M.Mountain Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2019 Potrzebuję pomocy w wycenie, ponieważ ceny GTX-ów 1060 są bardzo rozbieżne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2019 600? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 500 max, a po 22 lutym nikt tego za 400 nie kupi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 500 nie jest trochę za mało? To prawie połowa ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 Za jakieś 550 i niżej kupisz używki porównywalne do tej karty (RX 570 4GB lub GTX1060 3GB). A zaraz premiera kolejnej generacji. Nie liczyłbym na więcej. Ja wiem, że każdy chciałby sprzedać za tyle za ile kupił, ale tak to nie działa poza nielicznymi sytuacjami. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) A mam realną szansę sprzedać za ok 600? Bardzo o ten sprzęt dbam, więc dla mnie to jest jak nówka Edytowane 17 Lutego 2019 przez M.Mountain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) No możesz spróbować. :) Przejrzyj sobie portale z używanymi sprzętami, zobacz co się sprzedaje i w jakich cenach. Na Allegro, czy OLX można znaleźć poniżej 500PLN takie sprzęty (i wiszą), więc sam sobie odpowiedz, czy uda się za 600 sprzedać. :) Edytowane 17 Lutego 2019 przez goral2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 Jak patrzyłem na inne oferty, to wyceniłem na początku na 700 :P Znaczenie ma też często lokalizacja, więc ogólnie mam duży problem. 500zł, to według mnie prawie darmo i za tyle, to już mam kupca :P Po zmianie ceny na 620 (ludzie lubią się targować, więc dam im możliwość) zainteresowanie wzrosło, ale nic konkretnego Ogólnie, to rynek używanego sprzętu jest bardzo rozbieżny. Bo, jak mi się zdaje, karta, która nowa w sklepie kosztuje ok. 900zł, zostaje wystawiona za 500zł, to albo jest uszkodzona albo ktoś próbuję się jej szybko pozbyć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 Tylko wiesz...porównywalnego RXa 570 można za około 700PLN nowego, w sklepie wyrwać. A na jakiejś promocji nawet taniej. Mając do wyboru nówkę i używkę tańszą o 50PLN, nawet bym się nie zastanawiał i kupował w sklepie. No ale jak napisałem, próbować możesz, a nawet powinieneś. A nóż się kupiec trafi. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 W takim razie, dziękuję za pomoc i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Mountain Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Udało mi się sprzedać za 600zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...