wormek Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam! Chciałbym jakąś karte pod AGP, ze złączem DVI albo HDMI, żeby podłączyć pod nią telewizor LCD, bo przez kabel S-video tego sie nie da ogladać... Nie zależy mi na wydajności (do gier mam Xboxa) i chciałbym żeby była jak najtańsza. Radeon 3650 Asus ma dwa wyjscia dvi i z przejsciowka w komplecie na hdmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Jaka karta do pogrania w najnowsze gierki w 1366/768? Tak do 300zł? Najlepiej żeby była bezgłosna - Accelero S1 w pasywie pociągnie 4670 w małej budzie? I czy do każdej 4670 dodawana jest przejściówka DVI-HDMI? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Tak za 300 zł do grania, to 9600GSO lepiej. Do tej rozdziałki 384MB powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Czy opłaca się kupić ta karte za ta cenę. http://www.allegro.pl/item472365218_karta_...i_9600_wwa.html Szukam czegoś do 350zł o/c mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzychxp Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) Może w 350zł się nie zmiescisz ale na teraz najrozsądniejszym wyborem jest 9600GT, od siebie polecam Palita. Jestem zwolennikiem tej firmy, nigdy mnie nie zawiodła, a zamontowane chłodzenie jest ciche. Edytowane 4 Listopada 2008 przez korzychxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Tak za 300 zł do grania, to 9600GSO lepiej. Do tej rozdziałki 384MB powinno być ok.9600GSO to chyba jeszcze G80? Odpada ze względu na pobór prądu i grzanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 9600GSO to chyba jeszcze G80? Odpada ze względu na pobór prądu i grzanie. G92... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 9600GSO jest na G92. Ze swojej strony polecam Palita 9600GSO 768MB, na allegro widziałem ostatnio 10szt po 318zł, a karta troszkę wydajniejsza od 9600GT, jej wadą jest tylko głośne chłodzenie, trzeba się liczyć z wymianą najlepiej na accelero s1 rev2 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choody92 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Którą kartę wziąć Palit 8600gt Sonic+ czy Powercolor x1950pro 256MB z Accelero?? Mam do wydania 180 z przesyłką. Będzie jakaś różnica miedzy jedną z nich a moim Palitem 7300gt?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 X1950Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzychxp Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 no i tu sie nie zgodze, tylko 8600GT najlepiej od Galaxy i o/c do GTS. Aktualnie w kazdej grze powinna sobie lepiej radzić niż X1950Pro. Kiedys pisało się, że "w nowszych" grach, ale czas od premiery karty mija nieubłaganie, teraz juz nawet w starszych (czytaj 2 letnich) powinna isc łeb w łeb, a im nowsza, tym wychodzi bardziej na prowadzenie, no i nowoczesniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 No sorry, ale za tyle $$$, to kupi się spokojnie 9500GT DDR3 od Palita : http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...oducts_id=13848 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) Zastanawiam się nad kartą do 320zł, zaznaczam odrazu że Palit opada że względu na głośne chłodzenie (wyczulony słuch mam strasznie). Wyszukałem coś takiego: http://kdo.pl/product_info.php/products_id/38108 , takty wyższy od standardowych, producent fajny ale nie wiem nic o chłodzeniu, zastanawiam się czy nie dołożyć parę grosza do wersji Zerotherm. Co o tym sądzicie? Edytowane 9 Listopada 2008 przez emilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 4850 HIS 512MB IceQ 4 Turbo czy 4850 Gainward 512MB GoldenSample ??? Wymiana chodzenia odpada, dlatego to pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Zastanawiam się nad kartą do 320zł, zaznaczam odrazu że Palit opada że względu na głośne chłodzenie (wyczulony słuch mam strasznie). Wyszukałem coś takiego: 3141027[/snapback] 4850 HIS 512MB IceQ 4 Turbo czy 4850 Gainward 512MB GoldenSample ??? Wymiana chodzenia odpada, dlatego to pytanie. Lepiej HIS lub tańszy Asus Glaciator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknh Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam. Chciałbym wymienić grafikę w swoim kompie. Zastanawiam się nad czymś takim: http://allegro.pl/search.php?string=radeon...;personal_rec=0. Widziałem również wersję sonic tej karty grafiki. Co to daje ta wersja ? Warto dopłacać, czy to jest przyrost jakiś znaczny wydajności ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie bierz tej karty. Weź HD4850 HIS IceQ lub Asus Glaciator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiken Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Witam, obecnie mam radka 9550 i chcialbym go zmienic na cos o wiele lepszego. Cena w sumie az tak bardzo sie nie liczy, ale nie chce wydac na grafike wiecej niz 250-270zl... mysle ze do tej ceny da rade wybrac naprawde dobry sprzet. Oczywiscie wejscie na AGP. Zasilacz mam fortrona 350W. Co proponujecie?? Moj znajomy polecil ASUS ATI Radeon HD3450 256MB... ale ja az tak bardzo sie nei znam wiec chce zebyscie mi pomogli. Z gory dzieki za pomoc:) Edytowane 10 Listopada 2008 przez tiken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Witam zmieniam karte z 7600 GS i mam zamiar kupic radka 4870 ale nie bardzo wiem jakiej firmy. W zestawach komputerowych polecana jest PowerColor ale jest drozsza o 250zl od na przyklad takiego Gainwarda http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,58287/ Co myslicie o kupnie go, dlaczego jest az o tyle tanszy i czy moze sa jakies wady tego produktu? A moze ktos moze polecic jakis inny model do <900 zl. Wiem ze w komputroniku jest troche drozej ale mam sklep u siebie w miescie i oni wszystko za mnie zalatwia, sprowadza albo ewentualnie wysla na gware i nie musze placic za przesylke bo mi nie bardzo chce sie z tym osobiscie babrac a roznice w cenie nie sa az tak duze. Edytowane 10 Listopada 2008 przez Si3beN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Tiken Ten HD3450 to komedia... Napisz jaki masz aktualnie komputer, bo jeśli posiadasz durona/celerona to nie warto nic lepszego pchać. Za 250zł szukałbym jakiegoś GeFroce'a 9500GT na DDR3 , może coś lepszego. Si3beN ( co za nick xD ) , jaki masz zasilacz ? Przydałby się markowy 450W... Ja bym brał tego tańszego Gainwarda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Kupie zasilacz razem z karta Pentagrama 620. Teraz widze na skapcu ze jest do kupienia PowerColor z taka sama cene jak ten Gainward czyli ok 800zl ale czy jest sens utrudniac sobie zycie tylko ze wzgledu na producenta? Edytowane 10 Listopada 2008 przez Si3beN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiken Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) sempron 2600+ 64bit gigabyte k8ns 2 gb ram tylko ten GeFroce 9500GT jest pod pci-e a ja mam agp... Edytowane 10 Listopada 2008 przez tiken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 tylko ten GeFroce 9500GT jest pod pci-e a ja mam agp... Trafna uwaga , w takim razie : <260 zł W tej cenie najlepszym wyborem jest Sapphire Radeon HD3650 512MB DDR3 By Miguel Procesor podkręcany ? Pewnie trochę przydało by się go pogonić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiken Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 wlasnie kupilem sprzet zeby z niego troche wycisnac ale do tej pory nie bawilem sie w OC, bo jakos chodzily gry heh:) ale mysle cos z tym zrobic tylko musze jeszcze poczytac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Tiken Ten HD3450 to komedia... Napisz jaki masz aktualnie komputer, bo jeśli posiadasz durona/celerona to nie warto nic lepszego pchać. Za 250zł szukałbym jakiegoś GeFroce'a 9500GT na DDR3 , może coś lepszego. Si3beN ( co za nick xD ) , jaki masz zasilacz ? Przydałby się markowy 450W... Ja bym brał tego tańszego Gainwarda. Jak takie rady masz dawac, to daj juz spokoj... 9500GT to to samo co 8600GT, ktory teraz po 100zl chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiken Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 no to w koncu co warte polecenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Do tego sprzetu jaki masz, to nic wiecej jak 7600GS DDR3 (koniecznie DDR3 !!!) nie warto wstawiac. Proc bedzie ograniczac i poza tym, to szkoda dawac kasy na AGP. Kup narazie 7600GS i pozbieraj na jakis nowy sprzet. Teraz mozna za grosze kupic jakiegos X2 i plytke na 690G oraz pamieci DDR2. Edytowane 10 Listopada 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiken Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 szczerze mowiac to nie zamierzam inwestowac w tego kompa. Jak juz cos to tylko ta grafika. Zadne ciach!** w techno podzespoly nie sa mi potrzebne... dobrze jest jak jest, oprocz grafiki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Różnica w cenie pomiędzy Radkiem 4830 i 4850 wynosi ponad 100. Opłaca się dopłacac? Czy różnica między wydajnościa tych kart na korzyść 4850 nie jest warta dopłacenia. Gram w 1280x1024. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie oplaca sie 100zl dorzucac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...