Pararocker Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Witam, chcialbym ukryć newsy i "felietony" jednego z redaktorów purepc, czy jest to możliwe do ustawienia w jakiś sposób? A jak nie, to może znacie dodatek do Chrome, który to umozliwił. Pozdrawiam Edytowane 15 Lutego 2016 przez Pararocker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Kto się tak naraził, dlaczego i ile batów mu wymierzyć? Takiej opcji filtrowania niestety nie mamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pararocker Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Nie naraził się, tylko po prostu forma i treść newsów jednej z osób nie odpowiada mi. W sumie te newsy mogą w sumie być, ale infantylne felietony to nie to co lubię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) @Caleb pewnie to jakiś płaczek któremu nie pasuje że obrażajo wp pod tym artykułem od Lukasz Tkacza: http://www.purepc.pl/urzadzenia_mobilne/lumia_650_bez_continuum_microsoft_chcial_dobrze_ale_znow_nie_wyszlo#new Edytowane 18 Lutego 2016 przez GeMtin1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 Mhm, no mimo wszystko nie poratuję, taka funkcja jest chyba nawet niemożliwa do zaimplementowania w kodzie strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) @Caleb pewnie to jakiś płaczek któremu nie pasuje że obrażajo wp pod tym artykułem od Lukasz Tkacza: http://www.purepc.pl/urzadzenia_mobilne/lumia_650_bez_continuum_microsoft_chcial_dobrze_ale_znow_nie_wyszlo#new Inna sprawa że jego artykuły nijak sie mają do PurePC i tematyki, ale to moje zdanie. Nie bronie mu pisać bo to nie ja zatrudniam redaktorów i widocznie Romek stwierdził że takie artykuły są potrzebne , ale szczerze jego felietony i niusy średnio mi pasują. Zwłaszcza ten ostatni napisany przed chwilą. Jakieś prywatne przemyślenia... Nie wiem po co i dla kogo. Racji w tym jest, ale każdy ogarnięty o tym wie. Ale ok.. Edytowane 27 Lutego 2016 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Przydałoby się poprawiać tytuły... trochę rażą. Mój komentarz pod: Będę walczył do ostatniego słowa w komentarzach!... "Panie Łukaszu proponuję zabrać się za kierunek psychologia...zrobić mgr, otworzyć gabinet, a nuż masz smykałkę. Będziesz mieć dodatkowe profity. Widzę, że ostatnio co niektórym lekko "zawadza" tego typu tematyka, przemyślenia. Mnie nie. Zawsze to jakaś odskocznia sprzętowo, programowa. Kontynuować." Edytowane 27 Lutego 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Inna sprawa że jego artykuły nijak sie mają do PurePC i tematyki, ale to moje zdanie. Nie bronie mu pisać bo to nie ja zatrudniam redaktorów i widocznie Romek stwierdził że takie artykuły są potrzebne , ale szczerze jego felietony i niusy średnio mi pasują. Zwłaszcza ten ostatni napisany przed chwilą. Jakieś prywatne przemyślenia... Nie wiem po co i dla kogo. Racji w tym jest, ale każdy ogarnięty o tym wie. Ale ok.. W dodatku jeszcze większość tych felietonów to są przemyślenia jakby Łukasz właśnie po raz pierwszy internet na oczy widział... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Nie powinno to nikogo dziwić. W miejscu gdzie wcześniej pisał, też nie dało się tego czytać... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzl Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Nie powinno to nikogo dziwić. W miejscu gdzie wcześniej pisał, też nie dało się tego czytać... Na dobrychprogramach to już się nic nie da czytać. Teraz to jest taki technologiczny pudelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 To jest akurat tendencja obejmująca już większość portali technologicznych. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Opcja blokowania jakichkolwiek treści na portalu PurePC nie wchodzi w grę. Każdy autor ma swój styl i można go lubić lub nie (odwieczne prawo). Łukasz Tkacz wg mojej oceny jest dobrym redaktorem i będę go bronił jak całej redakcji. Dzięki za Wasze słowa, przemyślę je i postaram poprawić odbiór naszego zespołu w oczach czytelników. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pararocker Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Tak, ja tez miałem na myśli tego samego redaktora. Tego typu treści są na dobreprogramy (ale za to jest tam kilka dobrych blogów), spidersweb, antyweb. Po co jeszcze na purepc? Rozumiem, że niektórzy lubią takie rzeczy poczytać (przecież ruch na tych portalach jest), stąd moje pytanie czy nie ma mozliwości blokowac wybranych autorów. Edytowane 14 Marca 2016 przez Pararocker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whatever Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Ja miałbym prośbę, żeby ktoś z redakcji przed publikacją sprawdzał artykuły redaktora Tkacza pod kątem językowym, gdyż on sam tego najwidoczniej nie potrafi zrobić. Literówki są stałą cechą jego publikacji, ponadto zdarzają mu się zdania, które poziomem pokrętności zawstydzają translatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...