galvim Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Aktualnie mam Athlona XP 2000+ 0,13 , GIgabyte Ga-7VRX , 256 DDR 333mMhz , 40 gb Seagate , NO NAME 250 W oraz TNT 2 M64 , ktora chce zamienic na Radeona 9000 i nie wiem czy moj zasilacz podola ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tu moze byc ciezko. Radeony maja duzy pobor mocy. Jaki masz zasilacz? Firma/Ile W? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galvim Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Napisalem ze No Name 250 W ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Powinien dac rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Pociągnie bez problemu. Kumpel ma podobny konfig tylko że zasilacz 230W i ciągnie mu bez problemu 9500 nonpro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Noname nierowny drugiemu noname. Moj kumpel jechal na noname 300W po rozkreceniu kompa okazalo sie ze to fortron :D Sprobuj jak padnie to kupisz nowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 9000 to najmniej prądożerny ze wszystkich nowszych radeonów, wiatraka nawet nie potrzebuje. Zasilacz wydolić powinien.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Powinien dać rade, w koncu R9000 nie ciagnie tak duzo pradu. Na pewno wiecej niz M64, ale nie duzo więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Aktualnie mam Athlona XP 2000+ 0,13 , GIgabyte Ga-7VRX , 256 DDR 333mMhz , 40 gb Seagate , NO NAME 250 W oraz TNT 2 M64 , ktora chce zamienic na Radeona 9000 i nie wiem czy moj zasilacz podola ? To rozumiem, że proca nie będziesz kręcił? :lol: Ja bym nie ryzykował... No, chyba, ze faktycznie bebechy tego zasilacza są jakieś markowe... Bo inaczej kondensatory Ci spuchną (jak w moim L&C 250W) i będzie niedobrze. A popatrz na mój konfig. Wcale nie jest taki wypasiony (procek ma tylko 33W). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galvim Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Co do krecenia to narazie nie mysle bo temp w stresie do 70c dochodzi najpierw przydaloby sie lepsze chlodzenie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Czołem Ja miałem kiedyś taki problem, że jak mi się spaliła zasiłka :( to i wypaliła przy okazji: proca, cd-rom, hd. Płyta i karta na szczęście przeżyły :D. Mam nadzieję, że w przypadku wysokiego poboru mocy przez nowe grafiki takie numery się nie zdarzają. Pozdrawiam karolski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Tu moze byc ciezko. Radeony maja duzy pobor mocy. Jaki masz zasilacz? Firma/Ile W? heh to chyba niewidziales w akcji podkreconego gf4ti4200 ten to dopiero ma pobor mocy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 diolek, no wlasnie ile ti4200 ma tego poboru? bo wlasnie musze kupic 350W lub 400 i nie wiem co kupic :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...