Dziewica Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 http://www.easytouch.at/polen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ggdzies to juz hcyba widzialem.... ale zdjecia z rowerami roxx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 buhahaha :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 :lol::lol::lol::lol::lol: Najlepszy jest ten kolo na rowerze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 babki w klatce rządzom ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: WOW! Kaszlok na taczce LOL :lol: :lol: :lol: Rowerki też niczego sobie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 i od razu widac jak widzą nas polakow zachodnie landy :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 i od razu widac jak widzą nas polakow zachodnie landySmutne ale prawdziwe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Gdyby było to napisane po angielsku badz .. hiszpansku to spoko ale jesli o niemcy chodzi to mogł bym na to bełtnac :/ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 he he niezle , z tymi rowerami to nie jest takie smieszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 NO nie, i znowu te szfaby nasmiewaja sie znaszej Polski! :cry: ***** to Germans!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: http://www.easytouch.at Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Niech frajezy pokaza fotki ze wschodnich niemiec ... :twisted: Szczegolnie plastikowych cud techniki :twisted: posuwajacych po autobahn!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Połowa zdjęć nie jest z Polski... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 NO nie, i znowu te szfaby nasmiewaja sie znaszej Polski! :cry: Death to Germans!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:http://www.easytouch.at Nie szwaby, a Niemcy :evil: :evil: BTW: zdjęcia są the best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Szwaby jedne wrdedne. Nigdy nie byłem nacjonalista, ale odkąd poznałem lektora niemieckiego (prawdzowy szkop) to znielubiłem niemców, a co mnie utwiierdza w przekonaniu że nielubie tych.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 NO nie, i znowu te szfaby nasmiewaja sie znaszej Polski! :cry: Death to Germans!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:http://www.easytouch.at Nie szwaby, a Niemcy :evil: :evil: BTW: zdjęcia są the best Nie Niemcy, nie szwaby a szkopy ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 NO nie, i znowu te szfaby nasmiewaja sie znaszej Polski! :cry: Death to Germans!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:http://www.easytouch.at Nie szwaby, a Niemcy :evil: :evil: BTW: zdjęcia są the best a co Ci sie przepraszam nie podoba SZWABY ZAWSZE BEDA SZWABAMI :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 NO nie, i znowu te szfaby nasmiewaja sie znaszej Polski! :cry: Death to Germans!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:http://www.easytouch.at Nie szwaby, a Niemcy :evil: :evil: BTW: zdjęcia są the best a co Ci sie przepraszam nie podoba SZWABY ZAWSZE BEDA SZWABAMI :twisted: :twisted: :twisted: Mysla durnie ze sa lepsi niz my Polacy a to dzieki Ameryce jest tak jak jest u nich. Chcialbym ich zobaczyc po tylu latach wladzy komunistycznej. Ameryka dala im dobrobyt i szanse na rozwijanie sie. Gdyby nie Ameryka to Niemcy byli by niczym. Ale teraz Ameryka da im popalic za to ze sie sprzeciwili wojnie w Iraq. Ameryka zamknie kurek szkopom to sie dopiero zdziwia. GO USA GO!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 -=Maq=- Ty juz czujes sie być Niemcem ? :lol: W polce tego nie znajdziesz wiec bedziesz musial wyjechac ;) Z tymi rowerami to swieta prawda :D Ale nie wszystkie zdjecia były robione w Polsce. Np. jesli chodzi o ten czer rower to bardziej pod Holandie by podchodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 -=Maq=- Ty juz czujes sie być Niemcem ? :lol: W polce tego nie znajdziesz wiec bedziesz musial wyjechac ;) Z tymi rowerami to swieta prawda :D Ale nie wszystkie zdjecia były robione w Polsce. Np. jesli chodzi o ten czer rower to bardziej pod Holandie by podchodzi :) hmm no jasne, ze ten czerowny rower nie jest z Polski :)) na bagzniku ma strone http://www.kronan.nl looknijcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 mowiac krotko strone tę stworzył jakis ciulowaty Niemiec ktoremu zakoszono samochow w Polsce i tyle ;) Mzoe i burak bo dla przykładu daje zdjecia ktore nie były zrobione w Polsce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 mowiac krotko strone tę stworzył jakis ciulowaty Niemiec ktoremu zakoszono samochow w Polsce i tyle ;) Mzoe i burak bo dla przykładu daje zdjecia ktore nie były zrobione w Polsce :P mogli go w bagaznik i w LAS buraka Księga rekordów Darwina 52-letni niemiecki turysta postanowil zrobic sobie oryginalne zdjecia w malowniczym miescie Rothenburg. Ustawil kamere na trójnogu, rozebral sie do naga i usiadl na miejskim murze obronnym na szesc metrów wysokim. Policja, która odtworzyla film z kamery, zobaczyla pózniej, jak nieszczesny nagus traci równowage i spada z muru jak kamien. Niemiecki nałogowiec - który w czasie wędrówki po odludziu odkrył, że zgubił zapalniczkę. Ponieważ bardzo chciało mu się palić, wdrapał się na słup wysokiego napięcia i przytknał usta do drutów. Zapalił się nie tylko papieros, ale i ofiara nałogu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Eee to chyba nie Niemcy tylko Austriacy ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Tez nie nawidze Niemcow :evil: Moze ktos kto umie ich jezyk przetlumaczy to : "Viel Spass bei der EU Ost-Erweiterung ... " Bo moja nauka tego jezyka skonczyla sie w podstawowce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja jak byłem mały mieszkałem 4 lata w niemczech i nie mam do nich żadnych uprzedzeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja ich nienawidze bomordowali polaków... a bestailstwo z genow nie wyjdzie przez 60lat... conajmniej 200 trzeba! .To dalej ci sami niemcy gardze nimi pluje na nich nienawidze niemców! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja ich nienawidze bomordowali polaków... a bestailstwo z genow nie wyjdzie przez 60lat... conajmniej 200 trzeba! .To dalej ci sami niemcy gardze nimi pluje na nich nienawidze niemców! true , true Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 chu.je skubane jakbym dorwal takiego gnoja to bym mu nogi u<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Hm ktos z naszego fora dał cynk temu komus.. ;) Ja niegdys bardzie nie lubiłem rosjan teraz zas za Niemcami nei przepadam :? Nie to ze kazdego... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...