Gerg7 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Za duże masz chyba wymagania odnośnie kart graficznych. Ja na 9600XT 16GB gram głównie w FH6 w 4K i 70 fps. Aż zaraz sprawdzę CS2 w wysokich detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro77 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) 17 minut temu, Gerg7 napisał(a): Za duże masz chyba wymagania odnośnie kart graficznych. Ja na 9600XT 16GB gram głównie w FH6 w 4K i 70 fps. Aż zaraz sprawdzę CS2 w wysokich detalach. Czyż rtx 5060 ti nie powinien być wystarczający jak na moje najniższe ustawienia i rozdzielczosc 4:3 w cs2 ? 😀 Edytowane 21 Czerwca przez Maro77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) W 4k 144Hz nie mam żadnych ścinek Na RTX 5060Ti tez nie powinieneś mieć zwłaszcza w 4:3 . https://www.google.com/search?client=opera&q=ustaw+sobie+maksymalna+waydajnośc+w+Hz+w+1440p&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Ustaw sobie blokadę klatek ! Edytowane 22 Czerwca przez Gerg7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Opublikowano 16 Lipca Test procesora AMD Ryzen 7 7700X3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...