Skocz do zawartości
kucyk

Jaką kartę graficzną kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie: co sądzicie o GeForce 6600GT Asus EN6600GT/TD/128M/A 128MB (128-bit) TV/DVI BOX(link http://sklep.benchmark.pl/pelny_15547.html ) w porównaniu do radka x700?? Co jets lepsze? Radek o ile dobrze pamiętam ma 256mb a gf tylko 128mb, więc chyba wydaje mi się, że radeon jest wydajniejszy(ale pewnie się mylę)... Please o podpowiedz... Możecie mi odpowiedzieć na wszytskie pytraania(w końcu)??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie: co sądzicie o GeForce 6600GT Asus EN6600GT/TD/128M/A 128MB (128-bit) TV/DVI BOX(link http://sklep.benchmark.pl/pelny_15547.html ) w porównaniu do radka x700?? Co jets lepsze? Radek o ile dobrze pamiętam ma 256mb a gf tylko 128mb, więc chyba wydaje mi się, że radeon jest wydajniejszy(ale pewnie się mylę)... Please o podpowiedz... Możecie mi odpowiedzieć na wszytskie pytraania(w końcu)??

Ofkors, że się mylisz :D Bierz 6600 GT :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a widziałes kiedyś Radeona 9700pro z 128bitową szyną pamięci :?:

Aż tak chyba ATi nie zepsuło tej karty...

ATI nie - to producenci poszczególnych kart.

R9800 też na początku był tylko z pamięciami 256 bit... a potem poajwiły się 128 ;)

tak samo teraz - winę ponosi nie ati lecz OCTEK (producent kart)

proszę bardzo:

http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...atid=5&grupa=30

Procesor jest 256 bit (zresztą R300, R350, R360, RV350, RV360 to procki 256 bitowe) - a pamięci ... 128 bit tylko

Cóż - takie życie (a zanjąc je - to nawet prezentowane zdjęcie nie przedstawia sprzedawanego R9700pro - tylko tego, który był produkowany wcześniej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam-duzo stron do czytania wiec zapytam na skroty-

na jakis miesiac czasu potrzebuje(zmiana z 9800Pro na prawdopod Asusa 6800GT/128:) i pomyslałem o GCube XT 9550,ktory moge kupic za 380zł czy lepiej moze:

Asus Radeon 9550 128MB /128bit/ TV-out DVI-out

model: A9550GE/TD/P/128M/A; pamiec: 4ns Samsung; gwarancja: 36 miesiecy cena brutto: 279 zł

Warto dopłacic te 100?

Jak jest z chlodzeniem to znaczy,ktore glosniejsze?

dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam-duzo stron do czytania wiec zapytam na skroty-

na jakis miesiac czasu potrzebuje(zmiana z 9800Pro na prawdopod Asusa 6800GT/128:) i pomyslałem o GCube XT 9550,ktory moge kupic za 380zł czy lepiej moze:

Asus Radeon 9550 128MB /128bit/ TV-out DVI-out

model: A9550GE/TD/P/128M/A; pamiec: 4ns Samsung; gwarancja: 36 miesiecy cena brutto: 279 zł

Warto dopłacic te 100?

Jak jest z chlodzeniem to znaczy,ktore glosniejsze?

dzieki!

1211821[/snapback]

GeCube - ciche chłodzenie i masz już zapewnione wysokie zegary. Polecam karta jest naprawdę świetna jak za tą cenę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie myślisz o tej z allegro? Wygląda mi to na wałek, ja za swoją dałem 405 zł, ale i tak uważam, że warto było... :)

1208871[/snapback]

Patrzyłem na allegro, jest chyba tylko jedna sztuka !

Jednak nie o to mi chodzi, wiesz ja pracuje w magazynie firmy komputerowej, tam mogę kupić GeCube 9550 EXTREME za ok. 350 zl, a jeśli nie będzie mi wystarczyć oddam ją do serwisu i ją podkręcą.

Swoją drogą właśnie w tym serwisie mówili że jak mam kupować to nie ma co się zastanawiać i tylko brać.

Możesz mi powiedzieć jak u Ciebie chodzi? Jak gierki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi