Klaus Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Jak w temacie, u siebie widzę tam ostatni post z 9 listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Ano. Chyba wszystkim skończyła się data na 09-11-2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Od dłuższego czasu ma problemy. Wysłane z mojego XT1032 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 No od dawna jakby była aktualizowana z opóźnieniem, tzn nowe tematy dodawało po jakimś czasie.Teraz tylko wyróżnione są te w których są nowe posty, brak całkiem nowych tematów, czy to utworzonych przeze mnie czy czyiś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgadza się, przy czym opóźnienie z reguły nie przekraczało 24h. Dało się z tym żyć. Mniej więcej człowiek pamięta, co i gdzie pisał wczoraj. Ewentualnie poprzez "nową zawartość" można było coś tam odnaleźć. 10 dni robi się już kłopotliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak coś, samo się nie naprawiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Sorry za długi czas reakcji. Naprawiło (nie samo się ;) ) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachoo86 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Widzę, że mój problem to nie pierwszyzna więc piszę tylko informacyjnie, że u mnie nie aktualizuje się "Zawartości użytkownika". Przydałoby się to naprawić, gdyż przyzwyczaiłem się do korzystania z tej opcji i teraz czuję się jak bez ręki. Wyszukiwanie natomiast działa dobrze. Dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez stachoo86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam. Widzę, że mój problem to nie pierwszyzna więc piszę tylko informacyjnie, że u mnie nie aktualizuje się "Zawartości użytkownika". Przydałoby się to naprawić, gdyż przyzwyczaiłem się do korzystania z tej opcji i teraz czuję się jak bez ręki. Wyszukiwanie natomiast działa dobrze. Dziękuję i pozdrawiam. Masz na myśli to: http://forum.purepc.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=4? Bo pokazuje wszystko na bieżąco. Daj proszę jakiegoś URLa i zrzut ekranowy - sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachoo86 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 O to mi chodziło, ale chyba się naprawiło (albo ktoś naprawił) bo teraz mi to działa, ale jeszcze wczoraj mi nie odświeżało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 O to mi chodziło, ale chyba się naprawiło (albo ktoś naprawił) bo teraz mi to działa, ale jeszcze wczoraj mi nie odświeżało. Ok to już wiem o co chodziło. Nie działało od niedzieli, ciekawy przypadek. Dodałem kolejną rzecz do monitoringu dzięki temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachoo86 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 W związku z tym, że znów mam ten sam problem to skorzystałem z okazji i zrobiłem screeny jak to wygląda: http://www.bankfotek.pl/image/1851009.jpeg http://www.bankfotek.pl/image/1851008.jpeg Czy się wybierze filtrowanie "Tematy i posty" czy "Tylko posty" to wyświetlane mam wyniki jedynie z tych dwóch tematów z pierwszego zdjęcia. Jak widać piszę także w tym temacie ale na liście już tego nie mam. Nie wiem tylko co się dzieje z filtrowaniem "Tylko tematy", gdyż póki co założyłem tylko jeden temat i on akurat jest wyświetlany. Mam nadzieję, że pomoże to w rozwiązaniu problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dziwne sprawdziłem z konta testowego i pokazuje poprawnie Twoje posty: Możesz proszę zobaczyć czy nadal dostajesz inne wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachoo86 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Tak, mam nadal to samo. Jedynie wcześniej po napisaniu tego poprzedniego postu doszedł mi Ten temat do listy w filtrze "Tematy i posty" ale teraz póki co nic się nie zmieniło. A mam jeszcze kila postów w chyba dwóch innych tematach. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez stachoo86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tak, mam nadal to samo. Jedynie wcześniej po napisaniu tego poprzedniego postu doszedł mi Ten temat do listy w filtrze "Tematy i posty" ale teraz póki co nic się nie zmieniło. A mam jeszcze kila postów w chyba dwóch innych tematach. Wow, no to jest już naprawdę ciekawy przypadek. Administracyjnie nawet logowałem się na Twoje konto i robiłem wyszukiwanie z niego Twoich postów i wszystkie były zwracane poprawnie. Powinno to wyglądać tak: Czy możesz proszę spróbować się wylogować i zalogować ponownie i dać znać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachoo86 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dziwna sprawa, wylogowuje się za każdym razem gdy odchodzę od komputera, teraz się logowałem i nadal jest tak jak było, do zawartości w filtrze "Tylko posty" dodawane są posty świeżo napisane, ale poprzednich ani widu ani słychu. Z ciekawości patrzyłem na innych przeglądarkach, to samo, teraz patrzę na testowym build-dzie Windowsa 10 i wciąż bez zmian. Te dwa posty widoczne na Twoim screenie u mnie są także wyświetlane ale już poprzednie jakie pisałem w tym temacie nie i od razu na liście są posty z mojego tematu odnośnie czyszczenia LC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Problem chyba został ostatecznie rozwiązany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachoo86 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Chyba tak, bo od niedzieli jest wszystko OK. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Padło całkowicie. Zero wyników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Może ten, tego, jakiś restart? Przeładowanie bazy? Wyniki mocno nieświeże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...