L0rdm Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Cześć, od dłuższego czasu szukam słuchawek w okolicach 200 zł. Ważne żeby nie wykraczały poza ten budżet, tam minimalnie np 10 zł to rozumiem, ale 50 już niestety nie. Nie chce Superluxów i tak dalej, z zalmanem bo to strasznie niewygodne. Chce słuchawki z mikrofonem na pałąku. Będę używać do skype, grania i słuchania muzyki, a słucham jej dużo więc jakość dźwięku powinna być bardzo dobra, bass tym bardziej. I żeby mikrofon był dobrej jakości, bo nie chce trzeszczeć.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Słuchawki z mikrofonem do 200zł z bardzo dobrą jakością dźwięku? Równie dobrze można by szukać amerykańskiego muscle car, który mało pali i ma mały promień skrętu. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0rdm Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Jakość dźwięku adekwatna do ceny, wiadomo że headsety nie mają super jakości ale ja tego też nie wychwytuje bo mam słaby słuch a zależy mi na tym żeby nie szumiały i w miarę czysto grały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Przecież masz superluxy z mikrofonem, leciutko przekraczają budżet: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=HMC631&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v6-p-2-e-0904 http://www.audiofanatyk.pl/recenzja-sluchawek-superlux-hmc631/ W tej cenie raczej nic lepszego nie kupisz. Dwa razy widziałem też HMC681EVO: http://www.superlux.com.tw/productInfo.do?pdctid=1a09b881-ab13-407d-b2c7-87580d6dc543&pdkid=79f32cdc-4589-4c4f-affe-d9cc63094efd&level=2&lv0=5 za pewne z prywatnego improtu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Czy mikrofon musi być na headsecie? Niezłą alternatywą będzie Creative Aurvana Live! i Zalman ZM-MIC1. Akurat wpasowuje się w budżet +- 15 zł, w zależności od sklepu. Edit. Faktycznie, Dammeron :) Edytowane 15 Września 2014 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2014 Czy mikrofon musi być na headsecie? Niezłą alternatywą będzie Creative Aurvana Live! i Zalman ZM-MIC1. Akurat wpasowuje się w budżet +- 15 zł, w zależności od sklepu. Przeczytaj pierwszego posta. Ale dokładnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0rdm Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 UWAGA - budżet zwiększył się do 350 zł. Jak coś, mam realteka (czyli integre (?)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Realtek realtekowi nie równy. Jaki to układ, jaka płyta główna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0rdm Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 MSI H61M-P20 z dxdiaga: typ: WDM Wersja: 6.00.0001.6521 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Czy mikrofon musi być na headsecie? Niezłą alternatywą będzie Creative Aurvana Live! i Zalman ZM-MIC1. Akurat wpasowuje się w budżet +- 15 zł, w zależności od sklepu. Edit. Faktycznie, Dammeron :) Miałem - uwaliłem przetwornik upadkiem + mono na mikrofonie które było męczące. Obecnie Siberia V2 Red - bo była tania i czerwony pasuje do mojego R.A.T [; Edytowane 15 Września 2014 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 W cenie koło 350zł brałbym AKG GHS-1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 MSI H61M-P20 Realtek alc 887 Brałbym wciąż superluxy HMC631, pozostałą kasę odłożył, dozbierał trochę i dokupił audiotrak'a maya U5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...