Krootki Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Hehe, kto da więcej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 czlowieku ja bym sie cieszyl :lol: :lol: :lol: niezlego modd'a musialem trzasnac ;) i ciekawe skad wziales odpowiednie zasilanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Tuning jak się patrzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ogłaszam konkurs: Jak to krootki zrobił??? :D :D :D Ostrzegam, że to trudny konkurs ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 jutro zobaczycie cos lepszego :D :wink: zapewniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ogłaszam konkurs: Jak to krootki zrobił??? :D :D :D Ostrzegam, że to trudny konkurs ;) Krootki zrobił print screena a następnie edytował obrazek w paint po czym po 2min wyszło coś takiego. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 zwykly bald odczytu, na MSI na kt266a i kt133 to cos takiego to byla codziennosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Krootki popostu potencjometrem lub innym zwalniaczem zwolnił fana ponizej 1000 rpm i potem czujnik pokazuje takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ogłaszam konkurs: Jak to krootki zrobił??? :D :D :D Ostrzegam, że to trudny konkurs ;) Zważywszy na znaczną różnicę odległości między 1 i siedem w porównaniu do pozostałych cyfr mniemam iż obrotów było te 1700, a on po prostu tylko 7 skopiował i dołączył.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 U mnie jest to samo na Gigabyte z tym, że ja podłączyłem 92x92 wentylator Zalmana pod 12V Mam jeszcze większe skoki od około 2600 do 25000. Oczywiście co jakiś czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Krootki popostu potencjometrem lub innym zwalniaczem zwolnił fana ponizej 1000 rpm i potem czujnik pokazuje takie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ły :) No i brawa!!!!!! OKLASKI Miałem taki mały wentylatorek na mofsety, który kręcił się za szybko (ok. 5000rpm), podłączyłem Zalman Fanmate i... takie dziwy wychodzą 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 eee mi speedfan pokazywal temp cpujakos -119 :D ale teraz joz niewiem czemu jest dobze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Krootki popostu potencjometrem lub innym zwalniaczem zwolnił fana ponizej 1000 rpm i potem czujnik pokazuje takie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ły :) No i brawa!!!!!! OKLASKI Miałem taki mały wentylatorek na mofsety, który kręcił się za szybko (ok. 5000rpm), podłączyłem Zalman Fanmate i... takie dziwy wychodzą 8O :D Dobra gadaj co wygrałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...