Crosis Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 jaki program polecacie dla win98 ? 1467355[/snapback] ResHacker i regedit. Jeśli chcesz gotowca, to Aston Shell (nie jest darmowy), albo Litestep (darmowy). Z tym drugim sporo się namęczysz zanim coś zrobisz, ale efekty mogą być piorunujące. Natomiast Astona, z tego co wiem, już testowałeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 tak, astona juz testowalem ale on jest po angielsku wiec odpada. zobacze na necie co to jest Litestep i moze wreszcie cos zrobie z moim szarym pulpitem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Litestep też jest po angielsku, więc też odpada (być może jest jakaś łatka spolszczająca, ale w to wątpię). BTW: Zmniejsz swoją sygnaturkę, bo jest strasznie wielka i do tego wygląda nieestetycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBOYMARIO Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 program który jest przyklejany do pulpitu (notatnik taki)i że jak sie wyłączy i włączy kompa to żeby sie to zapisywało co było napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GReat Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ja powiem tak najlepszy do moddingu pulpitu jest linux a dokłądnie KDE ;) Z resztą sami patrzcie ;) http://img170.echo.cx/img170/5893/zrzutekranu33cm.jpg edit: Wstawiłeś za duże zdjęcie, które było większe niż regulaminowe 650 pikseli szerokości. Nastepnym razem będą procenty Romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Zdecydowałem sie na Astona ale nie zmienia mi okien, pozatym jest wszystko OK. Dlaczego tak sie dzieje. Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 www.daffit.prv.pl/scrots/18.05.05.png fluxbox+torsmo+ekg+irssi do wszystkiego własne themesy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 www.daffit.prv.pl/scrots/18.05.05.png fluxbox+torsmo+ekg+irssi do wszystkiego własne themesy. Kurde, nie wiem o co w tym chodzi, mozesz mi wyjasnic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ale z czym nie wiesz o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misamee Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Witam. Mam pytanie: możecie mi polecić jakieś darmowe nakładki na Winde Xp? Będe wdzięczny :) Jakieś gotowe shelle jak Aston czy coś ;) Edytowane 3 Czerwca 2005 przez Misamee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 jest blackbox na windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 hej, mam winde z sp2 i chce wsadzic jakiegos pulpicika z customize powirdzmy ;) ale musz zaladowac jakiego patcha, tak?? skad go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> bo to z 1 posta raczej jakies lewe jest bo ja nic nie moge znalesc. prosze o pomoc albo jakies inne sugestie na fajny pulpit bo ja tu nic nie rozumiem. dzieki ;) generalnie prosze zeby ktos mi wytlumaczyl jak chlop krowie na miedzy co i jak zrobic zeby zmie3nic wyglad pulpitu? np. jak zaaplikowac gotowca z www.wincustomize?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Moze zacznij od StyleXP i Samirize (gotowe configi)? StyleXP 3.07 PL Samurize Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 samurizem sie juz bawilem ale jakies takie to dziwne :/ stylem tez cos probowalem ale kiepska wersje sciagnolem i sie w[ciach!]ileeem. ale dzieki jeszcze raz bede walczyl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Z doswiadczenia wiem, ze na to trzeba posiwecic spoooro czasu. Cwicz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Taki przyjemny pulpit. Zadnych kombinacji z Samurize. Po prostu mile dla oka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 hm.. moze malo tu moddingu, ale mi sie podoba przepis: windows blinds 4.0 (default skin) object dock (default skin :P) wallpaper (from deviantart.com) tapete co pewnien czas zmieniam, akurat ta taka minimalistyczna pasowala mi kolorystycznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 jak kiedys kupie sobie cyfraka to postaram sie zrobic cos takiego fajnie zrobiona tapeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 moj nowy pulpit, widac w nim moje zamilowanie do krolikow ;] hehe pozniej zrobie jakis cfg w samurize ;] SLEEPING BUNNY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 jak kiedys kupie sobie cyfraka to postaram sie zrobic cos takiego 1493064[/snapback] ale rewela, chyba tez sobie załatwie aparcik cyfrowy i do roboty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 ja bym zdja obudowe swojego crt i pstrykna bym zdjecie wnetrznosci....a pozniej na pulpit :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Taki przyjemny pulpit. Zadnych kombinacji z Samurize. Po prostu mile dla oka ;] 1492035[/snapback] Poca, czym wygladzasz czcionki na ekranie i w ff ?? Edytowane 17 Czerwca 2005 przez icemanhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Clear Type Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 a jest jakis inny sposob na wygladzenie czcionek bo za clear type nie przepadam bardziej mi pasuje taki jak jest w linuxie, zna ktos jakies metody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 :arrow: IMAGE Taki przyjemny pulpit. Zadnych kombinacji z Samurize. Po prostu mile dla oka ;] 1492035[/snapback] :arrow: IMAGE :arrow: Heh, Poca masz wszystkich z Tweaka na liscie konnekta? :wink: Wlasnie DOWNload samurize... Pierwszy raz w zyciu :wink: Zawsze StyleXp byly u mnie mile widziane, lecz szybko sie nudzily i baaardzo mi zwalnialy system... Jak sciagne i "dopieszcze" pulpit dam IMAGE'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Zmajstrowałem sobie taki nowy pulpit :razz:. Standard: KDE 3.3.2 Superkaramba 0.35 Ikony Nuvola Tapetka :-P Planuję jeszcze dodać "pogodę" (tak jak mam w Windzie). Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Crazy_Ivan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Troche VS nie pasuje do tapety, ale innego nie moglem znalezc. I tak za pare dni/godzin znudzi mi sie i zmienie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Pamowie, jak zmienic ikony systemowe na takie ktore sobie sciagnolem nie uzywajac zadnego programu ?? Posiadam ikony w formacie .ico. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Bez programu się nie da. Bez sciągania programów mozna regeditem, ale troche będzie tego do zmieniania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekk Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 narzędzia>opcje folderów>typu plików>wybierzasz jakiś plik>zaawansowane>zmień ikonę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...