirteen , no i musze powiedzieć, że film mi się spodobał. Trochę akcji, czasami było śmiesznie. Filmik wg. mnie godny polecenia daje mu 8/10 a już 29-go, Shrek trzeci :D bilecik zarezerwowany :D Edytowane 14 Czerwca 2007 przez konios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Własnie skonczylem ogladac Epic movie. Parodia wrecz genialna, mozna sie poplakac ze smiechu jezeli lapie sie wszystkie nawiazania do dzisiejszych "hitow". Jak dla mnie 10/10 ;] Kapitan Jack Swallows zmiazgunil ;]]]]] Czy Twoja ocena tez jest parodią oceny ? User Rating: 2.3/10 (14,812 votes) bottom 100: #50 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Czy Twoja ocena tez jest parodią oceny ? User Rating: 2.3/10 (14,812 votes) bottom 100: #50 ;] Tylko ze jest to ocena ogolu. Film jest parodia a ten gatunek ma mala liczbe zwolennikow. Oczywiscie nie moze rownac sie Mafii, czy Hot Shots ale najgorsza parodia nie byl [; So do kapitana swallowsa [; P O T C czesc trzecia trzyma poziom calej serii. Mam cichutka nadzieje ze wyskrobia jeszcze jakies pomysly w mozgownicach na chociaz jeszcze jeden odcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 a ja polecę coś z klasyki, dopiero niedawno miałem okazję obejrzeć genialny Fargo - dramat na faktach, jedną z ról pierwszoplanowych gra Peter Stormare (Abruzzi) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Czy Twoja ocena tez jest parodią oceny ? User Rating: 2.3/10 (14,812 votes) bottom 100: #50 ;] Dlaczego? Parodie to wbrew pozorom jeden z najbardziej wymagajacych od widza gatunek. Wiec nie moja wina ze motłoch nie łapał 3/4 gagów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 a ja polecę coś z klasyki, dopiero niedawno miałem okazję obejrzeć genialny Fargo - dramat na faktach, jedną z ról pierwszoplanowych gra Peter Stormare (Abruzzi) ;)Oglądałem ten film, bo wydawał sie ciekawy. Dawno sie tak nie wynudzilem. A tego aktora co grał główną role poprostu nie znosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Miasto Przemocy spodziewałem się więcej po tym filmie. Mało akcji mało bijatyki ogólnie denny film. Nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...