darek138 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Witam, zakupiłem ostatnio Modecom FreePc który posiada wyjście Hdmi. Mój monitor natomiast posiada wejścia vga/dvi 18+1. Jakiego adaptera/kabla potrzebuje żeby podłączyć normalnie ten mini pc pod mój monitor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Potrzebujesz tytułowego adaptera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek138 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Kupiłem przejściówkę DVI 18+1 na hdmi podłączyłem do monitora i nie działa, w ogóle nie wykrywa sygnału, nie chce kupować niczego więcej na oślep dlatego pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Dlaczego przejściówka ma nie działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 No autor tematu raczej obrazu właśnie oczekuje na monitorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 http://sklep.rms.pl/kable-hdmi-dvi Kup któryś z tych - jak nie będzie działał, to zrób zwrot bez podania przyczyny i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek138 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Ten mini pc ma wyjście Hdmi męskie także oprócz tego kabla potrzebuje jeszcze czegoś takiego ? https://m.morele.net/product/details/518777/1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 ten mini komputer zdaje sie zassila sie z HDMI, wiec podlaczenie po DVI to nietrafiony pomysl, gdyz - nie dostanie odpowiedniej ilosci energii do pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek138 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Zasilany jest normalnie przez zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 no to teoretycznie powinno zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...