vlad_8011 Opublikowano 10 Maja Zgłoś Opublikowano 10 Maja (edytowane) @axsin302Ja wiem skąd te temperatury. Miałeś kartę zamontowana w pozycji wyjściami wideo do góry? Jeśli tak to masz odpowiedź. 2 lata wojowalem z producentami GPU w tym temacie i mnie zlali - nikt nie daje informacji o tym, czy ich karta jest w stanie pracować w takiej pozycji, a z doświadczenia (miałem Silverstone Alta F1) wiem, że niewiele jest takich kart. Edytowane 10 Maja przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca Test kart graficznych AMD Radeon RX 9060 XT vs NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti - Waga kogucia doładowana 16 GB pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano Wtorek o 23:32 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 23:32 co to za rarytasy na radeonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Którego RX 9070 XT wybrać? Główny warunek, żeby był cichy pod obciążeniem! Edytowane 10 godzin temu przez Krzysiak_PL_GDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu 2 minuty temu, Krzysiak_PL_GDA napisał(a): Którego RX 9070 XT wybrać? Główny warunek, żeby był cichy pod obciążeniem! Saphire pulse, saphire pure, XFX jak zmniejszenie krzywej ci nie straszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu A Asus TUF Gaming Radeon RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 ? Cena podobna dłuższa gwarancja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu 10 minut temu, Krzysiak_PL_GDA napisał(a): A Asus TUF Gaming Radeon RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 ? Cena podobna dłuższa gwarancja. Kiedyś może bym Asusa polecił, ale nie w dzisiejszych czasach, właśnie ze względu na ich "gwarancję" a w zasadzie porady DIY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Wiem że kombinuje a jak PowerColor Hellhound RX9070XT 16G-L/OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 17 minut temu, Krzysiak_PL_GDA napisał(a): Wiem że kombinuje a jak PowerColor Hellhound RX9070XT 16G-L/OC Jak znajdziesz w dobrej cenie (niższej niż wymienione modele) to ok, ale celowalbym raczej w szafira (klasa MSI gaming X z czasów Pascala). XFX, nawet ten najmniejszy (Swift) wypada nieźle, tylko fabrycznie ma mocno podkręcone obroty. Na hardware unboxed jest świeży filmik, gdzie porównują różne modele (16). Edit - patrzę jeszcze na ceny i ja osobiście bym się nie zastanawiał - brał szafira, jak trafisz na pamięci hynix, to zwrot i XFX Edytowane 4 godziny temu przez vlad_8011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...