alepajonki Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Cześć. Polecicie telefon na Androidzie w cenie około 400zł? Najważniejsze, żeby był nowy lub lekko używany (chodzi o gwarancję). Priorytet: wydajność. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Motorola moto e 2015. Powinienes uzywke znalezc w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Nowy wydajny androjd za 400? Nie ma. Najtańszy jako taki, to Motorola E. Kiedyś widziałem ją w listach TOP do 500 zł, ale teraz ceneo pokazuje 575zł. Za 400 możesz być Lumia 640 prawie nowa z Allegro. Wysłano z Nokia Lumia 920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie przesadzaj. Wiadomo, że za 400 zł cudów nie ma, więc nikt myślący nie spodziewa się wydajności Snapdragona 8xx. Moto E pierwszej generacji chodzi przyzwoicie i można wyrwać nówkę poniżej 400zł - 399 w Euro. W tej cenie znajdziesz dwurdzeniowe i czterordzeniowe sprzęty z 1GB RAM znanych marek. Możesz też szukać używek - może nawet Moto G pierwszej generacji. Ewentualnie jakiś LG F70 czy L9 II i wiele innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 @up. Jak autor tematu chce fona na robociku to po co polecasz mu Lumię ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 @up. Jak autor tematu chce fona na robociku to po co polecasz mu Lumię ? Zabolało cię to? Stwierdziłem tylko, że za 400 wśród androidów jest samo padło, a wśród wp można mieć całkiem spoko smartfon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Zabolało cię to? Stwierdziłem tylko, że za 400 wśród androidów jest samo padło, a wśród wp można mieć całkiem spoko smartfon. Mnie zabolało, bo to totalna bzdura. Jak masz na ten temat inne przemyślenia, to podziel się nimi tutaj: http://forum.purepc.pl/topic/367578-co-zrobisz-na-androidzie-czego-byś-nie-mógł-na-windowsie/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Każdy temat jest dobry, żeby nawrócić jakiegoś zagubionego androidziarza. Jakby ktoś się pytał o telefon za 3-4k, to wiadomo, że nie polecałbym Lumii 930, tylko coś lepszego. Ale w budżecie 400zl naprawdę nic nie ma. Autor tematu potrzebuje chyba jakiś telefon, więc wp będzie lepsze niż nic, co nie? Mając 400zl można również dozbierać jeszcze 300 do używanego sgs4. Wysłano z Nokia Lumia 920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Każdy temat jest dobry, żeby nawrócić jakiegoś zagubionego androidziarza.Nie jest. Jakby ktoś się pytał o telefon za 3-4k, to wiadomo, że nie polecałbym Lumii 930, tylko coś lepszego.Ja bym polecił puknąć się w czoło. Ale w budżecie 400zl naprawdę nic nie ma.Bzdura. Autor tematu potrzebuje chyba jakiś telefon, więc wp będzie lepsze niż nic, co nie?Jakiś telefon na Androidzie. Lumia nie jest na Androidzie. Koniec wątku Lumii w tym temacie. Mając 400zl można również dozbierać jeszcze 300 do używanego sgs4.Można też kupić Moto E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Mój Note 2 zaliczył tragiczny w skutkach upadek. Miałem dwutygodniowy epizod z Lumią 625, potem od razu na scene wskoczyła Moto E. Za niecałe 400 złociszy telefon jest naprawdę przyzwoity. Gdyby nie ten aparat... (brak AF) Ostatecznie trochę żałuję, że nie dorzuciłem do G2 mini :P @Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Ja sam używam Windowsa i dla mnie to najlepszy system. Ale temat nie o tym. Telefon będzie dla kogoś. Jak najszybszy za małe pieniądze. Żeby nie łapał zwiechy jak się wpisuje adres strony w chrome. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarrionCrow Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Może Nexus 4? Niby wiekowy, ale nieźle sobie radzi nawet z najnowszym Androidem. I da się kupić nowy za trochę ponad 400 zł. Wysłane z mojego Nexus 4 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Te nowe to są lumpy (refurby) z PRC. Ale i tak dzięki - dodałem kategorię do powiadomień ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...