stefex Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Poszukuję napisów do reżyserskich wersji: Władca Pierścieni: Drużna Pierścienia - 4 CD. Władca Pierścieni: Dwie Wieże - 2 CD. Pozdro. Sa na www.napisy.info (opisane jako wersja rozszerzona) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 No to ja też o coś zapytam :P Szuakm wykonwacy piosenki, która leci mniej więcej tak: "Come, come, come my lady, you're my buterfly, sugar, baby..." (Mogą być błedy, bo tylko raz kawałek słyszałem ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Szukam karaoke "Shape Of My Heart", jesli ktos ma link, bylbym wdzieczny. P.S. W Krakowie zaczal wlasnie padac snieg :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Ma ktos napisy do filmu Master and Comander? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 No to ja też o coś zapytam :P Szuakm wykonwacy piosenki, która leci mniej więcej tak: "Come, come, come my lady, you're my buterfly, sugar, baby..." (Mogą być błedy, bo tylko raz kawałek słyszałem ;)) Wykonawca - Crazytown Kawałek zwie się "Butterfly" Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Jaki tytułnosi najnowsza piosenka Celine Dion po francusku, ostatnio często leci w radiu, a ja ją muszę nagrać, ale nie znam tytułu :( TIA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 R4DOS: Celine Dion - Tout L'or Des Hommes Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 witencja - poszzukuje kawalka "TO JUŻ JEST KONIEC" w wersji bardzo wolnej - na razie znalazlem DJ Meli i DJ Madu ale to jeszcze nie jest to - kto jeszzce zrobil remix tego kawalka?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Hmm, to będzie trochę pokręcone :] Chodzi mi o piosenke którą śpiewali aktorzy z filmu Sen nocy letniej (pod sam koniec filmu) , ostatnio leci czasami na HBO 2. Jak by co tam tesh śpiewał gość - murzyn, z białymi włosami. I jak by tego było mało wczoraj na Classicu leciał Will Smith - Wild Wild West, i właśnie ten sam facet śpiewał razem z Will'em refren. Może ktoś wie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Poszukuje utworku [dość mocny elektroniczny kawałek] który jest grany w Max Paynie 1 w trybie długiego bullet time [w muzyczce słychać text "It's my attention" - chyba :wink: ] UPDATE: Pocahontas masz racje :wink: zapomnialem że to zmodowany MP otóz mod zwie sie ULTIMATE MOD [autor. UXRAF v5.0]. Ktoś kojarzy tą muzyczke? Za pomoc dziękuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Ale to chyba masz jakiegoś moda zapuszczonego. Bo normalnie nic [chyba] nie leci. Zaraz, zaraz, jeżeli to Ultimate Mod to chyba Prodigy - Smack My Bitch Up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Ja pilnie poszukuję mp3 Boo Selekta - F.u.c.k. You UP (I Hate Hip Hop) Jęśli ktoś posiada, to proszę o PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 dj600v - idealu potega ---> pilnie potrzebuje dzieki za pomoc :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloise Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a kto śpiewa tę piosenkę: "podobno ptaki umarły jak ludzie a jednak bliżej są nieba siedzę na tyłku z rękami w kieszeni a duszy nie tego trzeba" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 a kto śpiewa tę piosenkę: "podobno ptaki umarły jak ludzie a jednak bliżej są nieba siedzę na tyłku z rękami w kieszeni a duszy nie tego trzeba" voo voo -wojtek waglewski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Swiateczna piosenka>>Na samym poczatku slychac dzwoneczki a potem gosc nie spiewa ale mowi takim mega grubym glosem. Jak dobrze pamietam ta piosenka leciala w filmie "I ktoto mowi" (odcinek ze swietami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Swiateczna piosenka>>Na samym poczatku slychac dzwoneczki a potem gosc nie spiewa ale mowi takim mega grubym glosem. Jak dobrze pamietam ta piosenka leciala w filmie "I ktoto mowi" (odcinek ze swietami).A mi bardzije to sie kojaży z filmem "Śniety Mikołaj" - moze to pomoże bo sam tytułu nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 To może Bing Crosby - White Christmas.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 To może Bing Crosby - White Christmas.mp3 To nie to. Piosenka jest owiele szybsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 A mi się przypomniało, że szukam piosenki jednej :lol: Czasem w radiu leci, tytułu nie pamietam, ale "jakis kolor Velvet" Nie pamietam jak ona leci nawet, ale zapamietałem, że chce ją miec. Jesli ktoś mi pomoże będe wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 piosenka z reklamy Renault Megane (na księżycu) ... kto to śpiewa (Dido ??) i jaki tytuł Aha widziałem też teledysk (fragm.) rzecz dzieje się w mieście - zielone UFOki paradują i próbują nawiązać kontakt (transparenty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ja z kolei poszukuje napisow do filmu Gandahar/Light Years i sie doszukac nie moge, posiada ktos moze, albo choc namiary ?? Mam wersje "franse:>" a ja nie gawari, napisy Pl lub En, obojetnie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 piosenka z reklamy Renault Megane (na księżycu) ... kto to śpiewa (Dido ??) i jaki tytuł Aha widziałem też teledysk (fragm.) rzecz dzieje się w mieście - zielone UFOki paradują i próbują nawiązać kontakt (transparenty) Ufoki? Mówisz :] To pewnie Moby, ale nie znam tyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 A mi się przypomniało, że szukam piosenki jednej :lol: Czasem w radiu leci, tytułu nie pamietam, ale "jakis kolor Velvet" Nie pamietam jak ona leci nawet, ale zapamietałem, że chce ją miec. Jesli ktoś mi pomoże będe wdzięczny moze to A-ha-Velvet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 ten moby to chyba we're all made of stars ... ale pewien to ja nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 piosenka z reklamy Renault Megane (na księżycu) ... kto to śpiewa (Dido ??) i jaki tytuł Aha widziałem też teledysk (fragm.) rzecz dzieje się w mieście - zielone UFOki paradują i próbują nawiązać kontakt (transparenty) Moby - In this world A co do piosenki, której szukałem to jest to: Alannah Myles - Black Velvet Chociaż wydawało mi sie, że powinna byc szybsza - szukam RMX. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiverson Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Witam! szukam piosenki którą spiewa alton John w miara taka wolna, on ją spiewa wraz z innymi wykonawcami ale niepamiętak jak im się zwie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Blue - Sorry seems to be the hardest world Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 piosenka z reklamy Renault Megane (na księżycu) ... kto to śpiewa (Dido ??) i jaki tytuł Aha widziałem też teledysk (fragm.) rzecz dzieje się w mieście - zielone UFOki paradują i próbują nawiązać kontakt (transparenty) Wielkie DZIENKS :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Poszukuje film z Barbara Streisand "A star is born" moze byc link do emul, kazy lub torent, cokolwiek, musze miec ten film :D To Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...