Slayer Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 :lol: http://www.joemonster.org/article.php?sid=...=thread&order=0 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 to sie nadaje do topicu smiechu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 niezłe :D No mogłes od razu to tam umiescic(w topiku smiechu.. :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ach nasz Ksiadz Wydzyk. Extra koles, tez sobie wymyslilem modlitwe do niego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Fajne :D. Niektore kawalki sa niezle :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Najbardziej rozbroił mnie text "Słuchamy, Radio Maryja... w czyjej intencji modlitwa? Ja bym chciała się pomodlić za wszystkich oszustów, kłamców i złodziei... no i za ojca dyrektora oczywiście." :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Polsat tez jest niezly :lol: to znaczy mialem na mysli televizje Sat-an.:lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 eee taam :D ja tam czytam fakty i mity i znm to od dawna :] hyhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hiehie - nie, żebym się chwalił, ale wszelkie te teksty są autorstwa mego kolesia z bloku i w oryginale są w formacie mp3 :D ...właściwie, to w oryginale, to one na kasetach jeszcze kwitną [stworzone techniką PLAY&PAUSE na jamniku - big szacuken za wytrwałość] jak ktoś ma serwer szybki, to mogę kole jutra mp3 podesłać :twisted: ...ew. eDonkeya zapuszczać i sia... ssać, ssać, ssać :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 L :lol: L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Nieladnie sie nasmiewac Z R.M. Ciekaw jestem co tam prez. Kwasniewski z jego komuna przyniesie dobrego dla ludzi. :roll: Raczej rozbior Polski dla Niemiec? po wejsciu do Uni Europejskiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Nie ladnie sie nasmiewac Z R.M. Ciekaw jestem co tam prez. Kwasniewski z jego komuna przyniesie dobrego dla ludzi. :roll: Raczej rozbior Polski dla Niemiec? po wejsciu do Uni Europejskiej 8O 8O 8O ....biahahahahahaaaaaaaaaaaahhh ! człowieku - Ty próbujesz zgrywać pseudointelektualistę, czy jak? zyrnij na temat topicu -> ktoś Cię zmuszał do zajżenia tytaj? przecie jasno jest... jeśli wolisz leżeć krzyżem przed radioodbiornikiem, to proszz - mogę nawet kocyk pożyczyć, ale takie teksty zachowaj do siebie (ew. możesz stojemu księdzu podrzucić) ...a ta analogia do kwacha? taaaaaaak, nie ma co - tos się już wogóle wysilił :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Może jakiś zagorzały fan Ojca Ry(d)zyka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 o rofl ekspertka RM: – Telewizja i gry komputerowe mogą być przyczyną masturbacji, która będzie później przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym świecie wskazują, że masturbacja jest główną przyczyną rozwodów na całym świecie. widzicie :?: przestancie grac i ogladac TV bo rozwod wezmiecie ;) :lol: edit: ekspert na antenie RM: – Weźmy słowo „komputer”. Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła.moze mi to ktos wyjasnic :?: :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 hehe wy sie smiejecie a jest taki burak (dosc popularny w Niemczech) który bardzo chce aby tereny śląska, mazur .. wrociły do niemiec :| Wiem jak wyglada(siwe włosy :) )lecz nic poza tym :/ Kwadrat z nego maxymalny :| Wyobrazcie sobie ze zostanie kanclerzem przy nast wyborach :) Wyrwac na chama nie wyrwie ale słowa jak wiadomo moga popsuc wzajemne stosunki obu krajow do siebie ;) Nic dzis nie spałem :( :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 noose raczej nie bardzo bo oni sobie to tlumacza jak chca ! ;) zcdemu nie nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sobie liczby 56 (kbps przepustowosc modemu) dodac do tego ;) 55 ;) i pomnozyc razy 6 wyjdzie 666 ;o wiec nie uzywajmy modemu bo to narzedzie szatana ;d lol ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ciekawe ile z tych tekstów tak naprawdę pochodzi z RM? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...