olkoo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 tak mnie natchnelo: ilu mamy ignorantow na forum... tzn ilu sie do tego przyzna 8) prosze o niewpisywanie odpowiedzi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Advanced Micro Device 8O Czy jakos tak się pisze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 tak mnie natchnelo: ilu mamy ignorantow na forum... tzn ilu sie do tego przyzna 8) prosze o niewpisywanie odpowiedzi 8) chyba naprawde Ci sie nudzi.....mogles juz cos trudniejszego wykombinowac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Advanced Micro Devices Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ja - wstyd sie przyznac - nie wiedzialem; jak widze wiedza nie zawodzi ale czytanie ze zrozumieniem juz bardziej; a natchnelo mnie w zwiazku z egzaminem na jaki sie zaraz wybieram; ostatnio padlo pytanie: Firma Optimus nalezy do: a. TP SA b. Microsoft c. Compaq d. zadna z odpowiedzi nie jest poprawna oraz takie: Trzy i jedna druga cala to: a. przekatna typowego monitora b. srednica dyskietki c. szerokosc typowej klawiatury d. zadna z odpowiedzi nie jest poprawna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 1. d 2. d :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 1. d 2. d :roll: Chyba w 2 miało być b. Wcześniej były popularne 5 i 1/4 potem 3 1/2 a o wcześniejszych nie wspomnę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 mi tez sie zdaje, ze w 2b , a co do AMD, to nie wiedzialem :) ale teraz juz zapamietam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja wiedziałem zresztą na 486 od AMD jest full napis Advanced Micro Devices jak znajde gdzieś fotke to dam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 heh ja pamietalem co oznacza ten skrot :)) a dyskietka nie byla 3,25 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 heh ja pamietalem co oznacza ten skrot :)) a dyskietka nie byla 3,25 ?? 3,5 cala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 1. d 2. d :roll: B3TON ma racje. 3.5 cala to jest przekatna napedu jak patrzymym na niego z frontu. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ale Macie Domysły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Znam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ogłupieli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ogłupieli :D Kto ogłupiał :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ogłupieli :D Niekonieczne - Moze to tylko nabijanie sobie postow ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 +1, A grzesio już by tak temat skasował ;) lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ogłupieli :D Niekonieczne - Moze to tylko nabijanie sobie postow ??? w sumie to czemu nie, dyskuja bezsensowna a licznik bije :lol: zreszta juz lepiej bylo by w tym topicu zrobic konkurs na jak najlepsze rozszyfrowanie skrotu AMD :P +1, A grzesio już by tak temat skasował ;) lolale grzesio juz nie jest modem, reed jest na wakacjach a lisek pojechal na rower takze..... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 +1, A grzesio już by tak temat skasował ;) lolale grzesio juz nie jest modem, reed jest na wakacjach a lisek pojechal na rower takze..... ;) Więc hulaj dusza, piekła nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A Moze Durnia ??? Pewnie tak robili reklame na gieldzie i im tak powstala nazwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 heh ja pamietalem co oznacza ten skrot :)) a dyskietka nie byla 3,25 ?? 5,25 były te duże fajne elastyczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Jeżeli jesteśmy przy AMD to .. ja gdzieś kiedyś znalazłem ten film i zachowałem .. oglądnijcie :) AMD COOL FILM prawda prawda prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Jeżeli jesteśmy przy AMD to .. ja gdzieś kiedyś znalazłem ten film i zachowałem .. oglądnijcie :) AMD COOL FILM prawda prawda prawda :) hehe dobre , niech sobie jeszcze koszulke zrobi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Jeżeli jesteśmy przy AMD to .. ja gdzieś kiedyś znalazłem ten film i zachowałem .. oglądnijcie :) AMD COOL FILM prawda prawda prawda :) kiepski filmik macieX, mi to przypomina kiepskiej jakosci napis na murze "kowalski to ch**" :lol: no nie wiem moze spodziewalem sie po fanach Pedraka4 czegos lepszego [czyzby robili ten filmik na celeronie i im w trakcie mocy zabraklo :lol:] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hehe nie wiem Pawel ale ten ktoś nei mial za duzo czasu ... jak dla mnie liczy sie przekaz :) mi tam sie podoba bo ja zwolennik P4 ty majac Antka go potepisz ... ale rzeczywiscie jakis zly bitrate uzyl ktos i daje to tez spore rozmiary takiej krocizny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja wiedziałem zresztą na 486 od AMD jest full napis Advanced Micro Devices jak znajde gdzieś fotke to damMiałem kiedyś procka 286 AMD, zegar 12MHz! Zrobiłem sobie z niego breloczek do kluczy, ale gdzieś mi zginął... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a ja nie wiedzialem i co z tego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Jeżeli jesteśmy przy AMD to .. ja gdzieś kiedyś znalazłem ten film i zachowałem .. oglądnijcie :) AMD COOL FILM prawda prawda prawda :) HWDI - <span style="color:red;">[ciach!]</span> w dupe intelowi Syfny ten film AMD RuleZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ble meczylem moje biedne sdi na ponad 2 mb zeby zobaczyc taki syf? blee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...