Skocz do zawartości
bruce

wielki problem, szybki help needed!

Rekomendowane odpowiedzi

pisze w imieniu kaina, ktory ma nastepujacy problem z TYM forum.

podkreslilem "tym" , bo inne gora oparte na tym samym enginie smigaja ok.

wklejam to co mi przyslal :)

1:

Mam poważny (przynajmniej dla mnie) problem. Otóż po zalogowaniu na forum nie mogę wejść do żadnego działu. Wyświetla mi się komunikat o braku strony. Przeinstalowałem system sądząc, że to coś u mnie, ale w nie pomogło. Spróbowałem więc dla pewności z innego komputera. Póki nie byłem zalogowany mogłem przeglądać wszystko. Po zalogowaniu już nie.

2:

Właśnie wywaliło mi taki komunikat, może coś pomoże:

Warning: Division by zero in /usr/home/tweak/www/forum/viewforum.php on line 603

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /usr/home/tweak/www/forum/includes/sessions.php on

UZYCIE INNEGO KOMPUTERA Z INNYM IP NIC NIE ZMIENIA!!!

ADMIN PROSZONY O HELP :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja tam mam juz od kilku dni :evil: i jest to baaaaaaaaaaaaaardzo w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajace bo jak jestem zalogowany to moge jedynie na strone glowna forum wejsc a jak chce na jakas kategorie to juz musze byc wylogowany :[

a i po wypowiedzi na dany temat to oczysicie znowu musze sie wylogowac bo juz cofnac sie z niego niemoge :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja tam mam juz od kilku dni  :evil: i jest to baaaaaaaaaaaaaardzo w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajace bo jak jestem zalogowany to moge jedynie na strone glowna forum wejsc a jak chce na jakas kategorie to juz musze byc wylogowany :[ 

a i po wypowiedzi na dany temat to oczysicie znowu musze sie wylogowac bo juz cofnac sie z niego niemoge  :evil:

zrob tak jak ja pisalem kilka postow wyzej, tak jest o wiele latwiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja tam mam juz od kilku dni  :evil: i jest to baaaaaaaaaaaaaardzo w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajace bo jak jestem zalogowany to moge jedynie na strone glowna forum wejsc a jak chce na jakas kategorie to juz musze byc wylogowany :[ 

a i po wypowiedzi na dany temat to oczysicie znowu musze sie wylogowac bo juz cofnac sie z niego niemoge  :evil:

Jeszcze jedno takie wyrazenie i juz sie nie zalogujesz na forum na pewno.

Takie slowka owocuja u nas bananem :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi