lopik_ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Szukamy najlepszego allegrowicza na tym forum piszcie ile macie komętarzy zobaczymy kto jest najlepszy 8) PS. I przyznajcie się za co dostaliście negatywa :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ja mam 95 pozytywów i ZERO negatywów & neutralów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 39 pozytywow nic nie sprzedaje narazie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 85 pozytywów zero negatywów i zero neutrali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 25 pozytywów, nic poza tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 41 pozytywow i nic poza tym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja mam 2 pozytywy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 126 pozytywow i trzy niesprawiedliwe negatywy, z czego dwa od jednej osoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 5 pozytywow. narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja mam tylko 2 pozytywy i 0 innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja mam 20 w tym jeden negatyw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 34 pozytywy, 0 negatywów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 0, 0, 0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 0, 0, 0 :Dto samo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 U mnie na razie ok. 20 pozytywów, żadnych negatywów i neutrali... Reed ma sporo więc prawdopodobnie przebije wszystkich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jak narazie 2 pozytywy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ja torche ponad 50. Moja zona ma filetowa gwiazdke ale nie siedzi na tym forum wiec sie nie liczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 hehe 2 poz. i nic wiecej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja mam 1poz i nic wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Reed ma sporo więc prawdopodobnie przebije wszystkich...Prawda, Reed ma 171 pozytywów............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 141 pozytywów, 1 neutral, 1 negatyw :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 0 : 0 ;) Dopiero zaczynam przygode na allegro ;) jutro powinny byc juz 2 pozytywy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 u mnie 9 pozytywow i 1 niesprawiedliwy negatyw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 u mnie 9 pozytywow i 1 niesprawiedliwy negatywKażdy z tych co mają negatywy tak mówi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 u mnie 9 pozytywow i 1 niesprawiedliwy negatywKażdy z tych co mają negatywy tak mówi :wink:hehe są wyjątki :D heh :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 u mnie 9 pozytywow i 1 niesprawiedliwy negatywKażdy z tych co mają negatywy tak mówi :wink:hehe są wyjątki :D heh :wink: Oj, są i to często prawie 33% negatywów jest dawane tylko w rewanżu a nie sprawiedliwie :!: P.s. może sobie pozytywy ponabijamy :twisted: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>A MAC DZIS MI ZAWIESILI KONTO BO WYSTAWILEM GRY PIRACKIE NA XBOXA KOLEGI KTORY CHCIAL SPRZEDAC A NIE MA NETU !! moze 'odwiesza':/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 u mnie 9 pozytywow i 1 niesprawiedliwy negatywKażdy z tych co mają negatywy tak mówi :wink:hehe są wyjątki :D heh :wink: Oj, są i to często prawie 33% negatywów jest dawane tylko w rewanżu a nie sprawiedliwie :!: P.s. może sobie pozytywy ponabijamy :twisted: :?: a czemu by nie ponabijac :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 6 pozytywów i tyle.na dziś. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 u mnie 9 pozytywow i 1 niesprawiedliwy negatywKażdy z tych co mają negatywy tak mówi :wink: to tak samo jak każdy wieńzień mówi ze jest nie winny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...