Dammeron Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ciasno nie jest. Ale unikałbym szkła, ze względu na kruchość i wagę tego materiału. Poza tym akrylowe można łatwo giąć termicznie, dzięki czemu pozbywamy się kilku kolanek, a co za tym idzie i strat ciśnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 Oj chłopaki, chłopaki :D Rurki szklane będą wygięte tak samo jak akrylowe, w tym samym rozmiarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nic nie mówiłem w takim razie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Powoli nabiera kształtu wszystko :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dziś z powodu totalnego braku czasu zrobiłem jedynie najprostrze połączenia nie wymagające gięcia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Jeszcze trochę pracy i komp będzie gotowy Idąc za ciosem osadziłem aquaerow miejscu fabrycznej ładowarki bezprzewodowej QI Edytowane 11 Grudnia 2016 przez PatrykT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Układ zalany, w takiej formie buda pojechała wczoraj ze Skeeper-em na event e-sport school w Mikołowie i będzie można ją tam zobaczyć na żywo 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jako, że siedzę przeziębiony to oplotłem jeden kabel od grafik i kabel zasilający dla aim-a. Reszta kabli dopiero jak komp wróci z Mikołowa Oczywiście bez podpowiedniego lekarstwa nie dało rady ;) A to mój ekstraktor, kupiłem go kiedyś na aliexpress i jak na razie jest to najtrwalszy z ekstraktorów Jako, że postanowiłem oplatać oryginalne kable trzeba było je obrać z oryginalnego oplotu No i pora na wyciąganie pinów Nasunięty oplot przytapiam na końcach pinów ( tu jeszcze nie zarobiony z drugiej strony, dlatego taki gruby :E ) No i na koniec parę fotek gotowych kabli (tak wiem, słabe foty bo przy sztucznym świetle, jak będę miał wszystkie wiązki oplecione obiecuję lepsze :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 hmm :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Czerwień lepiej wyglądała IMHO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 czerwień jest oklepana i już nudna. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zielony pamięta czasy lat 90- tych, wczesnych 2000, potem był niebieski :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Zgadzam się, że ten zielony nie pasuje tu zupełnie. Z czerwonym lepiej wyszło, ale jak Ci taki nie pasuje, to może zmień kolor na coś zupełnie innego, np. czarny, fiolet, czy żółty/pomarańczowy (będzie pasować do loga BQ). Zielonego kiedyś się używało nagminnie, ponieważ jedyne łatwo dostępne barwniki to był hydrx od Swiftecha i płyn antykorozyjny od Mayhemsa. Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zasilacz ogarnięty, łatwo nie było :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2016 Ładnie i estetycznie, zwłaszcza wyprowadzenie wiązki ATX 24pin. Tylko, na Trygława i Swaroga - albo mniej zdjęć (ciągle ujęcia tego samego), albo daj miniaturki. Przeglądanie tematu na 3 metry w pionie naprawdę nie jest przyjemne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 Pod choinkę od żony dostałem tło fotograficznę, także korzystając dziś z luźnego przedpołudnia zrobiłem małą sesyjkę Jako, że fotek sporo to resztę zgodnie z życzeniem wrzucam w spoiler. miłego oglądania :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Zielony jak dla mnie wygląda najlepiej, biały kolor cieczy też by wyglądał dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykT Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2017 Trochę czasu upłynęło od ostatniej aktualizacji. W tym czasie wskoczyły dwie rewizję układu na różnych blokach rev 1.1 oraz rev 1.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoznanskaPyrka Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Gratuluje świetnego moda i workloga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tojaniety Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Fajnie wykonane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 Cudo wyszło. Mega build! Gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...