bruce Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 pisze w imieniu kaina, ktory ma nastepujacy problem z TYM forum. podkreslilem "tym" , bo inne gora oparte na tym samym enginie smigaja ok. wklejam to co mi przyslal :) 1: Mam poważny (przynajmniej dla mnie) problem. Otóż po zalogowaniu na forum nie mogę wejść do żadnego działu. Wyświetla mi się komunikat o braku strony. Przeinstalowałem system sądząc, że to coś u mnie, ale w nie pomogło. Spróbowałem więc dla pewności z innego komputera. Póki nie byłem zalogowany mogłem przeglądać wszystko. Po zalogowaniu już nie. 2: Właśnie wywaliło mi taki komunikat, może coś pomoże: Warning: Division by zero in /usr/home/tweak/www/forum/viewforum.php on line 603 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /usr/home/tweak/www/forum/includes/sessions.php on UZYCIE INNEGO KOMPUTERA Z INNYM IP NIC NIE ZMIENIA!!! ADMIN PROSZONY O HELP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Miałem to wczoraj i samo przeszło po chwili. Izi bejbi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 aha..... taka sytuacja ma miejsce OD TYGODNIA NON STOP :) a teraz sorry...wiecej w tym watku nie napsize, bo wyjezdzam ;p hyhy papa all :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 mam caly czas to bruce, mam jedan rade na to, jezeli chce korzystac z forum jak wejdzie na forum niech kliknie u gory "Zobacz posty od ostatniej wizyty" przynajmniej bedzie mogla sobie popisac dopolki nie naprawia tego problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ehh ja tam mam na to sposob :/ I u mnie dziaa dobrze :) Choc niera.. owszem nei ma szans ale to zadko.. :) ehhe wyjasniłem?! no! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ja zminiłem na subSilver Classic czy jakość tak i pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 od jakiegoś czasu też tak mam czasami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 heh ja tam mam juz od kilku dni :evil: i jest to baaaaaaaaaaaaaardzo w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajace bo jak jestem zalogowany to moge jedynie na strone glowna forum wejsc a jak chce na jakas kategorie to juz musze byc wylogowany :[ a i po wypowiedzi na dany temat to oczysicie znowu musze sie wylogowac bo juz cofnac sie z niego niemoge :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 heh ja tam mam juz od kilku dni :evil: i jest to baaaaaaaaaaaaaardzo w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajace bo jak jestem zalogowany to moge jedynie na strone glowna forum wejsc a jak chce na jakas kategorie to juz musze byc wylogowany :[ a i po wypowiedzi na dany temat to oczysicie znowu musze sie wylogowac bo juz cofnac sie z niego niemoge :evil: zrob tak jak ja pisalem kilka postow wyzej, tak jest o wiele latwiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 heh ja tam mam juz od kilku dni :evil: i jest to baaaaaaaaaaaaaardzo w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajace bo jak jestem zalogowany to moge jedynie na strone glowna forum wejsc a jak chce na jakas kategorie to juz musze byc wylogowany :[ a i po wypowiedzi na dany temat to oczysicie znowu musze sie wylogowac bo juz cofnac sie z niego niemoge :evil: Jeszcze jedno takie wyrazenie i juz sie nie zalogujesz na forum na pewno. Takie slowka owocuja u nas bananem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 tez tak mam i dzialam na dwie przegladarki, tzn. w IE jestem anonim i kopiuje skrot do interesujacego mnie watku i w operze odpisuje. u mnie to trwa od ok. 2 tygodni i jest conajmniej uciazliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...