Skocz do zawartości
Slayer

Rydzykfizyk-kto kocha ojca prowadzącego niech tu nie wchodzi

Rekomendowane odpowiedzi

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ach nasz Ksiadz Wydzyk. Extra koles, tez sobie wymyslilem modlitwe do niego :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hiehie - nie, żebym się chwalił, ale wszelkie te teksty są autorstwa mego kolesia z bloku i w oryginale są w formacie mp3 :D ...właściwie, to w oryginale, to one na kasetach jeszcze kwitną [stworzone techniką PLAY&PAUSE na jamniku - big szacuken za wytrwałość]

jak ktoś ma serwer szybki, to mogę kole jutra mp3 podesłać :twisted: ...ew. eDonkeya zapuszczać i sia... ssać, ssać, ssać :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ladnie sie nasmiewac Z R.M.

Ciekaw jestem co tam prez. Kwasniewski z jego komuna przyniesie dobrego dla ludzi. :roll: Raczej rozbior Polski dla Niemiec? po wejsciu do Uni Europejskiej

8O 8O 8O ....biahahahahahaaaaaaaaaaaahhh !

człowieku - Ty próbujesz zgrywać pseudointelektualistę, czy jak?

zyrnij na temat topicu -> ktoś Cię zmuszał do zajżenia tytaj? przecie jasno jest...

jeśli wolisz leżeć krzyżem przed radioodbiornikiem, to proszz - mogę nawet kocyk pożyczyć, ale takie teksty zachowaj do siebie (ew. możesz stojemu księdzu podrzucić) ...a ta analogia do kwacha? taaaaaaak, nie ma co - tos się już wogóle wysilił :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o rofl

ekspertka RM: – Telewizja i gry komputerowe mogą być przyczyną masturbacji, która będzie później przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym świecie wskazują, że masturbacja jest główną przyczyną rozwodów na całym świecie.

widzicie :?: przestancie grac i ogladac TV bo rozwod wezmiecie ;) :lol:

edit:

ekspert na antenie RM: – Weźmy słowo „komputer”. Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła.

moze mi to ktos wyjasnic :?: :lol: ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe wy sie smiejecie a jest taki burak (dosc popularny w Niemczech) który bardzo chce aby tereny śląska, mazur .. wrociły do niemiec :| Wiem jak wyglada(siwe włosy :) )lecz nic poza tym :/ Kwadrat z nego maxymalny :|

Wyobrazcie sobie ze zostanie kanclerzem przy nast wyborach :) Wyrwac na chama nie wyrwie ale słowa jak wiadomo moga popsuc wzajemne stosunki obu krajow do siebie ;)

Nic dzis nie spałem :( :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noose raczej nie bardzo bo oni sobie to tlumacza jak chca ! ;)

zcdemu nie nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sobie liczby 56 (kbps przepustowosc modemu) dodac do tego ;) 55 ;) i pomnozyc razy 6 wyjdzie 666 ;o

wiec nie uzywajmy modemu bo to narzedzie szatana ;d lol !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...