Skocz do zawartości
przeciwnik

System Shock 2

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna ze wspanialych gier ktorej nie przeszedlem z dwoch wzgledow, strach i brak umiejetnosci Dołączona grafika

Tak, też pamiętam jak cholernie brakowało skilla, żeby się rozpędzić z grą. Pamiętam jak w tamtym czasie przechodziłem Deus Ex-a z opisem (kroczek po kroczku - to była przygoda) Wtedy się jeszcze angielskiego nie znało a gry nie były wszystkie spolszczane. Ja pierwszy wypasiony PC dostałem w wieku 14 lat. @Aurora001 Ty też jesteś z rocznika '86 to pewnie wiesz o czym mówię ;) A System Shock-a obiecuję sobie od ponad dekady, że zagram jako, że jestem wielkim fanem serii Deus Ex. I może się niebawem skuszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tez śmigam dopiero, ale na początku przytłacza ilość informacji i rzeczy do zbierania (pomieszczenie z chemikaliami uuuu będzie dużo kombinowania), skill i.t.p..Jeśli jakoś przez to przebrnę to gra na pewno to mi wynagrodzi, klimat mi się podoba, o dziwo ma go więcej niż współczesnych gier, kilka raz już podskoczyłem na krześle ze "staruch zaskoczenia" Dołączona grafika. Jeśli jest jakieś naprawdę dobre spolszczenie to chętnie skorzystam(namiary ktoś ma ?), bo chce zabsorbować wszystko co ma do zaoferowania ta gra. Na razie poszedłem w Marynarkę Wojenną i hakowanie.

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi