Gerg7 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Za duże masz chyba wymagania odnośnie kart graficznych. Ja na 9600XT 16GB gram głównie w FH6 w 4K i 70 fps. Aż zaraz sprawdzę CS2 w wysokich detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro77 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) 17 minut temu, Gerg7 napisał(a): Za duże masz chyba wymagania odnośnie kart graficznych. Ja na 9600XT 16GB gram głównie w FH6 w 4K i 70 fps. Aż zaraz sprawdzę CS2 w wysokich detalach. Czyż rtx 5060 ti nie powinien być wystarczający jak na moje najniższe ustawienia i rozdzielczosc 4:3 w cs2 ? 😀 Edytowane 21 Czerwca przez Maro77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) W 4k 144Hz nie mam żadnych ścinek Na RTX 5060Ti tez nie powinieneś mieć zwłaszcza w 4:3 . https://www.google.com/search?client=opera&q=ustaw+sobie+maksymalna+waydajnośc+w+Hz+w+1440p&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Ustaw sobie blokadę klatek ! Edytowane 22 Czerwca przez Gerg7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...