maxymili Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tyle to mi powie nie tylko google ale i allegroAle dodatkowo potrzebuję:-aparat tylny nie wystający, 13 mpx, dobre zdjęcia i filmy fhd-2 sim i równocześnie działające złącze na dodatkową pamięć-brak czytnika linii papilarnych, po cholerę eksportować odciski rodziny na chińskie serwery?-niezła bateria-wyświetlacz IPS dobrej jakościNo i tak, szukałem i znalazłem kilka, jak xiaomi, ale one mają czytnik linii papilarnych, budzący moją nieufność.Polećcie coś bez czytnika a spełniający pozostałe wymagania pls. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Kto cie zmusza do korzystania z czytnika linii papilarnych? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tak jak napisał radiergummi, czytnik linii papilarnych to opcja ktora domyslnie jest wyłączona, jesli sam jej nie włączysz to będziesz odblokowywał telefon tak jak każdy inny. Ja szczerze nie kojarze by jeszcze jakas firma robiła porządne telefony bez hybrydowego złącza sim/sd. Wiec ten wymóg skreśla ci chyba wszystkie konkretne telefony. Gdyby nie to, mozna bez problemu polecic Redmi Note 3 pro, wersje 3/32, ale z chinskiej a nie polskiej dystrybucji. Z mniejszych to np Mi4c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 A jakie dokladnie poznajdowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 Podpinam się pod temat. Do około 800 zł. Mocna beteria Dużo jazdy na GPSie Fajnie gdyby był dobry aparat Koniecznie trzy przyciski fizyczne pod ekranem, nienawidzę tych ekranowych. Ekran, wydajność w grach i benchach mnie nie obchodzi. Myślę nad Redmi 3S lub Redmi 4 z polskiej oficjalnej dystrybucji. Kupował ktoś z Chin? Bardzo złe opinie o sklepach z ali czytam. Z Chin jest fajny LeEco Cool1. 5.5" to już trochę dużo ale podwójny aparat może to zrekompensować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nie zmusza mnie nikt do korzystania z czytnika, ale to jest jak posiadanie telewizora. nie musisz oglądać, ale twoje dzieci czy tego chcesz czy nie włączą i puszczą bajkę. To samo było by w przypadku czytnika linii. Nie masz nigdy wystarczającej kontroli, jeżeli chcesz więc zabezpieczyć rodzinę przed inwigilacją i kopiowaniem linii papilarnych to bezpieczniej nie mieć takiej opcji, tak samo, jak bezpieczniej nie mieć telewizora.No po prostu nie chcę czytnika. ok, znalazłem taki jakiego potrzebuję:http://www.youtube.com/watch?v=b48ogKz_zrMCo sądzicie o tym modelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Przestarzały SoC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Pytanie nooba ale co to jest SoC? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 System on Chip - w uproszczeniu procek. W tym wypadku Kirin 620 z bardzo starym gpu Mali 450. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 To dla żony, proc ma minimalne znaczenie, aby się tylko zakładki przewijały. Gorzej z aparatem, dał bym więcej za tel z lepszym pstrykaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zdziwiłbyś się. FB, Messanger łatwo zamulą taki telefon. Kobieta nie musi się znać na szczegółach, ale to do ciebie będzie miała pretensje za to jaki jej zły telefon wybrałeś. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 nie będzie mieć, obecnie ma lumię i jakoś to znosi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Ok, znalazłem,Zenfon Max ZC550KL.Znacie inny który spełni powyższe wymagania, a będzie miał szybszy procek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Najlepszą propozycją będzie XIAOMI... Procesor świetny lecz -> bateria będzie szybko szła, chyba że ograniczmy rdzenie. Redmi note 2, świetny telefon naprawdę godny polecenia. Link do specyfikacji: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi/redminote2/Xiaomi-Redmi-Note-2.html A pieniądze za niego..? Śmieszna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...