Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Kur... co sie dzieje. w ciągu ostatnich 4 godzin forum działało moze przez 3 minuty. Albo nie ładuje sie nic, albo sie ładuje strona główna i nie ładuje sie nic więcej, jak sie załaduje cos więcej to nie ma topiców albo wywala coś takiego: Warning: Division by zero in /usr/home/tweak/www/forum/viewforum.php on line 603 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /usr/home/tweak/www/forum/viewforum.php on line 609. ja tak wczoraj mialem. jak dostalem link bezposrednio do tematu to bylo OK, ale jak chcialem otworzyc dzial to kupa. mialem tak i w IE i w Operze. co dziwne po wylogowaniu moglem bez problemu przegladac forum,a po zalogowaniu QPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 xxxxxxxxxxxxxxx od 13 niemoglem wejsc na forum (dokladniej na jakis dzial), gdzies tak z 1h temu zaczelem kombinowac :] i jak sie wylogowalem to zaczelo ladnie chodzic :| i teraz jak niejestem zalogowany to forum dziala normalnie ( no prawie czasami sie przycina ) a jak jestem to nieda sie praktycznie po nim poruszac :| CO JEST xxxxxxxxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ale sie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ilem od 13 niemoglem wejsc na forum (dokladniej na jakis dzial), gdzies tak z 1h temu zaczelem kombinowac :] i jak sie wylogowalem to zaczelo ladnie chodzic :| i teraz jak niejestem zalogowany to forum dziala normalnie ( no prawie czasami sie przycina ) a jak jestem to nieda sie praktycznie po nim poruszac :| CO JEST KU*** mam dokladnie to samo. jak jestem zalogowany to nigdzie do dzialow nie moge wejsc, a jako anonim jest OK. Co sie do jasnej cholery dzieje. czekam na stanowisko administracji w tej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Napisałem wcześniej (w tym wątku zresztą) że Marco się zajmie tym na miejscu jak wróci, bo wymaga to m.in. upgrade serwera. A stanowisko administracji - teraz to może jakaś wygodna ławka w NYC - dajcie człowiekowi chociaż tydzień spokoju ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Co jakiś czas działa normalnie a to juz dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 jak jestem zalogowany to niedziala normalnie. jak mam sznurek do konkretnego tematu to wejde, ale do kategorii juz nie, tylko jako anonim. A Marco niech wraca z urlopu bo ludzie tu cierpia katusze niemogac pisac na forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Ja włąśnie też sie wkur***m bo jest tragedia :!: .Czego towina?Moze znowu łaćze nawala.Mam pomysła : Jak to problem z łaczem to mógł by każdy user wpłącic na konto marco symboliczna złotówke.Zobaczcie ile jest osub na forum zarejestrowanych.Dla nas to żaden pieniadz ale jak duzo osub by wpłąciło to by niezła aksa była i mzę cossieby poprawiło :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 ja też jestem wk*****ny bo ja jestem na modemie i muszę czekać na wysłanie posta lub uruchomienie się forum kilkanaście minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Mialbyc zmieniany sprzet no i co :?: chyba do tego nie doszlo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Jak widac jest juz zmieniony bo forum laduje sie naprawde szybko. :P Rocky998 wyslanie posta zajmuje doslownie chwile ale odwiezenie stronki i pokazanie tego ze posto zostal zapisany trwa tak dlugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Forum chodzi jakby chcialo a nie moglo. Na 5 prob wbicia sie na tweaka udaje mi sie jedna. Jak juz wejde to lapczywie czytam tematy bo wiem ze pozniej nie bede mial takiej mozliwosci ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Feluke: moze Tobie chodzi szybko.... :? Feluke: moze Tobie chodzi szybko.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 z przyczyn odemnie niezaleznych (nie dojechala jedna karta sieciowa) instalacja zostala przelozona na dzien jutrzejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 mi juz chodzi w miare przyzwoicie. moze jest to spowodowane wczesna pora?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turczy Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 a więc oświece was jest wirus na serwerze, a raczej był. Wraz z przesiadką na nowy serw problemy powinny zniknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 a więc oświece was jest wirus na serwerze, a raczej był. Wraz z przesiadką na nowy serw problemy powinny zniknąć co Ty pierdzielisz?? jaki wirus?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 turczy: wez nie bredz jakis wyssanych z Palca idiotyzmow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turczy Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 wirus mysql ale skoro miała być przesiadka na nowy serwer nikt nie bawił sie w jego usuwanie. Lepiej zająć sie przenosinami, niż reanimacja starego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turczy Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 turczy: wez nie bredz jakis wyssanych z Palca idiotyzmowinformacje otrzymałem od rafała, więc raczej z pewnego źródła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 rotfl prosze wyjdz i sie nie osmieszaj. wirus mySQL wyjatkowo ciekawe. I czym sie objawia? Rozmnaza poleceniami SELECT i INSERT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 MArco cos jeszcze jest ze statsami bo bledy wywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 wiem statystyki zostana przywrocone w najblizszym mozliwym terminie aczkolwiek nie jestem wstanie obiecac ze nastapi to w tym miesiacu gdyz wybieram sie na pare dni w gory zeby odpoczac od wszystkiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turczy Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 rotfl prosze wyjdz i sie nie osmieszaj. wirus mySQL wyjatkowo ciekawe. I czym sie objawia? Rozmnaza poleceniami SELECT i INSERT? ja tylko powtarzam co usłyszałem, nie musisz mnie od razu opieprzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Chciałbym pochwaliś serwis po po krótkiej w przerwie w pracy(dzisiaj po południu) teraz forum.purepc.pl działa jak burza. Wszystko sie ślicznie ładuje. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 ja tez dziekuje :P zwazywszy ze jest 21:35 i wszystko smiga :P zobacze jak jutro bedzie w dzien ;] ale skoro jest nowy serwer to powinno smigac ;] turczy: wiesz co to jest MySQL :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 no teraz to forum zasówa jak 911 carrera :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...